Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
pisoi3 spune:
BEE, merci mult, noi teoretic am vrea alb, desi e clar ca nu il putem inlocui pe Lucky. Daca nu gasim alb, luam si alta culoare. Ai tai ce sunt, baieti sau fetite? Ca noi am vrea un motanel, nu de alta dar Oscar nu e castrat si iti dai seama ce ar iesi daca am lua o fetita.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
pisoi3 spune:
Si ca s-a intamplat tampenia asta, am uitat sa va zic ca am pus poze, cred ca doar Gio si-a dat seama. Am pus poze la semnatura, o sa le pun si pe contul comun da' nu am chef acum.
Pozele le-a facut ALINA cu aparatul ei, ieri.
Eu mi-am luat camera da' nu a venit cu soft, asa ca nu pot sa transfer nimic pe PC, cica softul vine si el intr-o luna, o luna jumate.
Noroc cu ALINA, ca altfel nu puneam io poze in curand. Si cele de dinainte, cu Mark in carut, tot de ea au fost facute.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
anasebe spune:
Anda L-am vazut pe Mark. Doamne ce frumos e!!!!!!!! Cu tine seamana. Si mi se pare mie sau Mark si Ayan seamana un pic? Cat despre parc, am incercat si eu.... speram sa putem sa te inveselim un pic. Ideea cu un pisoi nou mi se pare buna. Cat despre atasat...te vei atasa imediat de el, ai sa vezi. Pupici.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
No am vorbit si cu pediatra,
i-am zis ca n-a mai facut febra dar ca mai are petele - a zis ca foarte bine,
i-am zis de analiza - m-a intrebat "cat?" scrie la bacil coli si ... nu scrie nici o valoare ...
Si cand i-am mai zis si ca nici nu era recoltat in recipient steril a zis ca analiza asta n-are nici o valoare.Acum am intrebat-o daca sa vin la control vineri,a zis ca mai vorbim la telefon,ca poate vine ea.
De repetat urocultura n-a mai zis,probabil daca nu mai face febra nu trebuie.Dar poate il trimit eu iar maine pe Ghita cu o proba,ca acum am recipient steril.
Oricum, optimismul din mine zice ca nici vorba de infectie urinara!
ANDA eu am vazut pozele ieri Si am zis si eu si nu mai stiu cine ca seamana taaare bine pe tine frumosul!
GIOVA mama ce dungati sunt Marco si gagica Ana Dar parca-s gemeni ...doar ca Ana n-are zambetul tau
Scuze ca n-am mai apucat sa vad alte poze,azi a fost si socrul prin zona,asera mami...
Si acum ma pun sa fac ceva conta pana nu se scoala Papacioasa mica!
Speram sa ajung la zi saptmana asta,dar cu voi slabe sperantze
Mai, da' ce v-a apucat scrisul ca ma innebunitzi de cap!
Mai intru eu azi ,nu va parasesc!
la toate sectantele ... si la vizitatori
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
alina80 spune:
Buna fetelor!
Noi suntem foarte maraiti azi, noaptea s-a foit, sunt super obosita. A mai facut si o gramada de bubite la barbie de la atata saliva. Si dintii inca nu apar.
Si mai vine si socrosenia azi in vizita si trebuie sa mai fac ceva ordine, ca imediat comenteaza.
CATA, ti-am zis ca l-ai invatat pe Ayan sa ma stropeasca cu mancare si cu saliva! Te chem sa cureti bouncerul de piure de fructe!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
utocatalina spune:
Scriu repede ca suntem la papa..a fost ok vaccinul..i l-a facut in minuta si nici nu a apucat sa plinga..super asistenta, noua pentru noi! O ora am stat sa ii recoltam pp ca nu vroia ioc! Acu maine vedem ce si cum!
Maraki bine ca mi-ai zis..io batuta in cap le-am bagat la frigider! Ia sa le scot!
Monica eu nu stiu ce sa zic..noi tot E. colii am avut..sper sa ai dreptate si Dia sa nu aiba, dar ai grija!
Giova cit a fost costumul husbandului ca m-ai facut curioasa?
Revin!
poze noi- 6 iunie - cei 3 care au speriat vestul
5 luni fixe
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
maraki spune:
Alina deci tu aplici metoda: curatenie de ochii soacrei
Anda am vazut pozele de ieri, cum ai scris ca ai pus poze noi am si intrat, ti-am scris dar ai uitat.
Monica pupici Dienutzei, sant curioasa dupa ce repeti analiza ce va iesi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
alina80 spune:
MARAKI, eu fac curat in week-end, cu Gabi, dar nu prea se pastreaza curatenia. Noi suntem ok cu putina dezordine, dar socrosenia asta asteapta sa vada.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am aparut si eu prin zona, obosita de nu ma vad, am de recuperat somn ca am ramas mult in urma.
Cu botezul: naspa ca a plouat si au fost 13 grade, un frig de degerai, singurul lucru bun ca a iesit soarele chiar cand am intrat in biserica, cik e de bine! S-a dus rochia mea neagra undeva in fundul dulapului, mi-am luat un costum la care cam scartaia fusta cand ma puneam pe scaun...emotii mari, dar au trecut, iar fusta a rezistat eroic. Copilul a fost cuminte, cateva tentative de plans, repede inabusite de suzeta salvatoare...la un moment dat adormise, iar popa zbiera chiar la urechea ei...na, trebuia sa-si merite banii...
Popa la final, dupa ce s-a cantat "La multi ani!" (o noutate pt mine), s-a intors catre ajutorul lui si primele cuvinte laice au fost: "Ai luat vinul?", ceea ce mi-a intarit ideile despre ortodoxie...dar sa nu divagam. Cheful de dupa a fost ok, copilul a dormit si a mancat bine, n-a parut prea afectat de schimbarea de mediu. La ora 12 noapte, normal, scoal-o, imbrac-o si tusti cu ea la tort sa vada invitatii pe ce dau banii (expresia nu-mi apartine, mama a fost autoarea ). Abia la 5 dimineatza am ajuns acasa, rupti amandoi, de atunci tot incercam sa ne recuperam, cred ca un sanatoriu ne-ar fi adecvat.
Anda, imi pare rau pt pierderea suferita, te inteleg perfect, am 2 pisici in casa, si le am de 12 ani...timp lung...m-am atasat f. mult de ele si mi s-ar rupe sufletul sa se intample ceva. Ideea cu alt pisoi e ok, atatea animale sunt parasite..
Ti-am vazut bebele, sustin si eu ca-ti seamana, frumusel foc...
Cata, AnaS si Nico, "cei trei care au speriat vestul" sunt niste papusi...mi-au placut Bia si Daria in carucior..dar cat era caruciorul ala de mare? Tibi, un grasutz si un scump...cam punea mana pe Bia...atentie Ayan!
Moni, sper ca Dienutza sa nu aiba nimic, eu i-am facut o sg data urocultura dar era in recipient steril...si cat m-am chinuit pana am reusit sa-i recoltez.. fetitzei si sa-i treaca repede pojarelul!
Irina, la 4 luni avea 64 cm si 5 kg...peste o sapt crescuse cu 300 gr, probabil de la cereale! Dar trece-ne datele initiale, please! Am remarcat fumatul intensiv si indarjirea contra echipei Dinamo..m-am distrat azi-dimineatza cu postarile voastre! frumosului!
Pufumic, am apucat sa-ti vad papushelul...am crezut ca e fetitza, ce par bogat are... lui Vladimir!
Am vazut-o si pe Ioana lui March, cred ca i-am incurcat initial, frumoasa si ochioasa..!
Giova..a tradat-o Marco pe Diana?..am vazut o fetitza dulce in filmuletzul postat...asa de repede a uitat-o? Tare mi-au placut pozele si filmele, e asa un scump cand rade si lui!
Eu am fost ieri la Holograf, Diana a ramas acasa cu taticul, cik a fost foarte cuminte si a dormit..
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI SI IN CELELALTE ZILE CAT AM LIPSIT! SA FITI MANCACIOSI SI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!
Poze voi pune mai pe seara..acum ma duc sa fac o baitza si sa-i dau de papa.
Cine stie cat lapte se face pt branza..si cate tablete de Ca lactic se pun? Daca laptele praf are mai mult de 3 sapt e ok sa fac branza din el?
Va pup dragelor...m-am intins ca o placinta..revin!
Ingrid S si Diana