Mamici de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, te cred ca face bine coaforul la moral ...eu dupa ce am iesit din spital si eram dupa muuulte zile de stat numai in pat, am ajuns la dr si el ma intreaba daca mai vreau sa stiu ceva,sa il intreb ceva, iar eu zic 'Ma lasati si pe mine la coafor/manichiura/pedichiura va rog-va rog???' I-a pufnit rasul si pe el si pe sotul meu
Vroiam sa te intreb o kestie: cat de des iti vine bona, ce face mai exact si cu cat o platesti?...daca vrei, poti sa imi dai PM...
Nicole- m-ai rupt cu tarta aia
Cristinik, intri in 38 sapt viitoare? Woooooow
Iulenca, asa domn'le, vezi ca se poate sa ne bagi si pe noi in seama?

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Chiara.2005 e super filmuletzul pe care l-ai trimis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

pup fete cu burtici!

am reusit si eu sa mai intru pe aici si sa va citesc, va pup pe toate!

raportez ca bebelina mea are 2kg fix, aseara la 33s+1z
o fi mica, o fi mare?

termenul e fix cel calculat de la um

voi mai faceti vreo eco din aia smechera? ca eu m-am programat in sapt 36 dar medica mea spune ca arunc cu banii degeaba

nu sunt obligatorii decat cele 42 de zile DUPA nastere dar am auzit aici pe lista de cineva care spunea ca medicul de familie i-a spus ca ar fi obligatorii toate , din pacate depindem de ei pt acele certificate

am inceput sa ma gandesc la bagajul de spital si la cele necesare in primele zile. nu vreti sa facem o lista? stiu ca este aia cu bagajul de spital dar acolo s-au lungit in discutii

va pup!

dandana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

BAI.... VOI ATI INNEBUNIT DE TOT!?Poate am fost eu prea eliptica cand am scris ce mi-a zis ginecoloaga, in ideea ca oricum voi stiti cat de cat despre ce e vorba si in ideea de a va transmite in mare si cat mai repede discutia mea cu ea!!!!(eram si cam nervoasa ce-i drept!).
O sa-ncerc sa va redau cat pot mai bine ce a zis, ca cu voi nu se poate altfel, decat cuvant CU cuvant ca sa nu mai intrati la idei!!!!.DECI:
"Seara,... cand te pui in pat pe partea stanga ar trebui sa-l simti cum misca macar de 5 intr-o ora,orice miscare, cat de mica!.DAca-l simti in cursul zilei e cu atat mai bine....
Daca nu.... ma suni(a doua zi dimineata!!!!)".AICI E FAZA CAND EU AM RAMAS SIDERATA!(Cum adica dimineata?!).
Nu mai stiu ce-am scris atunci, dar in nici un caz nu cred ca am scris ceva f.diferit, dacat ca voi ati interpretat-o cum ati vrut.DECI
era vorba doar despre ora aceea de seara in care eu stateam pe partea stanga si....poate n-am mai scris de miscarile din timpul zilei care daca exista.. nu sunt probleme... daca nu simti seara in aceea ora miscari!!!
Sunt seri in care doarme, zile in care doarme mult mai mult deci....ERA ABSURD SA-MI SPUNA CA TREBUIE SA MISTE DE 5/ORA!!!
iNCERCATI SA FITI SI VOI MAI RATIOANALE CHIAR DACA E F.GREU, STIU!!!(DIN PROPRIE EXPERIENTA!).Si paranoia se transmite ca vantul.....si ca gandul....
ORICUM EU VA IUBESC ENORM....SI MI-A FOST TARE DOR DE VOI....SI AM AJUNS ACASA SI RECUPEREZ DE CITIT ...SI IATA-MA CRIMINAL IN SERIE....SUNT O VEDETA CE MAI!!!!suPER.
vA PUPIC

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetele dragute va multumesc mult de tot la toate...promit sa-mi revin.
ma duc vineri la dr si o sa stau mai mult cu el de vb chit ca are timp sau nu. mi-e frica de mor recunosc...ca nu as putea suporta sa se intample ceva cu bb...mai ales ca o mai comit si mai mananc cate o inghetata sau cate ceva dulce din cand in cand...si pe urma imi fac mustrari de constiinta ca am gresit.
intre timp o sa-mi revin si pshic...pupici multi la toate fetele
pumpkin am citit de o intalneala maine? dupa 5? ca ies si eu de la serviciul asta tampit

pup fetele si incerc sa-mi revin
trimite-mi va rog frumos si mie adresa si parola comuna

bulinuta 31+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Crissa71, stiam eu ca e o neintelegere legat de cele 5 miscari pe ora...Dar nici asa cum ti-a spus dr. ta nu e o regula, ca poate bebe doarme exact atunci cand ne culcam noi pe stanga si n-are chef sa se trezeasca in ora aia si sa ne dea semne.

Miky 36 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Fetele dar mult mai scrieti...
Pentru cele cu contractii lamuriti-ma si pe mine cam cum is alea...nu de alta da io simt asa o greutate in abdomen de numa.Mai iau nospa si trece sau nu.Am suit si io la clocitoare da parca imi raman oasele acolo asa intepenesc de rau.Parca mi se intareste burta sau misca bebele habar nu am....In fine io am mai facut un copil da la 24 de ani gravidoasa nu am avut nicideunele...de aia sunt pe spate.
Si ma distrez cand vorbiti se sex...ce e aia?Va trebui sa fac niste cursuri dupa nastere...mai ales ca ceva timp nu simti nimic spre disperarea lui sotu...da trece
Chiara stai linistita ca te tin la curent cu nastera...
De Leti nu se stie nimic?
Va pup si nu mai povestiti chestii din astea triste ca acum tre sa fim bucuroase,nu?
Monica 34,,Daniel 4,3 ani

Mergi la inceput

Fetele, daca sunt asa multe doritoare de intalneala eu propun sa ne intalnim maine la ora 6 la o terasica de prin herastrau sa papam o inghetzata. Ce propuneri aveti ?

Miky 36 + si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

A si am primit o steluta....super
Io-s nou venita din 2002 da mai greu cu scrisu si asa o sa fie si acum ,mai ales dupa ce vine bebe...
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Fetele, daca sunt asa multe doritoare de intalneala eu propun sa ne intalnim maine la ora 6 la o terasica de prin herastrau sa papam o inghetzata. Ce propuneri aveti ?

Miky 36 + si bebe

Vreau si ioooooo inghetata si intalnealaaaaaaaaaa, valeeeeuuu
Plec la dr, sa-mi tineti pumnii.

Cristina +35 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput