Crapaturi / rani intre degete la picioare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Azi mergem la pediatra pentru vaccin (Varilrix) si voi intreba si despre problema asta. Intre timp e mai bine, folosim Bepanthen de 2 ori pe zi...
Nu pot sa-mi dau semaa de unde ar fi putut lua ciuperca, noi nu avem, nu a facut baie in alte parti decat acasa, nu a umblat descult etc...

Ingrid si Cristi 3 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Exoderil se aplica de 2 ori pe zi ???? In prospect scrie ca doar 1 data/zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Incercati cu zeama de la planta numita Rostopasca, sau tinctura de propolis. Vindeca sigur dar, ustura putin. Sanatate multa!
Cu ele m-am vindecat si eu. Cand nu aveam rostopasca foloseam tinctura de propolis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

mey...mergi la medic...neaparat...deja dc se crapa piele e destul de grav...

...io am avut o ciumpercuta la picioare...dar nu ajunsese in stadiul sa.mi crape piele...doar miroseau pic...si am tratat.o cu bai cu sare...a trecut si n.a recidivat...dar nu cred ca.i tratamentul indicat la crapaturi...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Puternice antimicotice,antivirale si antibactericide sunt produsele Hemel.In cazul picioarelor recomand crema de calcaie care poate fi folosita din cap si pana-n picioare pentru rezolva si acneea,varicele,arsuri,hemoroizi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Am fost la pediatra...a zis ca e de la transpiratie si sa incercam cu Advantan...sincera sa fiu nu sant prea incantata de Advantan, am mai avut experiente, e bun pe moment, cum nu mai dai, cum apar iar problemele. Cu tinctura de propolis mi-e cam teama pentru ca ustura rau. Dar exista si un unguent cu propolis (Propoderm parca), voi incerca cu acela.

Ingrid si Cristi 3 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Mai bine mergi la dermatolog .Cel mai probabil e vb de o ciuperca Tinea pedis (nu mai stiu exact daca asa se scrie ) .Ca sa scapi de ea iti trebuie un antimicotic .Pediatrul ,oricat de bun ar fi ,nu stiu daca se pricepe asa de bine la dermatologie.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput