Mamici de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
norocuta spune:
Am trimis la mamiciiulaug2006@yahoo.com un filmulet, cam marisor ...dar haios...cu BB-i ...sa ne mai veselim nitel![]()
Georgiana
33+
assa spune:
Pumpkin poate m-am exprimat eu gresit sau chiar o fi necesarul nastere nu stiu, eu am primit urmatoarea chestie: o reteta cu medicamentele necesare la nastere: no spa, algocalmin, ergomet fiole, xilina fiole, oxitocina (sper ca inteleg bine de pe reteta) , flexula verde(!!!!) , 2 perechi manusi nr. 8 si la astea se mai adauga medicamentul care mi-l recomanda cardiologul pentru o profilaxie usoara - eu am suflu sistolic, gr. 1 si nasc normal dar cu medicamente la greu.
Ceea ce e pe reteta trebuie sa le am cand merg la spital si astea se recomanda aici oricarei gravide, fie ca are probleme de alta antura sau nu.Mi-a mai zis ca peste 2 sapt. imi spune si ce sa am pt. copil, hainute. etc. Va tin la curent oricum ---cred ca e bine pt. toata lumea , asa ne mai informam reciproc.
Mercic de parola, o sa va trimit si eu un mail cu nr telef. si alte detalii.
Bulinuta cum te mai simti?
Cristina_Ioana spune:
Buliiiiiiiiii, sa mananci o bila de inghe si pentru mineeeee 
Muuh, wow-3 zile zici? Pai e si el om mai, chiar asa sa muncesti si sa livrezi pe banda? Nu mi-ai zis de bebelu' tau, e maricel? Te-ai hotarat cum il nasti?
Sabana, ai fost tare rau cu ZOE, FII BARBATA 

Crisa, ascult-o, ca stie ce zice 
Fetele, have fun la intalneala, va pupacesc mult si va secondez diseara, ca mi-a promis sotzu' ca ma serveste si pe mine la pat cu inghe 
Cristina +35 si
Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
crissa71 spune:
VA ascult... sunt si barbata...INCERC...
Cu ajutorul vostru evident...si sotul meu a remarcat ce efect benefic (de BarbATA!!) ati avut asupra mea decand stau cu voi la taclaleala...EFECTUL BARBATA....
SUper misto filmuletul norocutzo.....Rad aia ca disperatii....Am ras si eu de m-am spart!Ce poate sa faca un tata....
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
amiss_zip spune:
adina nicole si eu am avut probleme mari cu unul din rinichi in luna a 5 parca. 5-6 nu mai stiu exact. Dureri asa de mari ca am ajuns la spitalul de urgenta! Ghici ce! O pietricica de toata frumusetea de 3 mm la unul din rinichi. Si ce mi-a recomandat doctorul a fost in prima faza No-Spa si sa beau apa (nu ceai) ca cine stie poate se elimina. DAR mi-a spus sa nu exagerez cu apa, sa beau 1l maxim 2l pe zi pentru ca noi acum retinem foarte multa apa si nu e asa bine. Si eu am ramas cu cana cu apa si pietricica! Am tras 2 saptamani... medicul ginecolog mi-a spus sa iau alt antispastic...imi scapa acum...mult mai puternic, dar mi-a fost frica sa il iau si am preferat totul mai natural
. Natural a fost
. Dupa vreo 2 sapt nu am mai avut nimic. Cred ca a avut dreptate doctorul...poate s-a eliminat.
Multa sanatate!
Andreea cu Petra
36+6 
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by assa
Buna fetele
Eu am fost azi la control si am niste nervi si un stres de mi-a frica sa nu-mi provoace nasterea. Sunt in sapt. 34+ si cica bebe e mic. Are 2.328 grame (in carti , net etc la 34 are 2.400 si e ok ) al meu cica ar fi cam micut. Nu sunt semne de nastere inca , placenta gr. I , col inchis, dar....e mic!!!!Si m-au luat niste contractii de atunci de mor, nu chiar dureroase , dar pe aproape.
Cat de sigure sunt masuratorile astea????
Voi ce stiti?
Ce-mi puteti spune?
Am vazut la mamici de mai-iun. ca s-au nascut baietei si mai mici, sau oricum pana in 3000 gr.
Dca aveti idee despre ce si cum ar trebui sa fie ca sa fie ok, dati-mi si mie de stire , va rog.
Va pup si revin mai tarziu ca si eu sunt consemnata la pat, desi nu am probleme, dar mi le fac singura
Draga assa nu iti fa griji de greutatea lui bebe. Incearca sa stai linistita si sa nu ii transmiti si lui nelinistea ta
. Bebica mea la 35 de saptamani si 4 zile avea 2000g. Si eu m-am stresat un picut dar este bine. Va fi la nastere o mata de 2800 poate ceea ce e bine. Chiar daca e baietel, el ia in greutate in ritmul lui. Nu ai cum sa intervii in asta. Nu conteaza cat mananci tu sau ce faci. Odihneste-te cat mai mult, fii linistita, vesela si ai sa vezi ca vei avea un bebe luptator! Eroarea de la echo poate fi intre +/- 100-300g. Bebelushii au ritmul lor de crestere. Trebuie sa avem si noi incredere in ei! Oricum noi facem tot posibilul sa le oferim tot ce au nevoie. Papa bun, vitamine si o garsoniera calduta
hai multa sanatate la toata lumea!

Andreea cu Petra
37s 
adelapop spune:
cristina_anamultumesc pt detaliile referitoare la vaccinul de imunoglobulina antiD. pana acum nu am discutat acest aspect cu doctorul
cand merg la controlul de 36 de saptamani o sa lamuresc problema...SPER
33 fix
adelapop spune:
larissa_79 am vazut ca ai patut ca al nostru de la graco
tu ce lenjerii ai cumparat ca stiu ca are dimensiuni diferite de cele standard
33 fix
adelapop spune:

multumesc frumos
pot sa spun ca anul acesta ai fost prima care mi-a urat la multi ani

dar scumpa ziua mea este cum bine ai scris si tu in luna a 7a
07.07? iar noi suntem in 07.06

33 fix
quote:
Originally posted by crissa71
LA MULTI ANI ADELAPOP!!!!!!sPER SA NU FAC O GAFA, DACA AZI E 07.07.06 AR TREBUI SA FIE ZIUA TA!sA FII SANATOASA SI FERICITA, SA FACI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!sA FII FERICITA!
bUN VENIT NOILOR BURTICOASE!
MICHELLA78:Ceva nu e in regula la tine...Ori dum ori dpn!!!Mai verifica te rog.
V-ati pupacit!!!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
adelapop spune:
Cristina_Ioana si restul fetelor are m_ati felicitat va multumesc prntru urarile anticipate, daca ma uitati luna viitoare pastrez urarile de luna asta
zici minte sa nu alerg copilul?
bineeeee, o sa merg in pas vioi, hm... mi_ai schimbat planurile![]()
33 fix