Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Bai da ce liniste e in zona, parca nu am avea mirese acuma sambata Io pe vremea asta alergam de colo colo sa mai rezolv cate o prostioara micuta.
Pt nunta de pe 2 iulie io mi-am pus in gand sa fac io un tort, o papusica miresica, vreau sa fie surpriza mea pt miri... Cum vi se pare ideea? Is traznita, no?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Seara buna, fetelor. Nu am prea mai intrat pe aici in ultima vreme, am fost cam mult plecata, dar am revenit.
Pentru cele proaspat casatorite: CASA DE PIATRA!, dragele mele, sa fiti fericite.
Iulissa: Am o rugaminte, trimite-mi si mie pe pm sau pe mail (gabi_busuioc@yahoo.com)detalii despre Maviov si despre tipa de la Mall care te-a machiat( cum sunt preturile,etc).
Leah: M-ar interesa si pe mine vinul de la Bucium, cat a fost litrul si de unde exact l-a luat, eventual o persoana de contact.
V-am pupat si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am fost imputernicita sa va dau o veste dureroasa..
Din pacate,Dumnezeu a mai chemat la El un suflet pentru a-i sta alaturi..Mai avea nevoie de un ingeras..Ingerashul Nushei a prins aripioare si s-a ridicat la ceruri...
Sa spunem cu toate o rugaciune pentru acest sufletel,dar si pentru mamica si taticul lui,sa le dea Dumnezeu sanatate si putere sa treaca peste aceasta durere si sa o poata lua de la capat..
Hai Nusha,curaj!!..Stiu ca poti!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Ce veste trista! Offf Imi inchipui ce e in sufletul Nushei
D-zeu sa il aiba in paza! Cu siguranta sufletelul lui va veghea de acolo de sus.
Nusha, plangi daca simti ca tb sa o faci, urla daca vrei, dar nu uita ca dincolo de toate exista un sens , un motiv pt care se intampla toate astea.Poate D-zeu l-a iubit prea mult si l-a vrut langa el.
Pt voi e o incercare grea , dar nu te lasa coplesita de durerea si neputiinta de acum, dincolo de nori e mereu un soare cald si luminos.
Timpul e cel care te va purta dincolo de norii negri intr-o buna zi!
O sa ma rog pt voi!
Daca te pot ajuta cu ceva, stii adresa mea de YM...
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

buna,

draga Nusha desi sunt relativ noua pe forum, m-a intristat f. mult vestea pierderii copilului...ma strage in spate numai cand ma gandesc prin ceea ce treceti acum...stiu ca nu ajuta cu nimic cuvintele, insa sper din tot sufletul ca D-zeu sa-ti dea tie si sotului tau puterea sa treceti cu bine acest moment.
Condoleante si sa va ajute D-zeu.

cu prietenie,
elenaaida

Draga Lorex,

intrucat nu am primit nici un email de la tine, imi permit sa-ti mai trimit o data adresa de email: elenaaida@hotmail.com

merci, elenaaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata miresici,
Am intrat sa urez Casa de piatra, Ralucai! Sa fiti fericiti, sa va iubiti, sa aveti incredere in voi si in Dumnezeu, sa nu incetati sa sperati si sa visati. Va doresc vreme frumoasa, suflete deschise si zambete largi si multa voie buna! Tot binele din lume, draga mea!

Nusha...iti multumesc ca ai impartasit cu mine asta. Fetelor...Nusha are nevoie de noi. Eu stiam de tragedie si cuvintele mi s-au parut putine si goale. Ma rog pt sufletelul nenascut si pt parintii lui. Sa va dea Dumnezeu puterea sa va ridicati fruntile si curajul de a merge mai departe. Sufletelul vostru va veni...sunt absolut convinsa! Va pup si sunt alaturi de voi doi cu tot sufletul!

O zi buna, dragelor!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Cuvintele sunt de prisos!

Te imbratisez cu drag, si vreau sa stii ca suntem langa tine Nushulica ..

Viatza continua, lasa timpul sa-ti vindece suferinta.

Iulica Nevestica

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brandeta spune:

Raluca, iti urez multa bafta maine.
Sa ai o zi superba, sa te simti implinita si fericita alaturi de sotul tau.
Si chiar daca vor fi discutii...nu pleca urechea la ele!
Fii senina pentru ca maine e ziua ta cea mare, cand trebuie sa stralucesti!
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Nusha, imi pare rau sa aud asta!

Dar viata merge inainte! Important acum este ca tu esti bine si pe viitor o sa fie si mai bine! Ai incredere! Dumnezeu e mare!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Nusha. imi pare sincer rau...cuvintele sunt de prisos...dar nu trebuie sa disperi, sunt convinsa ca veti avea copilul vostru si va veti bucura de el...capul sus ...
Te pupacim dulce , dulce...si-ti suntem alaturi!!!!

Mergi la inceput