Nou stil de viatza (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzuni, merci oricum, eu o iau ca pe o incuranjare, azi e ziua a doua de scarsdale si nu am nici o abatere de declarat.

Crystina, am citit ca te-ai inscris la un curs de conta, fiind tot in ue, am si eu cateva intrebari, pt ca si eu sunt contabila. Cum ai gasit cursul?, te-au trimis cei de la egalizarea diplomelor din Londra(brussel- la mine), sau...? Eu anul asta am terminat scoala de limba, trebuie sa traduc diploma si apostila din olandeza in olandeza, la un traducator autorizat, - asta-i procedura..ufff, apoi sa ajung cu traduceri si originale la Brussel si de-acolo nu mai stiu, banuiesc ca ma vor indruma ei, dar as vrea sa nu treaca septembrie pana imi vor da ei cine stie ce raspuns. Multumesc mult pentru orice raspuns, si succes la ambele scoli!

Pup!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor,

Am schimbat din nou lista si am introdus o noua categorie.
Crystina si Doina, ma bucur ca sinteti bine sanatoase amindoua.
Andrruzza, daca treceai mai des pe la noi iti modificam greutatea mai demult....
Cookie, concediu placut!
Adelapop, nici eu nu iti recomand sa te apuci de vreun regim in curind. Vei avea timp dupa ce nasti si termini cu alaptatul (daca vei alapta). Ne gasesti aici si pe viitor (sper ).
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, Nu mi-ai zis cum te mai simti cu sarcina?

Mik, esti busy vad..spor!

Anca pai eu am decis sa o iau de la zero aici. In Ro am terminat dreptul si am lucrat apoi ca reporter..aici am decis sa nu ma bazez pe studiile facute in tara, am vrut sa fac ceva diferit..asa pentru ca ma enerveaza cu toate echivalarile, traduceri si tot stresul ala etc. Acum vreo doi ani am inceput un curs la o facultate care avea cursuri online si prin corespondentza..cursul a fost IAB Level 2 in Book-Keeping. Acum fac Level 3 Accounts. Tot la fel, primesc cursul si testarile acasa..invat acasa, numai examenel de diploma le dau la facultate. Eu deja muncesc de acasa..fac putina conta pentru doua firmulete. Cam asta e.

Sa inteleg ca tu ai fost contabila in tzara si vrei sa urmezi aceeasi meseria? (Nu te invidiez deloc pentru stresul si alergatura cu traducerile).Mult succes!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Crystina, multumesc!, da, eu asta am facut, si eu m-am gandit sa o iau de la zero, dar daca ma inscru la colegiu (aici are mare valoare- facultate nu fac foarte multi), nu trebuie sa depun la inscriere diplomele din ro?, am la sfarsitul lunii examenul carnet permanent(acu il am pe cel provizoriu de 9 luni), si sunt tare optimista, ma gandesc ca odata ce voi ave carnetul nu imi va mai fi asa greu sa merg la scoala.... Cred ca joi merg sa ma interesez ca Bia e la cresa, poate ma inscriu la vre-un curs administrativ si ma linistesc odata, ca toata ziua ma gandesc .... sunt de 2 ani in Belgia si nu vreau sa raman casnica, of,of. Sper sa am vesti bune joi

Pup!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ank, bafta in tot ce ti-ai propus!

Crys, ma simt bine in general. Si am o pofta de mancare, ceva de speriat.
Pupici

Delia, lista e ok.

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Fetele, eu cu kilogramele m-am mai calmat. Adica asta e, daca sunt sunt, daca se duc se duc (numa sa nu mai iau in plus). Ca sunt totusi in limitele normale. Problema majora: FUNDUL!!! Tre sa scap de FUND! Delidana, fa o categorie speciala: grupa 'latifundiarelor' cum zice sotzu'. Cum ne mobilizam sa scapam de aripioare?

Mergi la inceput

Olo, 3 cuvinte: SPORT, SPORT, SPORT.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Delia: pai asta si fac: SPORT SPORT SPORT. fara rezultat!!! :(((

Mergi la inceput

Olo, ai incercat sport special pentru zonele respective? Nu stiu eu acuma exact dar sint sigura ca poti afla multe informatii referitor la asta de pe net.
Eu, de exemplu, stiu ca oricit as slabi, la mine fundul va ramine tot mare pentru ca asa e "tiparul", corp in forma de para. Si asta e...e adevarat ca e mai mic decit era in trecut, insa proportiile s-au pastrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am probleme cu cracii ... adica perinitele dintre craci ... ca sa dispara ar trebui sa am cel mult 55 de kg

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput