Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

P.S.
LA MULTI ANI AIDA,TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINESCA,SA FII FERICITA SI IUBITA!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

ii dau vigantolul cu linguritza si pun 3 pic de vig in linguritza. Nu amestec cu lapte. I-am picurat si direct in gura pana i-am trantit o pic fix in gat si s-a inecat si a facut urit...de atunci ii dau numa cu linguritza......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Pup fetele si bebicii cei frumosi!

Aida LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FRUMOASA ALEXANDRA SI SOTUL TAU! VA DORESC O PETRECERE PE CINSTE! ATAT CAT SE POATE

AndreeaG stii si tu vorba: cate bordeie atatea obiceie. i-am pus laptic in ochisori si intr-o zi a fost ca noua. m-am si mirat caci ii curgea ceva verzaliu din ochisori si a 2-a zi n-a mai avut nik. in schimb cu nasucul e alta problema.

nu ne-a trecut nici acum. ieri am fost iar la doctor. ne-a ascultat si nu avem nik, doar muuuuuuciiii astia multi de care nu mai scapam. pe langa laptic i-am pus si ser si i-am aspirat cu pompita si acu ne-a dat Humex spray nazal. ieri au chinuit-o madamele alea pe acolo pen ca i-au facut aspiratie. daca stiam ce-i fac fugeam cat ma tineau picioarele. si uite asa din cauza asta inca n-am reusit sa facem vaccinul de 2 luni. speram sa-l facem vineri daca se mai duc din muci.

ne-am si cantarit si avem 4700 gr si 57cm. a luat f bine in greutate si este si f inalta diva mea.

Catrinutza mortala Mariutza ta. Yo ma man

Simona sa-ti traiasca voinicelul.

Catrinel felicitari Onikai ptr 2 kk. wow

Ciuf stiu prin ce treci ca si mie mi-a prins bunica-miu degetele la portiera da' cand eram graviduta. sa treaca repede.

MP sa treaca raceala lui Vladut. m-am ingrozit ce-am citit despre botezul lui. cred ca murem cu popa de gat.

Noe ce-ti mai fac furnicile? si pe mine m-ar interesa recipientele de la Avent. ca si pompa mea e tot Avent Isis.

Nshiro ce bine ca esti cu mami tau. Maria cea frumoasa si pe mami ei.

Polixeni la noi in fiecare dimineata dupa ce pleaca tati din pat, vine printesica sa-i ia locul si sa-l tina cald.

Mey Luizax adica pe tine te cheama Ana Luiza? ce chestie dom'le ca pe mine ma chiama Anamaria Luiza si sa stii ca astept si povestea Giuliei.

Va pup ca vreau sa ne pregatim sa iesim un pic afara.

_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Uaaleeeeu... da' ce supriza, mey!
Multumesc mult de tot, fetelor! Nu ma asteptam sa observati ca azi mai imbatrinesc inca un an (brrrrr... 33 de ani! virsta divina!).
Va pup pe toate si va multumesc din nou, mare surpriza mi-ati facut! Si va multumim si pentru aprecieri la adresa Alexandrei, care e o figura si jumatate. Singurul "cuvint" pe care-l spune, este EUU Il spune cu toate tonalitatile posibile, noi ne prapadim de ris. O intrebam "cine e purcica mica?" si ea raspunde "euuu"... si tot asa

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

A trecut ceva vreme de cand am aflat ca nevasta-mea are o relatie
>>extraconjugala... asa ca intr-o zi am decis sa merg acasa intr-un moment
>>neprevazut si, evident - am gasit-o pe nevasta-mea complet dezbracata in
>>pat...
>>
>>
>>Mi-am iesit din minti si imediat am inceput sa scotocesc prin apartament
>>sa gasesc si personajul in culpa...
>>
>>
>>Degeaba... apoi, mi-am adus aminte ca stam la etajul al 15-lea dintr-un
>>bloc turn si ca avem un mic balcon... asa ca am deschis fereastra si
>>atunci am vazut ca un om statea suspendat in aer, tinandu-se cu mainile
de
>>marginea balconului. Am incercat sa-i desprind mainile ca sa cada, dar se
>>tinea bine. Asa ca am plecat sa caut un topor. Dupa o lovitura puternica
>>pe fiecare mana, a cazut... dar un copac i-a amortizat cazatura.
>>
>>Vazand ca inca mai misca, am tras dupa mine frigiderul din bucatarie si
>>l-am aruncat peste acel individ... Efortul a fost asa de puternic pentru
>>mine ca am murit din cauza unui infarct... si asa am ajuns aici!"
>>
>>
>>"Aaa... da? raspunde Sfantul Petru, captivat. Atunci e bine, esti admis
in
>>Paradis!..."
>>
>>Un al doilea barbat apare la putin timp dupa primul si incepe sa-si
>>povesteasca istoria mortii sale in fata lui Sfantul Petru...
>>
>>"Vezi tu, totul a inceput cand am incercat sa-mi rezugravesc balconul,
>>aflat la etajul al 17-lea dintr-un bloc turn... scaunelul pe care ma
>>urcasem s-a clatinat si eu am cazut peste marginea balconului in gol. Dar
>>am avut posibilitatea sa ma agatz de un balcon aflat doua etaje mai
jos...
>>credeam ca sunt salvat, cand proprietarul apartamentului a inceput sa ma
>>traga de maini si apoi sa-mi loveasca degetele cu un topor... cred ca era
>>un nebun tipul ala, furios ca m-am agatzat de balconul lui. Mi-am dat
>>drumul si am cazut... dar pentru ca n-am murit, mi-a aruncat cu un
>>frigider in cap ca sa ma striveasca... cretinul..."
>>
>>
>>"Da, am mai intalnit discutii despre istoria asta, asa ca poti intra in
>>Paradis..."
>>
>>
>>Un al treilea barbat ajunge si el si-si incepe povestirea, in fata lui
>>Sfantul Petru...
>>
>>"Eu, n-am inteles nimic... nu stiu nimic... cum de-am ajuns aici... doar
>>ce eram ghemuit intr-un frigider..."

poze mumoase - ultimele noutati

varsta Mariucului

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Nshiro si Pispirica ma bucur ca va mai aud (de fapt mai va vad) si ca sunteti bine....

Fetelor si eu stiam de pus laptic in ochisori...ce e drept ca de pus in nas sau urechi chiar nu auzisem...si i-am pus si eu de vreo doua ori , prima data dupa ce facuse ceva la ochisorul stang (adica o vascozitate galbena care se inchega si ii lipea ochisorul si pt care am folosit Tobrex si sters mereu cu ser fiziologic)...acum pt ca nu mai am Tobrex i-am pus laptic pt ca a facut la celalalt ochisor...si se pare ca trece...
Eu stiu de la mamica mea ca ne punea ca sa nu facem ulcior sau alte bube de genul asta...si uite ca in 29 de ani nici ca am avut ceva la ochi eu sau fratele meu....de stricat nu are ce sa strice...

Acum fug ca se scoala mandra si o sa vrea papi...

varsta Mariucului

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Despre Vigantol...cand era mai mica si il dadeam direct in guritza se stramba si il dadea afara asa ca am inceput sa il dau cu linguritza o data cu siropelele...acum ca suntem fete mari direct in guritza si nu mai maraim la el, mai ales ca imediat vine tzitzi sau bibe si ne scapa de gustul ala ...

varsta Mariucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

AIDA LA MULTI ANI SA AI SANATATE,BUCURII SI MULTE MULTE REALIZARI!!!

MARIANA si eu il tin pe bebe tot in camera noastra intr-un patut cu zabrele din lemn.Cateodata il mai iau cu noi in pat.Haaa azi l-am tinut pe asta micu in relax (scaun ca un fel de fotoliu,cred ca i se mai zice bouncer) si mi s-a intors tanarul pe burta!!!

TCELEN ai o printesa superba!!!!Doamne ce ochisori!!!Ptiu ptiu sa nu o deochi!!!!

POLI & NIKOLAS (16 martie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

La Multi Ani, AIDA! Multa fericire iti doresc si tot ce e mai bun in lume! Pupici Alexandrei!

Cat despre dormitul cu noi in pat cred ca Harris e campion! Tot mereu e la noi in pat. Cand il pun la el, in 2 secunde e sus. Aici, la noi in pat, doarme neintors! Mai are momente, nopti cand doarme toata noaptea la el, dar rar. Azi-noapte, de exemplu, a dormit toata noaptea cu noi. Cred ca deja e invatat! Si mai ales ca el doarme pe 3 sfert de pat si noi pe restul! Suntem franti dimineata... El e fresh.. Asta-i important.
Vorbeati de kg si de bebei grasi. Harris avea la 2 luni si 3 zile 5470g. Nu cred ca e f. mult, nu? Ia, in medie, cam 125-130g la 3 zile.
Pupici fetele.

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MULTUMESC FOARTE MULT POLIXENI!!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput