Acest mesaj este adresat tuturor care se afla in situatie similara si celor care cunosc legile, inclusiv Ordonanta 23.
Apropo, poate sa-mi spuna si mie o adresa de net unde as putea citi Ordonanta 23/2003.
Situatia mea este de genul: Eu sunt in concediu de cresterea copilului pina la doi ani si urmeaza sa nasc in august la final.
Am facut in data de 20.02.2003 un contract suplimentar de asigurari sociale cu plata la 6 luni pentru suplimentarea veniturilor cf. legii 338/2002 cu mentiunea ca maximul pe anul acesta este de 5 salarii medii pe economie. N-am vrut sa ajung la maxim dar sa iau ceva mai mult decit acum, care este oricum mai mare decit acel 85% din salariu mediu net pe economie. Ca urmare ce se va intimpla in situatia mea? Am sa beneficiez de vechea lege sau ultimile ordonante ma va afecta direct.
Nu-mi este clar totodata, de la 1 ian 2004 toata lumea ia la fel indiferent de cind a intrat in cocediul pentru cresterea copilului pina la 2 ani?
stai foarte bine, vezi raspunsul detaliat pentru danv la subiectul Dreptul la indemnizatie pe intelesul tuturor.
Indemnizatia pe care o primesti anul acesta ramane valabila pana implineste copilul 2 ani daca nu se mai schimba legile intre timp