Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
pai..daca ma tine numai in urlete o luna eu ma .acum parca nu-i mai sunt inflamate gingiile.
Crisu am vazut poze cu grasuna Alexandra. Si eu am avut lenjerie de pat cu delfini, exact la fel. i-am lasat-o la sora-mea in Italia.este o scumpa, grasuna si mumoasa.
Acina sa va traiasca crestinul Andrei!!!
Alina felicitari pt. mama. si marco a zis ieri, nu foarte clar. acum astept sa-l zica mai clar, dar cine stie cand.
Anasol rectific lista.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
silvi_2005 spune:
Giova am vazut pozele si filmuletele, super scumpic Marcolino, de asemenea si parintii lui, f darguti sunteti in poza de la lac, semanati f bine. Inceraca sa-l dai pe gingii cu calgel, eu asa fac cu Alain, lui deja i-au mijit dintisorii, ii simt cand il dau cu degetelul pe gingie dar daca ma joc cu el si ne gugurim ii trece toata supararea..smecherasi sunt si bebelasii astia.
Eu tot citesc din carticica cu diversificarea dar m-au facut varza cu ideile lor...fiecare are o alta parere, sunt mai in ceata ca la inceput.
Moni, tinem pumnii sa fie bine Dienutza.
Cata, felicitari si pupici Biei ca e asa cumintica si curajoasa, Alain dupa vaccin urla de cate ori il lasam jos, cred ca se temea sa nu-i mai bagam o injectie, a plans ori de cate ori l-am scimbat in ziua aceea.
poze
silvi_2005 spune:
Alina, tinem pumnii la inspectie, si eu am avut o vizita scurta de la socrela..Rodica..eu ii zic pe nume. a trecut sa-l vada pe Alain dar el dormea...asa ca n-a prea sta, i-a adus ceva piureuri de la hipp si Panadol ca era pe terminate flaconul ce-l aveam. Ea e super ok, nu am de-i reprosat nimic...doar ca as vrea sa stea mai mult cu Alain..sa am si eu un pic de libertate, ea trece si sta cate o jumatate de ora si gata. Mama cand vine o las cu bebe si o tund in oras...alta viata. Cat despre curatenie, nu te stresa draguto, ca ai copil mic..nu are decat sa te mai ajute si ea...daca are chef de comentat. Pupicei si sa ne spui cum a fost.
Eu i-am facut supica de legume, sunt curioasa sa vad cum mi-o scuipa Alain....care se trezeste ca doar sunt la calc de 10 min...are senzor copilul asta.
poze
Giova spune:
Cata ce vaccin i-a facut Biei?
Silvi am zis ca iau Calgel, azi am uitat, dar cand iesim mai tarziu cumpar.
Of ce rau imi pare, eu am dus toate hainutele lui Marco, care nu le-am pastrat in Alba, sa le dea mama la cineva. de stiam, le trimiteam.
Am rectificat lista. anasol si astery e ok acum.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
monica70 spune:
SILVI si Diana plangea cand o puneam jos s-o schimb dupa faza cu impachetatul in cearceaf ud cu apa si otzet la febra 39! Acum s-a mai potolit,dar tot se mai uita banuitoare ... sa vada ce urmeaza!
Cat despre acru ei chiar ii place... Ii plac toate: mere,caise,piersici,nectarine si acum cirese? Ce mai sunt? Tre sa-i iau si pere si prune...Citrice nu prea i-am dat,dar si sucul de porto l-a baut mai demult cand i l-am dat.Ce ziceti sa ma incumet sa-i dau sa guste o capsuna? Am citit undeva pe aiai ca daca o curatz si ii dau miezul e ok.
A dormit azi cca 3 ore! La trezire a fost vesele,a supt un pic de laptic,dupa inca vreo juma de ora a papat si piureul de legume,dupa care a inceput smiorcaiala cu dintii.Acum iar e aproape adormita,sper s-o tina
Calgelul ala e ghiveci...poate cand i-o durea..dar acu cred ca sunt la faza cu mancarimile.
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
utocatalina spune:
M-as convresa cu voi dar nu pot..ma indoaie!
poze noi- 6 iunie - cei 3 care au speriat vestul
5 luni fixe
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
silvi_2005 spune:
supa crema de legume a avut succes deplin, micul Alain a papat..vreo 60de ml..nu m-am putut abtine sa nu-i dau ca-i placea asa de tare..incat moraia cand ma indepartam cu canita. Cred ca ar fi mancat si mai mult dar mi-a fost frica sa-i dau. Am pus un morov maricel nou, un pastranac micut, o bucatica mica de telina, o ceapa verde taiata de unde incep frunzele si spre sfarsit cateva frunze de patrunjel iar chiar la sfarsit o lingurita de ulei de masline, peste care am turnat doua cani de 250 ml de apa plata (am vrut sa pun de la robinet dar mirosea a clor ca dracu). Scuze ca am scris cum am facut supa, nu vreau sa va plictisesc dar ma gendeam ca poate fi de folos pentru mamicile care n-au facut inca. Am papat eu cea ramas...era buna chiar daca nu avea sare, era aromata si gustoasa. Dupa 10 minute de la supa Aain moraia de foame si a mai balotat.....240 ml de lapte ma si mir unde incape atat de mult in stomacelul lui. Merg sa mai cites pe net de diversificare, daca gasesc ceva interesant postez si pe forum, pupici.
poze
monica70 spune:
Silvi ma bucur ca a papat asa bine Alain! Bine faci ca scri,asa mai ne vin idei! O sa ii pun si eu ceapa verde Ar trebui sa ii placa... dor tata-sau e mare halitor de ceapa (si usturoi). Eu nu pun apa in piure,pun supa...ca oricum n-o bea goala (poate daca as acri-o ) Si eu pun si fulgii aia doar-doar s-o face mai pufoasa gagica. Desi,nu mai imi fac probleme - bine ca papa fructe si legume la greu.
Maine o sa incerc si pieptul de pui sa vedem.
Azi mai are in program caise si eventual ii mai bag niste cirese
Sa ne scri si noua daca gasesti ceva interesant la diversificare!
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
silvi_2005 spune:
Moni, eu stiu ca nu e bine sa dai capsuni pana la un an ca sunt f alergeni, binenteles ca si tu stiai, nu stiu ce sa zic...eu nu i-as da, chair daca nu are nimic , am citit ca acum ii formam organismul si invatam ficatul sa metabolizeze si sa descompuna lanturile compusilor alimentari, daca fortezi sau dai ceva nepotrivit nu reactioneaza acum, dar mai tarziu au probleme cu ficatul, stomacul, etc...noi romanii suntem un popor bolnav pentru ac cei mai multi mancam aiurea si prost. Eu nici suc de portocala nu i-am at decat doua lingurite cand nu mi s-a kkcit 2 zile la rand...eu am probleme cu stomacul iar mama se lauda cum sugeam eu suc de portocale de la doua luni. moni ma bucur ca micuta Di e asa de mancacioasa, Alain e f pretentios, sa vezi cum isi strange buzele daca ii dau ceva ce nu-i place, asa l-am socat cu caisa ca n-a vrut sa-si deschia gurita nici la vigantol. Cu micuta Di suparata pentru impachetat n-ai ce sa faci, luati in brate, mangaiati pe spate si vb cu ei pe o muzica blanda si le trece..ca nu prea au memorie...inca.
Giova am uitat, remarca ta cu hainutele lui Marco avea legatura cu faptul ca adun eu hainute si lucrusoare pentru fata de la Bistrita? Sunt cam dusa astazi ca am baut prea multa cafea si sunt obo, nu cuplez. Jean a fost de garda ieri si am stat toata ziua numai eu cu Alain, azi a fost obo si tot eu am servit in frint asa ca scuze...
poze
silvi_2005 spune:
Moni eu vreau sa zic ca am bagat-o in blender, mai putin cateva frunze de patrunjel, o parte le-am pus o parte le-am aruncat si am mixat-o bine....si i-am dat o supa-crema de fapt, nu doar apistoaca aia ca pe aia cred ca mi-o scuipa Alain.
poze