Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 23
denisa73 spune:
Cu facutul subiectului am uitat problemele mai importante.Am taiat motul si l-am chelit pe Cristian.In neamurile sotului si al meu sunt numai cheliosi.Acum nu sper sa se indesesca,dar macar ce are sa se pastreze.La mot a ales:Bani,telefon mobil,iconita,Cd de calculator si ac cu ata.Stiti ce inseamna toate astea?Noi din pacate la mot eram raciti cobza amandoi,iar Cristian de 2 zile are otita.Chiar si sub atibiotic face febra.
Cate o floricica
pt. fiecare mamica.
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
monu spune:

NELIA multa fericire si dragoste. sa ai puterea sa treci peste toate.

SARA sa ai o viata frumoasa plina de bucurii.
Ioana multumim de oferta. primim cu drag ceva par in plus daca s-ar putea.![]()
Olga, primit PM trimis PM
Elisor si la noi fontanela inca mai este deschisa.
Aseara se vede ca am venit acasa ca maimutza a dormit linitita la ea in pat fara sa se mai trezeasca in urlete si tipete. tare ciudat de ce tipa acasa la soacra-mea in somn. acum ina mai sunt la cap. desfacut bagaje, curatenie, spalat, facut mancare. sper ca pana luni sa termin treaba
Intalneala ceva maine? In Herastrau?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
elisor spune:
Laura pe baricade, cum altfel, ieri am tras chiulul ca aveam o stare nasoala si n-am vrut sa molipsesc, e contagioasa din cate stiu...
.
Pisica si Delia - atat de dragalasa copila, ce zici tu ca se poarta urat cu blanoasele, uite ce le iubeste...in felul ei, tare, tare scumpa. Si eu mi-am salvat filmuletul ca vreau sa-l mai arat.
Durerea ta de cap nu cumva e migrena?
Cristina mi-ai luat o piatra de pe suflet ca am nimerit data cu aniversarea Neliei, ca ieri am vrut sa fac si eu ceva bun si am pecit-o, aveam PC-ul deschis de ceva timp si n-am mai dat refresh si astfel n-am vazut mesajul Gabitzei cu capit. de 20 pagini, cu toate ca era si in varf de topic, dar cine-a bagat de seama?
Acum dezvaluie si tu acea zi din septembrie sa bag la cap. 
Androix am castigat cumva pariul
? Spusesem ceva de 2 sapt. nu de mult timp cum ca va merge Filip...
felicitari, poti linistita sa intri in randul
ca la cat ai de alergat dupa Filipache nu mai pui un gram.
Ioana asa cum zicea si Androix ai grija la tepe, si pe noi ne acostase acum 2 ani pe strada pentru Andreas, ca sa facem, sa dregem. Pe mine ma cam tenta, dar Dan n-a vrut ca e teapa, dai banii si astepti la sfantul asteapta ceva concret, eventual te-alegi cu poze in cel mai bun caz.
Aa, am vazut si eu poza cu somnul, e o dulcica cum a adormit pe tine, de cand imi doresc si eu sa doarma asa si nu o mai pot tine...
ehe, timpuri trecute. Iar ipostaza serioasa e tot comica...te si amuza cand vezi ce mutrite baga, atat de nevinovate. Ai o frumusete, dar stii asta.
OlgaM asa a facut si Bianca niste pasi alambicati tinuta de manutze si nu pricepeam de ce nu poa' sa faca mai mult de atat si dintr-o data am vazut ca e interesata si de plecarea de pe loc, dar nu prea stia cum, se tot salta pe funduletz...si atat, pana-ntr-o zi cand a reusit in patut sa se salte in picioare, eu am incurajat-o verbal si apoi si-a tot dorit sa faca asta, apoi a urmat faza cu 4 labe, intai cativa cm si in final si-a dat drumul.
Uneori e atat de soada cum merge in 4 labe, nu pe genunchi ci cu fundul in sus, ma rog, un fel de mers in picioare dar sprijinita de maini. Iti va da semnale cand va fi pregatita si linisteste-te ca e timp suficient sa mearga, asa cum zice asi Pisik pana pe la 18 luni e normala "intarzierea". Hai, intalneste-te cu Monu sa se joace fetele.
Monu vazut morosanca mica, e o papusa dulce in straie populare, vazut bucate alese
, prezentare de nota 10, si dezmotzat copilul, printesa in toata regula. Cu toate ca Bibi are suficient par si eu vreau sa-i tai doar un varf, nu sunt pregatita sa renunt la chipul de bb ![]()
Beatrice nici eu nu cred ca e varicela, Andreas a facut si aratau cu totul altfel, iar daca zici ca nu a intrat in contact cu copii bolnavi, mi-e greu sa cred ca a luat de la caine, aer...e o boala specifica copiilor care merg in colectivitati, de regula dupa 3 ani. Cum mai stati?
Cornelia sanatate blonddului, parca am retinut ca e bolnavior.
Androix cand mergi la cardio/echo? Nu mai amana, ti-ai luat carutul de sorella?
Ada i-ai facut radiografie lui Sergiu, nu mai tin minte daca ai spus ceva.
Florentina ma bucur ca ati scapat de miscatori si cu leac babesc pe deasupra. Sper sa nu mai aveti in veci. Despre ce fel de slide show vorbeai, cel de 1 an?
Tdi, Beatrice, Cristina, Ioana multumesc de urari, sunt bine primite.
Daca am uitat ceva, ma intorc...
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Androix la 4 ani e nunta de ceara.
Am denumirile traditionale pentru fiecare aniversare incepand de la 1 an pana la 80. Din 1 in 1 sunt pana la 50 apoi din 10 in 10. Intrebati-ma ![]()
P.S. Androix am citit de carucior acum
Pana am terminat de scris, vad ca ati mai scris, asa ca return la lectura. Dar revin ![]()
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
patriciaRO spune:
SARA 
Nelia, casa de piatra si sa va iubiti mult!
Elisor, la fel stam cu petele... Iarcat despre fontanela, noi stam bine... Adica mai are nitel si e aproape inchisa.. C mi-a si zis doctora ca se va inchide in max. 1 luna... Noi nu folosim nimic, vigantol sau altceva...
uitati ceva interesant!
1 an: de hartie
2 ani: de piele
3 ani: de branza
4 ani: de ceara
5 ani: de lemn
6 ani: de cupru
7 ani: de lana
8 ani: de mac
9 ani: de faianta
10 ani: de fier
11 ani: de coral
12 ani: de matase
13 ani: de margaritar
14 ani: de plumb
15 ani: de cristal
16 ani: de safir
17 ani: de caolin
18 ani: de turcoaz
19 ani: de creton
20 ani: de portelan
21 ani: de opal
22 ani: de bronz
23 ani: de beril
24 ani: de satin
25 ani: de argint
26 ani: de jad
27 ani: de acaju
28 ani: de nichel
29 ani: de catifea
30 ani: de perla
31 ani: de marochin
32 ani: de cupru
33 ani: de purpura
34 ani: de chihlimbar
35 ani: de rubin
36 ani: de muselina
37 ani: de cimbru
38 ani: de mercur
39 ani: de crep
40 ani: de smarald
41 ani: de fier
42 ani: de sidef
43 ani: de onix
44 ani: de topaz
45 ani: de argint aurit
46 ani: de lavanda
47 ani: de casmir
48 ani: de ametist
49 ani: de cedru
50 ani: de aur
60 ani: de diamant
70 ani: de platina
75 ani: de alabastru
80 ani: de stejar
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Ada_74 spune:
Buna
Nelia, La multi, multi ani fericiti! Sa va dea Domnul numai bucurii si intelegere, sanatate si realizari.
Androix, multumesc de lamuriri. Din fericire, stiu unde e Cocorul si stiu si biserica de la capatul liniei de tramvai.
A mai ramas partea cu Hanul, ca ne-am rezervat si camera si acolo trebuie sa ajung intai. Pana la urma cred ca-i sun pe miri, ca doar nu or sa ma lase sa ratacesc aiurea prin Bucuresti.
Si eu tot vroiam sa te intreb ceva - ce ochi are mama draga Mihai de a vazut pisicii pe marginea drumului din fuga masinii?
Elisor, eu nu-i strang narile cand ii sterg nasul, ca am reusit sa-i fac rana odata si am renuntat. Nici nu stiu cum sa-ti explic manevra - il sterg de la baza nasului spre gurita, ca si cum as incerca sa infasor mucii pe servetel. Hai ca te-am imbrobodit, nici eu nu as pricepe mare lucru din explicatiile mele
.
Radiografie inca nu i-am facut, dar o sa-l duc cat de curand, ca mi-au recomandat si Corni si Laura un medic bun.
Clara, da' ai avut o noapte de cosmar, nu gluma. Si la raceala ta era exact ce-ti trebuia. Io n-am de ce sa ma mai plang cu somnul lui Sergiu, ca de 3 nopti doarme la el in camera fara nici o trezire pana la 7. Ceea ce nu pot sa spun si despre noi, ca cel putin odata pe noapte si eu si tati sarim din pat si ne intrebam unul pe altul unde e copilul.
Denisa, l-ai chelit de tot pe Cristian?
Despre Sergiu - 'vorbeste' si el la telefon, de fapt se plimba cu telefonul prin casa, se cearta si gesticuleaza. Nu stiu unde o fi vazut asta, ca noi suntem destul de calmi cand vorbim la telefon. Aa, si nu spune madame
, mai are de invatat.
Daca e in alta camera si il strig, raspunde DA, isi scoate capul sa ma vada si dupa asta ma trateaza cu sictir, isi vede mai departe de treaba.
Se joaca singur, dar cu conditia sa ne stie aproape si fara nici o usa inchisa intre noi si el. Am incercat sa-l lasam singur si sa mergem amandoi in bucatarie, si ne-a tinut numai in tipete si batai in usa. Cand l-am lasat sa intre ne-a certat la propriu, adica se incorda si ne bodoganea de mama focului. In tarc nu mai putem nici atat sa-l lasam, ca incepe imediat sa planga cu lacrimi de crocodil.
Cu mancarea face nazuri in continuare, daca ar fi dupa el nu ar servi decat lapte, cereale si iaurt cu fructe. Daca ii dau ceva ce nu ii place, nu numai ca scuipa, dar isi sterge si limba, sa fie sigur ca nu a mai ramas nimic.
Va pupam,
Lili si Sergiu (11.05.2005)
elisor spune:
Gabitza eu am comis-o ieri cu capitol nou si-l bibilisem cu tot cu listuta, dar daca am fost cu ochii in traista am purces la sters toate urmele. Doar vazusem aia cu capit.20 pag. dar mi-a iesit din minte. Scuze, promit ca nu mai ma bag.
Monu, Gabitza, Androix, Cloreta multam de raspunsuri, m-am mai linistit, nu stiu de ce credeam eu ca pana la 1 an ar tb. sa se inchida, cam 1-1.5 cm este si la Bianca, cu 3 pic. vigantol si 10 de Fe, de Ca n-a pomenit nimeni nimic, poate tb. sa intreb eu ca v-am tot auzit pe voi ca dati. Da' cica daca are deficit de Ca se stramba piciorusele in momentul cand sta in picioare, ale noastre sunt drepte si grasunele ![]()
Denisa sanatate puiutului. Ce oaches ai, mai, mai...dar poze de la motz?! Iti place albastru, nu?
Clara putere mamei tale sa accepte situatia si sa mearga mai departe.
Si felicitari pentru nepotica ta, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc.
Din pacate asta-i viata, una calda, una rece, doar ca la tine am observat in ultimul timp tot vesti triste, tangential.
Mi-a spus sa alternez vibrocilul cu ser fiziologic ca altfel usuca mucoasa.
papusa indispusa.
Androix chiar ca ti se face sila de vremurile in care traim, tot mai artificial (pana si inteligenta
), am citit articolul si ma intorc la visul meu de mic copil: insula pustie, exotica, departe de lumea dezlantuita, cu fructe si peste, soare, fara mentalitati, prejudecati, cu biblioteca si un mic rabat, PC-ul cu internet. O fi posibil? 
OlgaT iti spun de pe acum, ca poate maine nu reusesc in timp util, petrecere frumoasa si distractie maxima si voua si piticutzilor.
Tonila dezmotzat si Teo, prietena personala si [
] una bucata Patrick, ca el e liber...inca.
Cu Andreea te-ai intalnit?
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Ruxel de ce nu dai de veste p-aici cu ceva timp inainte, tare as fi vrut s-o vad si eu, dar am aflat dupa.
Alex face serbarea abecedarului? Nici la voi nu e cu premiere cum era in vremurile noastre, nu? Toata clasa ia coronitze ca e alfabetizata ![]()
Lili(Ada) distractie placuta la nunta. Am inteles manevra dar nu stiu de ce mi se pare complicata de teama sa nu ii var in gura, nu-mi place nici cum fac eu, dar sper sa treaca cat mai repede ca ma uraste cand vede ca vin cu servetelele sau pompita. Asa face si Bibi cu mancarea isi sterge si limba, ce scumpi sunt. Au inceput nazurile la mancare si la noi, ea care manca orice, se apropie de "majorat" si deh, incep si fitzele de adolescenta ![]()
Fetelor aveti idee cand vine vara si la noi?????? Anul trecut pe vremea asta stingeam sticlele cu suc de soc 
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Androix spune:
L-am pipait si eu pe Filip si aproape nu mai simt nici o fontanela. Si el tot 3 picaturi serveste, fier n-a mai luat de la 9 luni cand a terminat o cura de 15 pic pe zi in ultimele 3 luni. Calciu nu ne-a dat niciodata doctorita asta a noastra, iar eu ca proasta am uitat s-o intreb ca chiar vroiam.
Lili, suna cu incredere ca si noi am capiat mirele cand am fost la craiova. Cerea indicatii Mihai care era varza cu carne, inchidea telefonul si zicea ca a uitat
Cat despre okii de vultur, ce sa-ti zic, chiar si eu i-am vazut dar nu m-am prins exact ce sunt. Mi-am dat doar seama ca botzul ala de blana nu este un animal mort, ca din pacate la drum lung e imposibil sa nu intalnesti cativa catei sau pisici loviti de masini. Hai sa zic de fapt, eu sunt atenta cand vad chestii de genul asta ca nu-mi place sa mai calc si eu pe bietele animale chiar daca le-a lovit alta masina inainte si incerc sa evit, dar le ginesc de departe si cand ajung aproape nu ma mai uit ca sa nu ma ingretzosez. Gata cu explicatiile astea dubioase, sa nu va vina si voua rau...
Elisor, ar trebui sa ma duc cu copilul la doctor da uite ca stau asa ca vaca. N-am chef de nimic, nici ordine prin casa nu am facut, se ridica stive de rufe la cer, de vase nu mai zic, astept cu nerabdare sa cada pe mine. Nici eu nu stiu ce e cu mine. Tot stau si ma gandesc ca hormonii s-au du dreq gata, nu mai pot da vina pe ei, si atunci? De unde lenea si oboseala asta cronica pe mine? Se roaga al meu sa bag hainele de iarna si sa le scot pe cele de vara. N-ai sa vezi... Aman asteptand nu stiu ce sa se intample...
Gata, luni ma duc cu copilul si la orto si la cardio
Daca nu ma duc sunt vaca!
Mai stiti lista aia de ziceam ca nu mai am loc sa respir de ea? Ei bine doar un singur lucru am facut din ea: am fost ieri si mi-am luat caruciorul, ATAT! Parca as fi in vacanta
Ar trebui sa-mi bag mintile in cap!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
monu spune:
uffaaa, am terminat si eu o parte din treburi si m-am asezat sa ma odihnesc un pic. am facut ceva varza calita si vreau sa ii dau Alexiei sa guste. are voie?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)