Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danye spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

a.cicel sa ai grija de tine si de bebelina!pentru voi!fetele iar o intrebare: unde gasesc si eu pernute pt vereghete???
iar am cautat si nu am mai gasit!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Am vazut niste pernute foarte finutze si dragute, in Cocor, la etajul 3 la Mona Lisa sau Gioconda, cum urci scarile rulante, in stanga. Acolo mi-am comandat si eu voalul; sunt mai multe accesorii foarte dragute, mai deosebite decat ce se gaseste pe Lipscani.
SuccesAsa a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

hai salutare

Pernute pentru verighete se gasesc pe Lipscani. Eu am vazut sigur intr-un magazin pe stanga cum vii dinspre magazinul Bucuresti.Vreo 200 000 daca nu ma insel. De abia astept sa ma apuc si eu din nou de achizitionat. Of, nu mai termin cu scoala si cu serviciul o data...Fetele, o sa radeti, dar eu imi puneam problema cat de mare sa fie casuta. Ca dc o fac prea micuta, poate nu intra plicurile (sa zicem vreo 70), daca e prea mare, o sa dea urat...
Cat despre vise...pfua...nici nu mai stiu cate cosmaruri am avut. Ca al meu viitor barbatel imi zicea mereu ca sunt cu capul . Cel care m-a suparat cel mai tare a fost ala in care visasem ca in loc de fundite aurii pe scaune aveam fundite MARON. Va dati seama. Brrr...Plus visele in care 1. nu erau oameni la nunta, 2. erau prea multi oameni la nunta, 3. nu venise orchestra 4. rochia era prea lunga, parul prea rosu si mai era si valvoi...si au mai fost dar le-am mai uitat.Pe 27 ma duc la prima proba la rochita si am niste emotii....Va pupicesc si spor la toate

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Elara, nu am primit mesajul tau. Mi l-ai trimis pe e-mail?
Multumesc!
Miresuci, sunt si eu curioasa: voi ati auzit de obiceiul cu jucatul gainii? acuma cateva zile am auzit si mi s-a parut cam de prost gust; voi veti respecta aceste traditii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

buna kateryna, super frumos ai aranjat restaurantul, si ati avut vreme frumoasa, tu ai fost o miresica superba... Acolo ne-am hotarat si noi sa facem nunta in septembrie, ne-a incantat amplasarea,, verdeata, lacul, abia astept... Spune-mi te rog cum a fost muzica?, noi avem ceva retineri legat de orchestra. Poveste-mi si de meniu, cum a fost servirea? ati avut loc pe ringul de dans, noi vom fi in jur de 150-160 de persoane si majoritatea sunt tacanite... genul care danseaza pana isi rup pantofii...
Am inteles ca astepti un bebe, ,sa fiti sanatosi... pupici si astept cu nerabdare raspunsul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Divine, eu cand m-am uitat in albumul tau pentru nunta, n-am vazut ca are 3 pagini. Abia acum am vazut casuta si este absolut superbaaaaaaa! Floricelele de pe margine le-ai cusut la masina sau sunt lipite? Ca poate ma apuca si pe mine un elan muncitoresc!
A.cicel, multa sanatate si ai grija de bebelina.
Kateryna, mie mi-a placut tot ce-am vazut in pozele tale de la nunta!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessa_foc spune:

Buna seara, fetelor!
Sunt foarte bucuroasa pentru ca...AM ROCHITA !!
In sfarsit ! Nici nu imi vine sa cred ca e acasa pe umeras si e asa de frumoasa
Divine, felicitari pentru casuta, e superba ! Noi am primit una cadou de la nasi, ca noi pricepere... nimik
Sper doar sa fie soare sambata. E tot ce imi doresc pentru acea zi !
Astept cu nerabdare luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by alessa_foc

Buna seara, fetelor!
Sunt foarte bucuroasa pentru ca...AM ROCHITA !!
In sfarsit ! Nici nu imi vine sa cred ca e acasa pe umeras si e asa de frumoasa

felicitari!bravo!
pai sa vedem si noi poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetili,
Am uitat sa intru aseara sa va spui cum stam cu buchetele.
Dat comanda cam asa:
Buchet civila...ala de-l vedeti la semnatura 1 mil.
Buchet religioasa...(o sa-l pun si pe ala) facut din trandafirasi din aia mici de toate culorile pale si pe rotund...1,1 mil ...si mai are si o chestie in jur ca o plasa.
Buchet nasa...identic cu al meu, dar cu trandafiri albastrii si galbeni..tot 1,1 mil.
2 bucati lumanari cu flori pe toate partile numai pe o parte, trandafiri mari si mici, iarba, etc...aprox 4 mil.
Aa...si a mai comandat nasa aranjamente pt. 2 masini (ale ei) cu care cica se vor plimba mirele si mireasa. Asta nu stiu cat costa.
Am vrut sa comand si eu pt. masinile noastre dar cica nu...sa fie doar pe alea cu miri. Ok...pe ale noastre or sa fie baloane.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetele...cam frigulet pe afara...abia astept sa se mai incalzeasca vremea asta!
O cafeluta si o tigarusa...ca sa putem striga TREZIREA!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Neatza miresici!

Rallu da' unde facusi bre lumanarile si buchetele?ca sunt super la pret?
Pe unde am umblat io am gasit la niste preturi de am ramas pafff!!

Pupici!

Mergi la inceput