Aflati cum am slabit dupa nastere 14 kg
Raspunsuri - Pagina 6
Happiness_4_us spune:
Problema mare cu cozonacul asta. Si eu, in ziua cu nr 5, am fost tentata cu cozonac. L-am mirosit l-am pus la racit dupa care in congelator
, am zis ca trebuie sa am vointa pentru ca trebuie sa slabesc. Cand dupa ziua 10 eu aveam tot doar 3kg lipsa, am renuntat si la vointa si la tot si am cedat.
Nu inteleg care este misterul, de ce unii slabesc exagerat de mult si altii exagerat de putin!
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
bozo spune:
Da, am avut dreptate, mananc mult mai putin decat inainte.
Insa mi s-a cam dereglat organismul, mi-a venit ciclul cu 5 zile inainte... si eu sunt ceas de obicei.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by bozo
Da, am avut dreptate, mananc mult mai putin decat inainte.
Insa mi s-a cam dereglat organismul, mi-a venit ciclul cu 5 zile inainte... si eu sunt ceas de obicei.
Laura si Tudor (29.09.2004)
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
Nu cred ca are vreo legatura cu dieta.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
nadyana spune:
Fetelor dragi, nu va lasati tocmai acum.Strangeti toata vointa si ambitia si mergeti in continuare.Eu cred ca este o dieta buna, pt. ca, canea de pui este f. buna.Eu am inceput dieta saptamina trecuta, dar nu am tinut-o strict, adica mincam carne de pui, spanac, salata, din astea.Nu m-am cantarit pt. ca m-am suparat pe cantar, insa se vede putin ca am dat jos.Eu am sa ioncerc sa maninc mai ordonat, desi sambata am mincat ditamai gratarul de porc cu mici cu tot
offf.
Dar voi, ca ati ajuns aici, nu renuntati fetelor.Daca maninci o bucata de cozonac, asta nu inseamna ca sa dus cu dieta.
cius22 spune:
Am inceput si eu de 5 zile (mi-a placut ideea cu "miercuri") si am dat jos 1,5-2 (am un cantar amarat-foarte nesigur).Nu imi este greu deloc si nici macar nu pot manca atat de mult ca in regim(aproape peste tot am injumatatit cantitatile) ,beau multa apa cu otet de mere.Deocamdata ma simt ok.si sper sa o pot tine tot asa pana la 56 kg.In ritmul asta,as mai avea nevoie de vreo 3 saptamani...
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy