o surpriza frumoasa- de suflet

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

eu sint din vatra dornei. daca vor veni aici as fi bucuroasa sa-i intilnesc. as putea dona si niste carti. aici este o asociatie a cadrelor didactice care au legaturi cu basarabia........orice este nevoie particip cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ok claudia..cum vrei tu...te ajut si eu sa strangi cartile...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

e pacat ca subiectul asta sa stea pe pagina 2!! haideti fetelor......asteptam ajutor!!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

haideti dragilor - am primit mesaj ca organizatorul din Basarabia se uita la topicul nostru.

Diaspora - draga de ea, asteptam o mana de ajutor.
Adrianangi si alti ziaristi de pe forum - va rugam sa sustineti actiunea fratilor nostri.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut sufletistilor !!!

Imi doresc foarte mult sa ajut cu o donatie in bani,daca se poate

imi puteti trimite coordonatele contului bancar pentru transfer international? IBAN (international bank account)?
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by cl

Mirela, nu prea stiu exact cam ce as putea face. As putea organiza, eventual, o operatiune "pliculetul". La ce m-am gandit: se pot cumpara carti in limba romana pentru a dota biblioteca scolii acelor copii. Carti de povesti, romane, albume, abecedare, carti de limba romana etc. Cartile le-am trimite printr-un curier. Nu stiu, asta mi-a trecut acum prin minte...
Contul pentru Romania cred ca-l va pune la dispozitie vrajitoarea noastra .

Claudia

eu am o gramada de carti de liceu, culegeri, manuale compendii etc

fimiu tocmai ce a terminat liceul

daca adunati carti, sa-mi spui ( trimite email, please)
editez: poate le trimitem prin meacnicul de tren la cineva care e pe traseul de vizita al copiilor si le pot lua ei cind trec pe-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

si io zic prezent, la o asemenea actiune chiar nu pot altfel. putem incepe chiar si operatiunea "pliculetz" pe adresa mea, ultima data de trimitere fiind 15.06. Banii ii voi trimite pe 20.06. prin western union si ajung in aceeasi zi. fetelor din Europa, haideti sa le facem o surpriza copiilor din Basarabia. cine vrea adresa, cu mult drag pe pm.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by nematics

eu am o gramada de carti de liceu, culegeri, manuale compendii etc

fimiu tocmai ce a terminat liceul

daca adunati carti, sa-mi spui ( trimite email, please)
editez: poate le trimitem prin meacnicul de tren la cineva care e pe traseul de vizita al copiilor si le pot lua ei cind trec pe-acolo

Nematics, , ti-am trimis PM cu datele mele.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Am sa va mai rog ceva, sper sa nu va suparati pe mine: cartile pe care le trimiteti sa fie in buna stare (sa nu fie dezlipite, rupte, fara coperti, patate...).
Multumesc frumos pentru intelegere .

Mirela, copiii cand vin in tara? Si actiunea noastra cam pe cat timp sa se intinda? O data a finalizarii?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna, as vrea si eu sa donez carti (si bani); cred ca ideea cu intilnirea in parc este foarte buna. Claudia, daca alegi un parc, o data si o ora, te rog scrie-le aici din timp, sa ne putem "aranja" programul. Multumesc!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput