nu stiu ce se intampla!
Salut fetelor!
Ma bucur sa ma alatur si eu voua si tare as dori sa imi spuneti ce credeti despre faptul ca eu- insarcinata fiind in patru saptamani- m-am trezit azi dimineata cu dureri caracteristice menstruatiei si cu o scurgere mucilaginoasa, amestecata cu sedimente moi de culoare maro inchis.
Semnele de sarcina le-am confirmat prin lipsa menstruatiei, marire sanilor care erau sensibili (si sunt si acum) si testul de sarcina, evident.
Urmeaza sa ma duc maine la un control medical programat, dar pana maine vreau sa aflu parerile voastre...
Raspunsuri
noela_carmen spune:
scumpa mea
NU MAI STA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mergi de urgenta la medic. si nepotica mea a patit la fel : avea iminenta de avort si daca nu mergea repede pierdea sarcina!!!!
i-a prescris duphaston si gravibinon injectabil.
go!!!!!!!!!!!!!
si maine e o zi...
andicu spune:
Bijulica, fugi la medic, la urgenta! nu e de bine! par a fi semne de pierderea sarcinii! cum zice Noela_carmen, poate ai sanse sa o salvezi daca ajungi la timp la medic! sfatul meu e sa nu astepti pana maine!! multa sanatate!
Imi vine si mie randul... 
Pozele mele
lia_c spune:
FUGI LA MEDIC!!!
Si eu am avut asa ceva si bine ca m-am adresat la timp, am facut picuratori, duphaston si altele si am stat in spital!
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
bijulica spune:
Multumesc pentru raspunsurile voastre. Am fost la medic dar nu mi-a fost de nici un ajutor. Mi-a facut o ecografie, unde mi-a spus ca nu vede nimic in uter, doar faptul ca ovarul stang e putin inflamat. Nu s-a putut pronunta in nici un fel pentru un diagnostic clar si mi-a zis sa revin intr-o saptamana. Am inceput sa sangerez mai tare, iar durerea usoara de burta se mentine. Ma voi duce maine la controlul programat sa vad ce zice si celalat medic. Va doresc numai bine.
amarantina spune:
Chiar daca nu se vede nimic la eco, cel mai bine ar fi sa-ti faci analiza de sange pentru a vedea sigur daca esti sau nu insarcinata. Desi simptomele indica menstruatia, e posibil sa fie sarcina cu iminenta de avort sau chiar sarcina extrauterina.
Iti tin pumnii sa fie bine.
ingeras26a spune:
Eu ma pregateam de FIV si ca atare in z28 am facut ecografie (inainte sa incep trata - de cand imi venea CM) si nu s-a vazut nimic la eco, desi era sarcina de 4 saptamani. Iata deci ca nu se vede atat de devreme.
Fugi repede la medic, daca ai cum, vb cu Moisa (Giulesti) sau cu Tutunaru (are un trat minune de mentinere a sarcinii).
Bafta multa, multa!
Ingeras
11+
aurelia1278 spune:
Ba io sunt Gica Contra!
Evident ca trebuie sa te duci la doctor, dar daca este numai o iminenta de avort spontan, eu as lasa natura sa-si urmeze cursul. Asta daca nu este vorba de o sarcina obtinuta foarte greu cu mai multe nereusite la activ.
In general, natura stie ce face (face curatenie
).
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
bijulica spune:
Va scriu cu lacrimi in ochi,neprevazutul s-a produs...avort spontan. Au mai ramas niste resturi pe care incerc sa le elimin medicamentos ca sa nu ma chiureteze.Poate ca asa e cel mai bine, dar e dureros sa te afli in situatia asta,insa am sa trec peste ea. va multumesc ca ati fost alaturi de mine si ca m-ati sfatuit.
lia_c spune:
nu stiu ce cuvinte de consolare as putea sa-ti zic... Viata insa mi-a demonstrat de mii de ori ca tot ce se intimpla se intimpla spre bine! Iti doresc sa ne scrii in curind vestea cea mare si ne vom
sa fie totul bine! 
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard