toaleta ocazie

toaleta ocazie | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Peste o luna sarbatorim 10 ani de la terminarea liceului.Nu am nimic potrivit pentru o toaleta de dupa-amiaza.Am hotarat sa imbrac ceva nici prea sofisticat, dar nici prea casual.Cred ca o sa-mi fac ceva pe comanda. In oras nu gasesc de cumparat intotdeauna ceva . Vreau sa fiu eleganta (stiti cum e...vreau sa fiu frumoasa...daca mai e posibil ). Insa am nevoie de modele.Poate stiti voi vre-un link ceva cu modele de costume -fusta+bluza si/sau sacou sau roche+ceva de pus pe deasupra. Repede daca puteti ca imi trebuie timp sa ma hotarasc, sa caut material,sa ma duc si la proba , iar saptamana viitoare voi lipsi din Bucuresti si se scade din timp

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nimeni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

io am vazut la YOKKO niste costumase tare dragute si elegante.

edit: si la Zara si Polo Garage erau lucruri dragute.
daca te grabesti, zic sa-ti iei de gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iti dau eu un site cu haine , toate categoriile in caz ca vrei sa iti faci pe comanda si vrei sa ai de unde sa te inspiri. Site-ul e dupa o revista din olanda.

http://shop.heine-shop.nl/Sper sa mearga

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...dai unde scrie MODE...

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Initial creeata de delsim

Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Peste o luna sarbatorim 10 ani de la terminarea liceului.Nu am nimic potrivit pentru o toaleta de dupa-amiaza.Am hotarat sa imbrac ceva nici prea sofisticat, dar nici prea casual.Cred ca o sa-mi fac ceva pe comanda. In oras nu gasesc de cumparat intotdeauna ceva . Vreau sa fiu eleganta (stiti cum e...vreau sa fiu frumoasa...daca mai e posibil ). Insa am nevoie de modele.Poate stiti voi vre-un link ceva cu modele de costume -fusta+bluza si/sau sacou sau roche+ceva de pus pe deasupra. Repede daca puteti ca imi trebuie timp sa ma hotarasc, sa caut material,sa ma duc si la proba , iar saptamana viitoare voi lipsi din Bucuresti si se scade din timp

In ce consta revederea asta, de fapt? stiu ca, de regula, se merge dimineata la liceu, dupa care se face seara o petrecere. Cel putin, asa a fost la noi, anu trecut. Dimineata s-a mers in tinuta aproape casual - nimeni n-a fost la costum, nici chiar baietii - , iar seara (petrecere de la 8 seara la 5 dimineata) s-au adoptat tinute mai mult comode decat elegante: o bluza si-un pantalon (chiar blugi), o bluza si-o fusta sau o rochitza de vara. Uite poze ca sa te convingi . Io cre'ca tre' sa te agiti doar daca mergeti undeva la "fitze"...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Din pacate inca nu s-a stabilit cu exactitate.initial am zis ca mergem doar la liceu , acuma se vorbeste si de un restaurant, dar fara sa se stea toata noaptea.Probabil vom merge doar sa bem ceva si sa luam o gustare.

Mergi la inceput