Am nevoie de bona!!!!
De azi iar n-am bona!
Ieri in vizita imi povesteste Oana candid ca doamna Nuti ii spune "nenorocito", "proasto si tampito".
Asta chiar ii pune capac!
Am ajuns acasa i-am spus femeii ca astazi nu trebuie sa vina, am sa-i spun mai tarziu ca nu mai vreau sa vina, dar.......... am nevoie de o bona careia sa-i placa copiii!!!
Va rog !!!!
3 ani !!! pe 14 februarie
Raspunsuri
cl spune:
Doamne, CristinaT eu cred c-as da cu bona de pamant! Vezi daca mai sunt valabile:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6633&SearchTerms=bona
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6274
Multa bafta!
Claudia si Alex(4 ani si 4 luni)
CristinaT spune:
Multumesc, dar dupa numerele de telefon nu sunt din zona si mai mult ca sigur ca nu le va conveni sa strabata Bucurestiul ca sa ajunga pana la mine! Dar sigur am sa incerc!
tumpi spune:
[Dar in ce zona stai tu, ca poate te ajut eu.Mama mea a mai avut grija de o fetita timp de un an, dar era cam departe pt. ea si deja mamica fetitei sarise calul in mai multe privinte.
Ioana
tumpi spune:
dar din ce zona esti tu, ca poate te ajut.Mama mea a fost bona pt. un an la o fetita, dar distanta era prea mare si mamica fetitei sarise calul in unele privinte.
Ioana
roxanal spune:
Tumpi, si eu am nevoie de bona, de fapt de 3 bone ptr. 3 bebei diferiti, ha,ha
unde sta mama ta?
conteaza varsta copilului?
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
madadum spune:
buna
si eu as avea nevoie de o bona, cel putin pentru partea a doua a zilei. acum sta buni cu mara (1 an si 9 luni) insa as vrea sa incerc o combinatie, sa-i ramana si bunicii ceva mai mult timp.
mada
CristinaT spune:
Buna, merci tumpi, dupa ce m-am gandit un pic am ajuns la concluzia ca poate a exagarat Oana... doamna m-a convis ca nu-i vorbeste urat.
asa ca....
ivonne spune:
Buna Cristina,
Mi se pare absurd sa tolerezi asa ceva, daca intr-adevar s-a intamplat. Am avut si eu o bona pt. Vladut si mi s-a intamplat ceva destul de asemantor cu ce ti s-a intamplat tie. O data am ajuns acasa mai devreme si am surprins-o pe tanti Nina apostrofandu-l pe Vladut, folosind termeni foarte duri pentru un copil de 3 ani. Din clipa aceea am renuntat la ea pentru ca mi-am dat seama ce impact produce aceasta atitudine asupra lui Vladut. Si asa am ajus sa apelam la Agentia Mary Poppins, unde am fost de-a dreptul uimiti de modul profesionist in care au abordat problema. M-am uitat intr-o baza de date de aproximativ 400 persoane, bineinteles concentrandu-ma asupra sugestiilor d-nei director, care ne-a directionat asupra persoanelor cele mai potrivite ca fire si pregatire pentru noi. Am chemat apoi la interviu 8 persoane, de care am fost foarte placut impresionata. Chiar ne-am vazut intr-o mare dificultate de a alege, pentru ca toate erau foarte dragute si chiar cu o experienta vasta. De 3 luni o avem deja pe tanti Aura care e extraordinara. Nici nu avem cuvinte s-o descriem. Oricand poti apela la ei. Nu vei regreta.tel 781.44.27 sau 0722-896.800- d-na Teodosiu sau d-ra Tanase
adriana spune:
Si eu sunt interesata de gasirea unei bone. Locuiesc in Panduri.
Ivonne poti sa-mi spui si mie ce preturi sunt la Agentia Mary Poppins?
Multumesc
CODRUTZAI spune:
Eu stau pe langa Baba Novac si am nevoie si eu de o bona care sa iubeasca copiii si sa stea relativ aproape.
BBita mea are 1 an si doua luni.