Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

beatriskiki, posibil sa fi gresit doctora. Chisturile apar si de la stimulare (sper sa nu gresesc si sa nu fie cazul) cand unii foliculi nu ajung sa se sparga si se formeaza chisturi.
Totusi eu tind sa cred ca a gresit dr!

Sim, multumim de vesti!

Deci maine vine pe luma micutul Eric! Ma voi gandi la ei si totul va fi bine!

Mamaluidavid, felicitari draga noastra si Naomi sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Ioanatugs, hai cu noul capitol!!!

Pupici

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna,

sim, ce vesti bune ne dai, tinem pumnii maine pt Cornelia!!]

Roandre, mi-am amintit ca mi-a zis si mie un dr ulterior, cand nu mai era nici urma de "chist" - " aceea au fost foliculii care nu s-au spart".

fetelor, va asteptam cu noul capitol!!!!! si cu vestea!!!

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana hai ca te asteptam cu drag sa ne deschizi capitol nou! Eu am incredere ca noul capitol iti va aduce ceea ce iti doresti de mai mult timp.Dupa parerea mea neautorizata,din moment ce ai ramas de 2 ori inseamna ca se poate si natural!

Rosa_sinesis asteptam vesti foarte bune de la tine!Si eu am auzit de mamici care au simtit de la bun inceput ca sunt gravi natural.

Lory ca si Roandre, eu am citit si auzit ca uneori chisturile se pot face de la stimulari repetate.Aici se face o pauza dupa stimulari, daca Doamne fereste apar chisturi.De multe ori insa tot dupa stimulari,foliculii sunt mai "babani",si pot fi luati uneori drept "chisturi".Eu as zice sa te duci la un ecografist cu experienta si pina atunci sa nu fi ingrijorata.

Irinusha iti multumesc mult de tot pentru urari.

Sim multumim mult pt. vestile despre Cornelia. Eu intru mai rar fiindca efectiv nu ma simt bine si mai incerc sa-l obisnuiesc pe Markus sa nu mai bea lapte noaptea ca in august incep serviciul...Sunt f. obosita, mai ales ca cei doi copilasi mai mari sunt in vacanta de scoala si respectiv gradi.Gata, nu ma mai vait!Tie cind ti-au trecut greturile?

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Naomi bun venit! Mamaluidavid felicitari!

Cornelia iti tin pumnii ca micul Eric sa vian pe lume fara problelme.

Ioana

Aseara nu am mai iesit nicaieri ca m-au luat niste frisoane de tremuram ca varga.In plus de azinoapte de la 3 nu am mai dormit.Acum sunt rupta si in plus am musafiri iar barbatul e plecat la Bucuresti.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana hai, capitolul nou te asteapta, la fel ca si puiul mic pe care eu tare sper ca o sa-l ai in burtica luna asta!

Iulia hehei, mamica de baietei!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi! Daca sotul tau nu citeste pe aici, eu ti-as sopti la ureche cum ca ai avea timp si de o fetita

Rosa e tare frumoasa asteptarea si mai ales cand la capat te asteapta doua liniute. Iti doresc asa sa fie!

Lory tare ciudati mai sunt medicii astia si asa le place unora sa se joace cu gandurile si sentimentele noastre. Eu nu cred sa fie chisturi pe acolo, dar vorba ta, cauta unul care sa stie ce zice si atunci o sa vezi cu siguranta ce si cum.

Roandre bine ai revenit de la mare. Pai voi ati facut intalnire de mamici acolo! Ce frumos! Cum te mai simti? Sper ca te-au mai lasat greturile.

Mariana sunt sigura ca iti este tare greu cu trei copilasi si starile astea urate pe care trebuie sa le suporti. Of! Pe mine m-au cam lasat (in sensul ca nu mai aveam "de lucru" dimineatza) pe la jumatatea saptamanii 10. Insa nici acum nu ma pot lauda ca mananc cu placere ceva. Mananc pentru ca asa trebuie sau mai bine zis ca sa nu mi se faca rau de foame. Dar nu mai simt gustul mancarii. Poate ca asta e bine, ca sa nu am de luptat apoi cu kilogramele (incerc sa vad si partea pozitiva ). Ce nu-mi prea convine (dar n-am incotro) este faptul ca au inceput sangerarile pe nas. Am avut si la sarcina cu Ruxi si vad ca nici acum nu scap. Dar 'om trece peste toate ca mult a fost putin mai este . Iti doresc din tot sufletul sa scapi (cat se poate) de greturi si sa te bucuri de sarcina!

Simona 12+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lory, da pot aparea intr-o luna ... si tot asa pot sa dispara. La mine a fost asa, au disparut fara tratament. Eu tot mai tin pumnii sa fie si bb!

Mamaluidavid, felicitari ptr. fetita! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Iulia, felicitari ptr. baietel! Important e sa fie sanatos! Barem asa are Thomy partener de joaca! Pupici!

Mariana, te cred ca esti obosita :) Si noi l-am dezobisnuit pe Cris de lapticul de noapte pe la sfarsitul lui mai si stiu ca-i greu ... putere in continoare. O data dezobisnuit o sa dormi si tu mai bine, pe langa copil binenteles. Toate cele bune!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

In primul rand, multumesc pentru cuvintele frumoase. Gio, Sim, Irinusha

In al doilea rand, Irinusha, ai dreptate, Tommy va fi mult mai fericit avand un fratior decat ar fi fost cu o surioara. Il vad cat este de bucuros de fiecare data cand vin verisorii lui (doi baieti) pe la noi si ce bine se joaca impreuna.

Cornelia, iti doresc o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos, vesel si mancacios.

Stefania, FELICITARI! Sa creasca mare micuta Naomi si sa va aduca numai bucurii.

Asi, poti, te rog, adauga un carucior albastru la mine in listuta? Merci mult.

Va doresc in continuare o zi minunata!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (21+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Felicitari Mamaluidavid pt fetita, sa dea domnul sa-ti aduca numai fericire si bucurii, sa creasca sanatoasa si sa fie fericita!!!!
Multumesc dragele mele prietene de sustinere, abia astept sa ajung sambata la iasi sa vad exact pe un eco bun , ca in doctorii de aici din oras sincer eu nu am incredere, am patit prea multe sa mai am incredere in ei, sa va spun ca acum 2 ani am facut o laringita si m-am dus la spital si diagnosticul a fost amigadalita acuta desi eu eram operata de amigdalita de 4 ani, cum puteam sa am amigdalita????va dati seama , un lucru banal pt care nu este nevoie sa fi doctor sa-ti dai seama, de asta inca sper ca e totul ok , se poate sa fie chisturi totusi, azi am avut ceva dureri slabe in jurul abdomenului si putin balonata, am avut o scurgere foarte slaba , practic cateva dare pe chilot dar nu albe, putin spre maro, ma intreb daca nu asta ar insemna menstra de luna asta, asociate cu durerile sau poate osa vina rushii maine, poimaine???
oricum ar fi ma duc la iasi sa ma consulte
va urez o seara placuta alaturi de cei dragi!
cu drag,

Mergi la inceput