Mamici de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetele,

m-am intors dar nu as mai fi intrat in casa. Afara este asa de fain, nici cald nici rece. In centru este o veselie generala, toata lumea canta, vezi fete de toate natiile si culorile, peste tot flutura steaguri si se danseaza, muzica peste tot. Nu prea este de plimbat prin zapaceala aceea dar m-a descurcat. Mi-a placut foarte tare un grup din Costa Rica care cantau fain de tot si dansau, era lumea in jurul lor ca la urs si bine-inteles ca mi-am bagat si eu nasul sa vad ce-i acolo. Si cel mai fain era ca mai erau costaricani care rupeau si germana si le spuneau unor nemti ca maine Germania - Costa Rica o sa fie 1-2, erau simpatici tare.

Mi-am cumpart si ciresele si zmeura, buna tare dar cam putina Nu am rezistat si i-am luat si lui bebe niste salopetele si am vrut sa-i iau si un carusul de patut si ceva de pus la carut insa nu mi-a placut nimic Trebuie sa ma gandesc unde sa mai merg sa gasesc ceva care sa-mi placa. As fi vrut ceva cu culori vii si mai multicolor asa care sa atraga pe bebe dar nu am gasit asa ceva.

chiara noi o sa-l tinem macar pana la 6 luni pe bebe la noi in camera. Avem dormitorul destul de mare si stiu si din experienta sorei mele si a prietenelor mele ca spre linistea noastra este mai bine asa. Om vedea daca bebe plange prea tare si tati nu poate dormi atunci ma mut eu cu el in alta camera dar sper sa ne descurcam cum am planuit.

Muah si eu am facut asa cu sora mea, i-am dus gramada de lucruri de aici pentru ca deja cercetasem site-uri romanestisi ma ingrozisem de preturi

Monica si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larissa, eu am fost in Carrefour dupa mancare, nu m-am uitat la lucruri de bebe.

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eu am avut operatiunea spalat una bucata caine. M-a ajutat sora mea.
In ceea ce il priveste pe bebe, eu am luat acel cos si in primele trei luni probabil ca am sa il tin langa patul meu. O sa vedem in functie de sitiuatie.
Cristina sunt aici cu tine. Asa ca nu vei ramane singura. Si eu mai clocesc inca.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Eu am avut operatiunea spalat una bucata caine. M-a ajutat sora mea.
In ceea ce il priveste pe bebe, eu am luat acel cos si in primele trei luni probabil ca am sa il tin langa patul meu. O sa vedem in functie de sitiuatie.
Cristina sunt aici cu tine. Asa ca nu vei ramane singura. Si eu mai clocesc inca.

Multumesc, Sabana, stiam ca ma pot baza pe tine

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Larissa dar daca iei asternutul cu aparatori cum il adaptezi la patutul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

Mai fetelor am lipsit o zi si eu, dar voi scrieti nu gluma , o zi mi-a luat sa va citesc. tare harnice mai sunteti ca niste. da nu intru si eu in concediu, sa vezi ce mai ma bag si eu la scris
31+

Mergi la inceput

Alissa te asteptam cu drag in clubul clocitoarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

m-ati omorat cat a-ti scris.Imi rau ca nu stiu ce are leptopul meu am scris mesajul si cand sa-l sent sa sters
Fetelor n-am mai intrat de duminica sunt f ocupata cu actele caselor,am schimbat 5 brokeri romani si asa se intampla cand faci treaba cu romanii de-aici iti da un inters din gura si cand sa semnezi actele si daka nu te uiti ce semnezi te trezesti cu o dobanda de iti vine rauAcum avem pe un american asta PARE de treaba si speram ca ne mutam in 26 iunie ca m-am saturat.

Luni am fost la control dar n-am reusit sa-i conving sa-mi mi faca o eco asa ca moasa a fost draguta si a vb la eco sa-mi faca decat poze dar bebe na vrut sa coopereze cu noi asa ca n-am vazut nimic decat ca mi-a mai comfirmat odata ca este baiat
Am rugat-o pe tipa sa mi-l masoare si na vrut asa ca am intreba-to pe moasa cat a cantarit la 20 de sapt si mi-a spus ca 452gr asa ca fetelor va rog sa-mi pune-ti si mie prima si ultima masuratoare.O sa nasc la spitalul LEGACY din TUALATIN OREGON si am vazut ca cereti la noile fete si UM care cred ca este ultima menstruatie la mine este 15 nov 2005....a era sa uit o sa nasc cu cine va fii de garda.

Am vazut ca ne-am mai inmultit asa ca spun si eu cu intarziere bun venit noilor mamici si multa multa sanatate ca-i mai buna decat toate.

Fetelor care a-ti intrat in 9 luni deja va tin pumnii si va invidiez ca voi o sa fi-ti cu bebei in brate si noi.........inca mai avemcapul sus si cu Dumnezeu inainte.Se pare ca trebuie sa ne pregatim de galerie nu?sunt tare curioasa care sparge gheata.

miky,eliza miti voi nu mai ziceti nimic nu v-am mai vazut sper ca sunteti binede la mine si inca pt toate fetele .

Esther29Jonathan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisaa spune:

abia astept ... caci tare greu mai este ... da, mult a fost putin a ramas...si sa vezi atunci trai... pe capul meu...
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Kehleyr: cum a fost la control?

Cristina_Ana: si eu sunt de acord cu varianta ta cu stansul banilor inainte de a face comanda. Vreau si eu "licoarea magica"(nu i-am retinut numele). Cum stam aproape, daca se ofera cineva sa stanga banii, ii pot duce eu la destinatie si pe ai tai.

Si eu am Rh-.
Se discuta despre posibilitatea de a procura vaccinul la un pret mai mic decat la farmacia 2na. Va rog sa-mi dezvaluiti si mie sursa!

Va pup!

mami de Vladut(13.06.2003) si 28s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput