Nou stil de viatza (106)
Raspunsuri - Pagina 25
nastad spune:
Scuze ca scriu telegrafic dar....ma scoate din nervi calculatorul asta.
TZUNI 
CAERMEN , am vazut pozele, esti foarte frumoasa si itzi sta bine cu burtica!. Sa nu uiti sa
ochi albastri.
ZUZILICI
Isabela care se face din ce in ce mai frumoasa!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
miag spune:
Neatza!!!
Am pus pozele de la Paris:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miagrosu/my_photos
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Mia, am vazut pozele -tare frumoasee!!
Delidana, nu pot ajunge la intilnire pentru ca pe 28 avem o aniversare, iar pe 1 iulie mergem la nunta verisoarei mele primare, unde Stefanutz e cavaler de onoare! Oricum eu va urez de pe acum petrecere frumoasa si astept sa vad poze!
Doina - multumesc frumos de urari - am vazut si pozele tale - inteleg ca bb mai are putin si vine, nu? Frumoasa si serbarea Oanei - abia astept sa ajunga si Stefanutz la gradi sa ma duc si eu la serbarile lui...!
Aseara nu am mai fost la restaurant pentru ca eu sunt la partea de legume de la regim si nu as fi vrut sa maninc "iepurisme" - asa ca mergem simbata cind pot minca si eu ceva gratar linga vesnica salata...
In rest bucurie mare ca doar azi incepe weekendul!!!!!
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mephala30 spune:
Neatza dragelor!
Nastad, Onitza ta e o scumpa! Si tu nu mai ai mult si-ti vei tine puiul in bratze.
Miag, va sade bine impreuna. Si arati ft. bine!
An_k, spor la invatat si bafta pe 18 iulie!
Mik, iti trimit un pm cu site-ul de pe care am luat reteta.
Haideti fetelor la o vorba!
Sigrid?
Delia?
Crystina?
Eftimie?
Sabina?
Tzuni?
Mamicadulce?
Daria?
Zuzilici?
Si cine mai e prin zona?
Carmen
(25+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
nastad spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Doina - multumesc frumos de urari - am vazut si pozele tale - inteleg ca bb mai are putin si vine, nu? Frumoasa si serbarea Oanei - abia astept sa ajunga si Stefanutz la gradi sa ma duc si eu la serbarile lui...!
Aseara nu am mai fost la restaurant pentru ca eu sunt la partea de legume de la regim si nu as fi vrut sa maninc "iepurisme" - asa ca mergem simbata cind pot minca si eu ceva gratar linga vesnica salata...
In rest bucurie mare ca doar azi incepe weekendul!!!!!
Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Bb ar trebui sa se pregateasca de venire, dar e cam puturos.
Dupa amiaza ma duc la control , sper sa-mi dea vesti bune!
Week end placut!
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza dragelor!
Nastad, Onitza ta e o scumpa! Si tu nu mai ai mult si-ti vei tine puiul in bratze.
[
Multumesc!

Abia astept sa tzin puiul in brate, adica puii ca Onitza o sa fie geloasa!
Doina
si
crystina spune:
Neata fetelor!
Am dus-o pe Lilly la gradi si ma pregatesc sa termin curatenia plus o groaza de calcat plus invatat plus o vizita la coafor...da' inerc sa mai intru!
Meniul meu azi:
- weetabix cu capsuni si putina miere
- sandwich cu sunca si salata
- cartof copt cu branza si salata
Carmen si io vreau reteta! Iustin se joaca de unul singur ca vad ca totusi te lasa sa faci si praji si papa bun si curatenie..la mine Lilly "moare" daca nu e bagata in seama si trebuie sa ma opresc in miljlocul treburilor sa o alint sau sa-i citesc vreo poveste. Chiar.. o sa-l dati la gradi mai tarziu?
Mia, vazut pozele!Super!
Kim cum adica esti in greva foamei? La partea cu nebuna nu ma bag!
Puna mana si mananca!
Nastadmai ai putin! Tinem pumnii!
Anca, multa bafta! Ieri ai mai iesit pe traseu? Tu ai dat teoria? Aici ca sa dai practica trebuie sa iei teoria intai!Aaa..si inca ceva..aici nu se da poligon la examen...te scate direct pe traseu in mijlocul traficului. Io am maine ore..io fac cu instructor ca sotul meu pleaca dimi tare la munci si vine tocmai seara!
Cami, ce faci la sala? Cardio sau forta?
Edit s-o intreb pe Daria daca i-a trecut starea proasta? Mai vesela azi?
Pup pe toata lumea! Sunt prin zona!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Neata fetelor!
Nastadmai ai putin! Tinem pumnii!
Offf, da mai am putzin si....UN MORCOV MAAAAREEE!
Incerc sa-mi ocup timpul cu un pic de smotru....poate ma apuca.

Doina
si
szivarvany spune:
Hellouuu !
Vazut plimbareata din Paris
si o mamica tare frumoasa 
Cris - sar`na de intrebare, io`s bine, am baut o cafeluta si ma gandeam ce pap la cina si ce regim sa incep ... ceva de la care sa slabeeesc muuult
nici nu am pretentii, asta asa, in doo zile
imi sta capul la varza din frigi ca`i mare ![]()
Sigrid, Mamicadulce - cum sunteti ???
Pup gasca in egala masura, sa aveti un we minunat ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Delidana, pt mie e ok in ambele date! Si in orice locatie! Dar ia spune-mi tu mie: ce papa romaneasca ai dori? La ce visezi?
Miag, frumoase pozele! Si voi sunteti frumosi si aratati de parca ati fi doi liceeni in vacanta! Serios!
Nastad, iti tin pumnii sa nasti usor!
Mephala, si io mai mananc pui, ca uit...
Meniul meu de azi:
D: o felie mare de ppn rosu
P: un baton Q-Form, o salata cu branza
S: gratar de vita cu salata verde (cred)
2 l de apa, vitamine, ceai verde
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos