Mamici de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cristina_ana, referitor la soacra-ta, nu te cred nebuna deloc, si mie mi-ar fi frica de ea daca tot ce ii iese din gura se adevereste. Iti tin pumnii sa fie nasterea asa cum iti doresti tu, si asta pentru ea.
Referitor la cosmetice: Pumkin are dreptate, e foarte greu sa folosesti CU GRIJA pudra de talc, in special cind bebe plinge si nu stii ce si cum sa faci ca sa te misti mai repede. Particulele mici de la pudra se imprastie foarte usor cit de grijuliu nu l-ai folosi.

Cristina_Ioana, scuzama ca te intreb; tu de ce vreai sa nasti prin cezariana? Nu ai avut o nastere naturala anul trecut? Ca eu am auzit ca 2 oara nasti mai repede si mai usor. Mie una mii foarte frica de bisturiu.

Miti,Cristina_ioana, alisaa, eu am mincarimi pe tot corpul daca nu ma dau dupa baie cu ulei de migdale, am pielea foarte uscata. Dar mincarimi poate provoca si o alergie pe fond de graviditate(daca nu-ti trece chiar daca hidratezi pielea). Am avut anul trecut in ultimele 2 saptamini de sarcina o alergie, a fost ceva groaznic. Sper sa va treaca daca aveti pielea bine hidratata. Mai provoaca mincarimi si pielea umflata.
Sabana, chiar nu e sanatos la cap seful tau!

Alisaa, cum adica mai intii sa astepte medicul sa se rupa membranele si apoi sa-ti faca cezariana?! Pai de ce sa te chinuie dublu. Si apoi sunt bebei care se nasc in "camasha".
PUP BURTICILE!

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor mincati acum in sarcina cite mai multe legume si fructe ca majoritatea din ele vor fi interzise in primele luni dupa nastere, daca alaptati. Eu bag in mine cirese in fiecare zi(apropos contin si fier).

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

[/quote]

Optimismul pe primul loc Pumpkin. Si eu as putea zice ca sunt "clocitoare", fiindca de la inceputul sarcinii, de cand am plecat din Romania, nu mai lucrez, deci "clocesc". Nu pot sa zic ca mi-e usor, dar daca reusesc sa mai descretesc fruntile pe ici pe colo (vad ca la Cristina_Ana care e cam prapastioasa a mers... sper sa nu se supere pentru "prapastioasa"), o sa mai traduc... Ca asa imi mai ocup timpul. Doar sa ma citeasca cineva.

33+
si bebe
Fotografii

[/quote]

Eu sigur citesc.Chiar ma gandeam ce dulce esti tu sa stai sa traduci pentru noi,sa ne bine-dispui.

35+

mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu is cu capucino in nas...si incerc sa citesc ce am pierdut aseara...
cristina_ana, la mine in sarcina...au cam disparut toate instinctele sexuale...sper sa nu ma fi frigidizat...adevarul e ca ba mi-a fost rau, ba speriata, ba col scurt, ba col deschis...acum la ultima eco..a vazut si sotul unde sta bebe cu capul...pe la oasele mele pelviene pe acolo...si nu zice nici el nik ca stie ca nu se poate. N-are ce face..tace si asteapta sa treaca..per asta ca eu n-am nici o treaba in per asta cu nimic din ce tine de

leistra, saru'mana..am ales si eu ce mi-a placut dar mai am de luat..o sa actualizez pe masura ce mai achizitionez
yanis, Carceii se fac de la lipsa de calciu...nu e de glumit...incepusem sa am si eu si dr mi-au dar calciu efervescent, il i-au in 4 doze pe zi. Dar atentie..calciul poate da contractii!
miti2004, si eu am o candida pe care o tratez cu cate un ovul seara. Ovulele se cheama macmiror sau ceva de genul. Dar...nu folosesc tubul pentru a le introduce...
fetelor, ia ziceti voi acum de unde i-au eu cercelusi frumosi la bebelina?
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Larissa, se pare ca suntem singurele de pe aici care s-au trezit si au chef de vorba. Si eu tot cu cappuciono in brate sunt, tu probabil ca l-ai terminat intre timp.
Stateam si ma gandeam ce pot face azi, ca energie am din plin. Se pare ca nimic....decit stat in pat. Sper sa nu nasc, ca mi-a venit si sotul aseara cu teoriile alea, sa nu cumva sa nasc azi ca e chestia aia cu 3 de 6 si m-a cam speriat. Asa ca stau cuminte sa treaca ziua.
Pepenele din Cora a fost mare dezamagire. A sfarsit azi-noapte la cosul de gunoi, ca era stricat pe dinauntru. Nu stiu daca toti erau la fel sau am avut eu mana proasta la ales. Cert e ca acum mor de pofta, dar asta e, n-am de unde sa cumpar, ca nu le-a venit vremea.....

Cristina, 36+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Mamanati, nu ma pot abtine sa nu ma bag si eu. Nu sunt interzise fructele alea in timp ce alaptezi. E o exagerare ce se face pe la noi - sa nu le manci ca ar da colici lu bebe. Daca are colici, are si cu si fara fructele alea. Si gandeste-te logic cum ajung fructul ala la bebe. Tu il manci, il digeri si substantele nutritive ajung prin sange, in laptele tau. Ei acuma cat bebe e in burtica, tot tu mananci, tot tu digeri si prin sange direct la bebe ajunge. Deci care e diferenta?
Apoi daca faci un search pe net referitor la alimentele neindicate in timpul alaptarii, afli cu surprindele ca unele alimente "interzise" in anumite zone sunt considerate stimulante pentru alaptare in altele zone. Cea mai tare faza e cu usturoiul. La noi se zice ca nu e bun ca schimba gustul laptelui in timp ce prin ceva tari africane e indicat ca stimuleaza lactatia..
Atata am vrut sa zic :-)
Desi nu cred ca are relevanta, eu am mancat cirese si capsuni la greu cand alaptam

33 + si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Irinuca, eu nu vorbeam de scutece dintr-alea triunghiuri, normal ca o sa folosesc Pampers, nu carpe! Ma refeream la patratelele alea din bumbac (finet) in care il infasoara pe bebe ca sa nu dea din manute. Eu oricum nu o sa o leg cu prostii dintr-alea acasa, dar la spital e obligatoriu, de-aia le-am cumparat.
Pe mine m-au apucat niste emotii cu nasterea... Si mai am 8 saptamani!
Sabana, ti-am trimis si PM, voiam sa te rog sa pui si tu un ticker la tine la semnatura, sau oricum, in cate saptamani esti...

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetele,

am aparut si eu dar sunt cam buimaca de somn pentru ca azi noapte nu am prea dormit. Si bebe a avut o activitat intensa este drept dar nu cred ca de asta nu am dormit. Poate ca am mancat ceva mai mult decat obisnuiam si mi-a fost digestia prea dificila. Ieri am mers la niste prieteni care au o fetita de aproape 9 luni si am facut grill la ei. Nu am mancat exagerat de mult, insa ceva mai mult si ceva mai tarziu decat sunt eu invatata, am mancat pe la 7 seara carne la gratar si cred ca aia a picat greu cred.

Sabana seful ala al tau este cel putin cazut in cap. Nu gasesc un mod prea amuzat de-a saluta venirea pe lume a unui bebe, daca asa ar fi fost. Mie chiar imi spunea sotul ieri a aici foarte multi se vor casatori ca-i 06.06.06 si multi vor sa li se intample ceva impotant in viata in ziua asta ca-i mai usor de tinut minte

leistra si eu am avut la inceputul sarinii ceva probleme ca si tine, mancarimi asociate cu usturime de-mi venea s-o iau pe pereti. Mi-a dat dr atunci o crema care era prevazuta si cu un fel de seringi sa folosesti vaginal. Insa ea mi-a spus s-o folosesc numai la exterior si sa stii ca dupa vre-o saptamana mi-au trecut simptomele. Iar de atunci nu am mai avut nimic. Crema se cheama Canifug-Vaginalcreme.
Scrie pe tub ca are Clotrimazol cu un spectru larg antimicotic.

yanis din cate am citit eu nu numai statul excesiv in picioare duce la umflarea picioarelor ci si statul pe scaun. Si eu pana acum vre-o doua saptamani am mers la munca si stateam ff mult pe scaun asa ca aspectul asta ma interesa. Incercam la fiecare ora sa ma ridic si sa merg cateva minute ca-mi era tare teama sa nu mi se umfle picioarele. Incerca in fiecare zi sa faci un pic de miscare chiar daca timpul nu-ti permite. Munca deja si-a piedut acum prioritatea si tu contezi cel mai mult.

Of si azi as si vrut sa ies in oras sa-mi rezolv ceva urgent la casa de asigurari dar pic de somn.

Monica si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Buna dimineatza dragutzelor cu chef de vorba ! Am vrut sa deschid un nou capitol dar am aflat de la Muuh ca de acum capitolele o sa aiba cate 20 pagini, asa ca va las sa vorbiti pana la pagina 20 ! Pupici.
p.s. informatia e sticky pe prima pagina

Miky 36 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ana, si eu ma simt cu multa energie azi...am dat drumul la muzica..si cu greu rezist sa nu ma dau jos...sa...
Mda nici mie nu imi place ziua asta de 06.06.06 nu cred in ea...dar stii cum sunt oamenii...si n-as vrea sa nasc azi. Nasol de pepene...eu am vazut in piata...ca au felii...poate gasesc una buna si imi i-au. Eu mananc cirese la greu..imi plac...

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 34+

Mergi la inceput