Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 24
palmyrah2002 spune:
Ahaahaaa,cuconiada,abia astept!mai ales ca m-am eliberat de stresul examenelor trebuie sa petrec olecutza!
Poate se mai aranjeaza si vremea si ne vedem si prin Botanica cu nazdravanii!Ei..ce ziceti de locul nostru,la fintina,o pizza, o berica
carmenp spune:
ce fintina, unde fintina, care fintina?
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Ahaahaaa,cuconiada,abia astept!mai ales ca m-am eliberat de stresul examenelor trebuie sa petrec olecutza!
Poate se mai aranjeaza si vremea si ne vedem si prin Botanica cu nazdravanii!Ei..ce ziceti de locul nostru,la fintina,o pizza, o berica
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
adi69 spune:
Ingrid,scuze ca n-am mai raspuns,am tot umblat pe la doctori,dar vad ca te-au ajutat fetele.
Nicoleta ,pe unde stai ,in Dacia?Si ieri si alaltaieri am fost pe acolo,fratele meu sta la ANL-uri,noi mergem la dr in Canta si tragem la fratele meu de fiecare data dupa.
Catalina are(a avut) amigdalele inflamate cu puncte albe pe ele,a facut tratament cu antibiotic pastile,nu i-a trecut de tot si i-a dat injectabil.Poate-i trece de tot de data asta..Moldamin trebuie sa faca dupa aceea,nu stiu de ce ,dr zice ca asa e schema de tratament..
Gabriela,sa stii ca si eu m-am lovit de "oameni de astia seriosi" cand cautam bona pt Catalina.Si tot asa,exact aia care "mureau de foame" erau cei mai neseriosi.
Ma duc sa vad ce pregatesc de pranz pentru mine si copil.
Adriana
papa-bun
belnicol spune:
Cum bine spunea si Miha, e mica lumea. Adriana, si eu stau la ANL-uri, la blocul nr. 2, chiar la bulevard (of, ce m-au enervat tramvaiele la inceput!). Inainte de a ne muta aici am stat pe Copou, dincolo de caminele de la Agronomie. Am facut si noi o trecere de ne-a dat pe spate.
Aseara m-am intilnit cu Oana, am descoperit ca ea sta vis-a-vis de mine. Din pacate eram cu cineva si nu am prea putut sta de vorba cu ea.
V-am pupat.
Nicoleta si Matei
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by carmenp
ce fintina, unde fintina, care fintina?quote:
Originally posted by palmyrah2002
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Este o fintina in Gradina Botanica(da nu stiu "igzact" pe care alee)
unde ne-am destrabalat cu pizza de la Domo si bere acum ceva vreme in urma....cred 1 ansau poate doisi apoi am continuat-o la Monte Carlo..ihihihi,unde-s vremurile alea maica...
Carmen si acvi...stiu de ce...
Darria spune:
Mai este fantanitza in Gradina Botanica. E pe aleea ce duce spre trandafiri, tocmai am fost duminica si mi-am amitit de ea.
prettysunshine spune:
Buna ziua fetelor,azi apar tarziu,intrucat azi m-am invrednicit sa ajung si eu in sfarsit la doctor,unde bineinteles ca ma duc numai cand imi ajunge cutitul la os.Asa ca mi-am luat azi dimineata picioarele la spinare si m-am dus sa-mi fac o endoscopie sa vad ce am la stomac de ma doare groaznic.Mi-am luat si sotul dupa mine sa faca si el,ca si el are niste dureri...Cand ajuns la fata locului,am aflat ca trebuie sa ne faca intai o injectie cu atropina si una cu diazepam si abia dupa o ora endoscopia.Nu va zic cat de groaznica a fost endoscopia,nu cred ca as mai avea curaj sa mai fac una,dar nu zic sa ma auda al meu sot,care trebuie sa mai faca una dupa o luna.rezultatul a fost ca eu am ulcer duodenal,ceea ce si banuiam si sotul are ulcer gastric.Acum dormitam inca prin casa amandoi,ca la serviciu n-am mai ajuns,ca dormeam pe mine de la diazepamul ala.Si acum ma chinuie o durere de cap groaznica,o fi de la diazepam sau de la atropina?
Gabriela,da,e la scoala 23 Cosmin.Te-am vazut azi dimineata la 9 pe cand asteptam la endoscopie in fata spitalului de urgenta din Tatarasi.Tu nu m-ai vazut,dar nu-i bai,ca deja imi facusera diazepamul si eram tare ametita.
De data asta,ma inscriu si eu o la o intalnire,pana acum n-am avut curaj sa vin,dar acum imi fac,numai sa stiu din timp cum va fi,cu soti,fara soti,cu copii fara copii.
Gata,ma duc sa vad ce fac cu migrena asta groaznica.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
adi69 spune:
Nicoleta,data viitoare candt trec prin zone iti bat in geam(stai cumva la parter?).Si trecem si pe la Oana sa ne facem sprancenele ...
Carmen,Catalina mai tare plange de frica,inainte,dupa injectie isi primeste bombonica si nu mai zice pas..(saraca..)
Ma doare capul si ma dispera vecinii de sub noi.Au cumparat apartamentul acum trei saptamani,si de atunci bocane,taie,duruie si ciocane si alte alea.Mai tata,ii inteleg ca si noi am facut la randul nostru,da ce te faci ca ei se apuca de treburi cu zgomot chiar spre pranz,cand mai vor copiii si unii parinti()sa faca putin nani.Azi de ex au daramat ceva,ca au adus o chestie care facea zgomot de-mi duduiau podelele,si mi-a umplut casa de praf,iar pe hota din bucatarie mi-a iesit un fel de fum..care miroasea a fier-beton ars.
Acum pot sa-i scriu sotului meu poezii si povesti de amor pe mobila din casa..dar inca nu sterg,mai astept o zi...nu de alta,da banui ca maine o iau de la capat.
Adriana
papa-bun
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adi69
Nicoleta,data viitoare candt trec prin zone iti bat in geam(stai cumva la parter?).Si trecem si pe la Oana sa ne facem sprancenele ...
Vreau si eu sprancene frumoaseeee....
PS:mey ce ma enerveaza tantarul asta din reclama!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!