REGIMUL SCARSDALE...2 saptamani -7Kg
Raspunsuri - Pagina 17
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Da'de ce trebuie sa le mananci neaparat fierte? Eu le mananc crude. Iar cand prepar ceva care stiu ca-mi place cu rosii coapte, le coc. Spre example, astazi, omleta!
Hai, mai, ca pe noi ne omoara strictetzea!
Doar rosia sau legumele sunt binevenite oricum, nu?!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Bey, eu am zis ca e mai eficient daca fac cu strictete ceea ce scrie acolo. Si asa eu slabesc greu.
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Simina si eu sunt de parere ca e moarte curata Daneza. Dar nu e obligatoriu sa te apuci de cafea. Nu bei nimic. Doar apa.
Sunt si zile in care nu mananci nici pranzul. Cum or putea???
andre_ea spune:
Briana, ziceai ca iei ceva vitamine? Ce iei?
an-k spune:
io am tinut Daneza, si nu-i asa moarte curata, eu am dat jos 6kg cu ea si am reusit sa ma mentin aproape 3 sapt, pana azi cand am inceput Scarsdale, mai am 25kd de dat jos asa ca bag dieta cat cuprinde
Zicea odata Oprah intr-o emisiune de-a ei ca nu exista dieta fara rezultat, dar exista fff putine persoane care pot urma o dieta in asa fel incat sa ii cunoasca rezultatul!
io nu am mancat decat un gref la cina pt ca am ajuns la 21 acasa- prea tarziu pt cina, asta e maine dimineata ma delectez cu felia de paine prajita
Am facut si portia de sport, si am iesit si ziua cu bicla pe la treburi.... fug la dus
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
adinag spune:
buna fetelor,
"cochetez" si eu cu DS. Si as avea cateva intrebari:
* pranzul alternativ: se poate manca branza aia si cu rosii sau musai cu fructe?
* fructele de la micul dejun: piersici sau capsuni nu-s permise? ca vara prefer fructele de sezon, ca-s mai gustoase si au si mai multe vitamine!
* nu am timp la pranz de gatit (sunt la lucru), deci de unde carnita aia fara grasimi etc.? stiu, este si püranzul alternativ, dar dupa 2-3 zile ti se uraste de el! voi cum faceti?
intre mese am inteles ca se poate raontai morcov. dar capsuni sau alte fructe nu-i voie?
eu am tinut acum 1-1,5 ani dieta Montignac, si am slabit fff bine (vreo 20 kg). Problema e ca dupa am avut muuuult stres si am mancat ca o purcica (numai pizza, paste, dulciuri cat incape si slabiciunea mea chips-urile). si m-am ingrasat cu vreo 7-8 kg. As tine si Monti, dar pur si simplu nu am ambitia de atunci, nu stiu ce-i cu mine.
cred ca cu cat ai mai mult cand incepi, cu atat mai ambitioasa esti. pe cand acum nu sunt multumita, dar nici balena nu ma mai simt, si parca vine dracusorul pe umar si zice: ei, lasa, ca nu-i bai, nu arati tu chiar asa rau, baga cioco si pizza aia, ca nu face nika.
si eu tot slabesc cam greu, si sunt taaaare pofticioasa!
deci trebuie sa fac ceva mai radical! si scarsdale mi se pare totusi echilibrat! am zis mereu ca nu voi face niciodata o dieta care sa-mi zica mie ce si cand sa mananc (de aia Monti atunci), dar acuma nu se mai poate!
Ma hotarasc pana maine si daca incep, atunci de maine!
Stiu ca nu voi manca acelasi lucru ca voi (voi manca marti ce trebuie in ziua 1, deci luni), dar eu ma stiu: ori incep imediat, ori deloc!
ah, cand scrieti: ziua 2 -> x kg, adica dupa 24 ore??? (stiu ca suna tampit intrebarea, nu va zic ce-i in capul meu c-o pun...)
succes mai departe si va anunt maine cum am hotarat!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
innaa spune:
salutare la zane!
vin si eu sa raportez in ziua 4 61,500 kg imbracata!!(mai sumar...dar ce mai conteaza?) adica am slabit doua kg si un pic...super!! si nici nu am stat moarta de foame...
bafta in continuare!
Irina si Noélia - 25 sept 2005
Georgia2 spune:
Gata, se inchide bucataria pe seara asta si ies la raport. Nu m-am cintarit dar cred ca ar fi folositor sa scriu in fiecare zi ce am mincat comparat cu ce trebuie sa maninci. Sper sa fie de ajutor.
Meniu luni:
Dimineata: 1 felie paine prajita
Prinz: prinzul alternativ: brinza de vaci degresata si 1/2 mango
Seara: salata verde facuta cu ulei si sashimi (peste crud (ton)- specialitate japoneza)
brianamica spune:
Mey fetele, eu tot stagnez. Am dat jos doar 200 grame. Cred ca la mine pentru ca sunt ultimele 3 kile cu care mai llupt se incapataneaza la greu ! O fi de la cativa biscuiti de ieri....(fara zahar evident) !
Oricum eu de cand l-am nascut l-am tinut de vreo 4 ori !!!! Nu am gasit nicaieri ca nu ar fi bine asa, astfel incat merg pana la sfarsitul saptamanii.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
adrianafedorca spune:
neata ,
iaca vin la raport dupa prima zi de regim...-700 gr, mai am asa putin...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
miria_cristina spune:
BRIANA - Azi am 53,5kg, adica in ziua a 5-a.
E bine.
Spune-mi ce biscuiti sunt aia fara zahar, te rog!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."