Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 2
irinadum spune:
Nu ai zis in 2020 pai ai avea cam 35 pe atunci...in fine ia pune mana si cauta pe cineva si fa repede.
Bai s-a trezit copilulmeu si se joaca asa tam nesam...cred ca a uitat ca e noapte...
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by irinadum
Nu ai zis in 2020 pai ai avea cam 35 pe atunci...in fine ia pune mana si cauta pe cineva si fa repede.
Bai s-a trezit copilulmeu si se joaca asa tam nesam...cred ca a uitat ca e noapte...
Irina si gogosarul Mario( 18.12.2005)
cred ca zace un mic dinamovist in el..mereu da programul stelistilor peste cap..
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
anasebe spune:
Cica am dormit 2 ore si acum sunt fresh. Nu am nici eu prea multa minte!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Ana
Si eu sunt stelista, dar asta mi-a placut!
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
irinadum spune:
Stai sa vezi ce fac eu ca oaia pe aici de nu o sa stie altceva...si dinamovist nu cred...ca toata ziua e cu meeeeeee...meeee.sau meme...ca de altfel toti copiii sectei ...deci greu sa treaca la ham...ham
ana_maria222 spune:
quote:
Stai sa vezi ce fac eu ca oaia pe aici de nu o sa stie altceva...si dinamovist nu cred...ca toata ziua e cu meeeeeee...meeee.sau meme...ca de altfel toti copiii sectei ...deci greu sa treaca la ham...ham
mai..nu stii cum e vb aia "NASCUT anti-steaua"...hihihi!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
anasebe spune:
De ce sa faci Irino ca oaia? Vrei sa te numere? Una este luna...
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
irinadum spune:
Na ca nu m-ai nimerit ca eu nu stau in ROmania deci aud mai greu vorbe din Stefan cel Mare .
ana_maria222 spune:
quote:
Na ca nu m-ai nimerit ca eu nu stau in ROmania deci aud mai greu vorbe din Stefan cel Mare .
pai asta cu meeeeeeeeee....meeeeeeeeeeee...meeeeeeeeeeee...de unde o stii?? nu din ROmania????
lasa....o sa vezi tu la timpul potrivit daca iti va cere un caine sau o oaie!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
irinadum spune:
Anabe dc cumva nu imi scrii cantecul.......
Vreau sa stresez tot neamul...azi pe care i-am prins pe skype vai ce i-am daramat...pacat ca nu stiu versurile...si vai ce combinatii imi ieseau.
Ma duc sa fum da ma gandesc si la micutza dinamovista.Ca sa vezi ca stelistii nu sunt rai.