Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim esti o draguta ca ti-ai facut griji pentru mine cand a fost ploia aia mare in jud.Constanta.Pentru caera urau noi ne-am hotarat sa mergem sa facem niste cumparaturi la metro si am luat ploaia in plin.Nu am patit nimic dar eu si sotul ne-am cam speriat.

Lory iti tin pumnii sa fii .Eu asa simt ca esti.

Rosa
sper sa ne dai si tu o veste buna.

Ioana imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit.Dar sper ca data viitoare cand vin in Bucuresti sa ne vedem.

Cornelia ce mai faci?Ziceai ca pana vin eu vine bebe.Ai vazut ca m-ai astepta sa te felicit in timp.Nastere usoara!

Bun venit noilor bebelusi si sarcina usoara gravidutelor!

Revin cu poze.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am pus poze noi in albumul "Vacanta la mare"!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

In primul rand, felicitari noilor gravidute. Sa aveti parte de sarcini usoare si de bebelusi sanatosi.

In al doilea rand, Sim, sa stii ca eu vin mereu pe la voi si citesc ce scrieti. Nu am intotdeauna timp sa scriu si eu cateva randuri, dar ma bucur alaturi de voi pentru vestile bune si ma intristez pentru cele rele.

Am tot asteptat sa isi faca sotul meu timp si sa mai scaneze niste fotografii, ca sa va arat ce mare s-a facut printul meu. Sambata l-am dus si la tuns, iar acum arata ca un baietel de cel putin trei ani. Acum cateva zile avea parul destul de mare si multe, multe bucle, deci parea mai...bebe.

Tommy a fost foarte fericit in acest weekend, caci ne-am facut timp si am dat o fuga pana la magazin de unde i-am cumparat un colac-masina (am facut deja o multime de fotografii pe care sper sa le postam cat de curand pe link-ul nostru). A fost cel mai mandru si mai fericit copilas de pe plaja! Verisorii lui si ceilalti doi copii cu care eram nu mai vroiam sa se joace decat cu masina lui...

Legat de poze cu mine si burtica... Hm, nici cand am fost gravida cu Tommy nu am facut poze decat in ultima luna (imi era groaza de cum aratam, dar mi-am spus ca trebuie documentat evenimentul - sarcina - deci, cu inima indoita am acceptat sa apar in ceva imagini). Probabil si acum voi face tot asa...

Cornelia,

Asi, am vazut imaginile de la mare: se vede din fotografii cat de mult il iubiti pe Razvan!

Va doresc o saptamana superba!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 21+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi bine ai venit! Ne-a fost dor de tine! Ma bucur ca v-ati simtit bine si mai ales ca nu s-a intamplat nimic rau la inundatii (mi-a fost groaza de ce am vazut la tv). Am vazut pozele...n-am cuvinte: sunteti o familie minunata si va sta extraordinar de bine impreuna! Indiferent ce va fi sa va aduca anii ce vor veni, Razvan e fara nici o urma de indoiala minunea voastra si se vede bine cum va lumineaza prezenta lui. Sa dea Domnul sa fiti fericiti!

Iulia ma bucur ca esti langa noi. Cum ai putea sta departe, doar esti parte din "familia" nostra. Nu te gandi ca te deformezi in sarcina, eu cred ca ti-ar face bine sa vezi poze mai tarziu, cand vei tine puiul in brate. Si eu fugeam de aparat la sarcina cu Ruxi, iar acum aproape imi dau lacrimile cand imi amintesc ce senzatii traiam in clipele acelea. Am mai multe din ultima perioada de sarcina cand deja nu-mi mai incapeam in piele la propriu, si ma emotioneaza mereu cand le vad.

Despre Mami Cornelia nu am vesti. Ultima data am vorbit vineri cand inca nu fusese operata. Doctorii incercau sa mai prelungeasca sarcina cu cateva zile, insa avea contractii si se lupta din greu atat cu caldura, cat si cu grija puiului lasat acasa. Astazi am incercat sa mai sun de vreo cateva ori, insa nu mi-a mai raspuns, asa ca vesti noi nu mai am. Cum aflu ceva va spun.

Va doresc o seara placuta!

Simona 11+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna seara fetelor!Eu sunt in ziua 24 si incerc din greu sa mai am rabdare inca 4 zile.Greata e tot acolo,sanii s-au intarit,dar asta poate fi si de la progesteron,nu?In rest,mi-e tare rau,ma doare capul groaznic,urechile,muschii gatului,abia mai suport.Nu stiu ce e,dureaza prea mult si e prea intensa durerea pentru a fi doar de la un simplu curent,dar simt ca nu mai rezist,nu pot sta culcata,nu pot dormi de durere.Ar trebui sa ma duc la medic,dar ce ma fac daca imi da pastile de luat?Si macar daca as suporta toate astea cu un folos,dar tare ma tem ca mi-am facut sperante degeaba.
Asi,ti-am vazut pozele de la mare,sunteti o familie foarte frumoasa!

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!!
Asi bine ai revenit de la mare! Ma bucur ca te-ai distrat, am vazut si pozele si pot sa spun ca ai un baietel frumos foc! Si mie i-mi pare rau ca nu ne-am vazut, dar poate data viitoare cand vii in Bucuresti, ne si intalnim!
Rosa sinensis poate e chiar bebe, cine stie? Mama mea mi-a spus ca la prima sarcina a avut greturi la vreo trei zile de la concepere si a stiut ca e insarcinata (cu mine), inca de la primele greturi. Asa ca e posibil sa ai simtome asa de devreme, fa un test de sange BetaHCG si vei sti sigur, inainte de ziua cand ar trebui sa vina rushii. Eu i-ti tin pumnii, hai ca poate te trec la gravidute in urmatorul capitol.
Cornelia_Laura ce mai faci mamico?? Ai nascut??? Cine stie ceva de ea?? Noi i-ti tinem pumnii sa fie cat mai usoara nasterea!!! Asteptam vesti!!
Sim multumesc ca ma sustii sa deschid eu urmatorul capitol, chiar l-am pregatit, dar cine stie cine mi-o va lua inainte, mai bine o las balta! Nu tin neaparat! Eu am programare joi la monitorizare, in z9 sa vad pe ce parte ovulez luna asta, eu sper sa fie foliculii mai mari in stanga. De IA nu stiu daca voi face luna asta, pentru ca am o perioada mai agitata, cu multa treaba si nu cred ca voi avea timp sa merg la toate monitorizarile si pregatirile respective, dar vreau sa stiu doar pe ce parte ovulez, ca sa stiu daca trag tare luna asta, sau nu are rost.

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Rosa, durerea de gat poate fi si torticolis (care doare rau, rau, trece greu, greu si nici nu exista nici un tratament pentru el). Cel mai bine este sa mergi la un medic, sa te consulte, iar tu sa ai grija sa-i spui ca exista posibilitatea sa fii insarcinata, astfel incat, in cazul in care iti prescrie medicamenete, va stii sa nu iti dea ceva care este periculos pe perioada sarcinii. Iti tin pumnii sa fie bebe!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 21+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs
Rosa sinensis poate e chiar bebe, cine stie? Mama mea mi-a spus ca la prima sarcina a avut greturi la vreo trei zile de la concepere si a stiut ca e insarcinata (cu mine), inca de la primele greturi. Asa ca e posibil sa ai simtome asa de devreme, fa un test de sange BetaHCG si vei sti sigur, inainte de ziua cand ar trebui sa vina rushii. Eu i-ti tin pumnii, hai ca poate te trec la gravidute in urmatorul capitol.
http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Se poate face BetaHCG asa de devreme?Eu credeam ca trebuie sa mai astept,vazusem undeva valorile si erau de la 3 saptamani de sarcina incolo.Daca se poate face,bineinteles ca-l fac.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Asi, ti-am admirat pozele de la mare...sunteti super...iar de razvan ce sa mai zic...bucatica rupta din mami a lui....cineva acolo sus va iubeste...fii optimista

Sim, poate ne mai aduci tu vesti despre Cornelia ca nici o garviduta din grup nu a reusit sa vorbeasca cu ea...nu mai stim nimic...pup you

Eliza 34+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Eliza uite ca si azi am sunat, insa nu mi-a raspuns. Pe de o parte mi-e si jena sa nu deranjez, pe de alta parte sunt la fel de ingrijorata ca si voi si as vrea sa aflu ce-i cu draga de Cornelia. Daca mai aflu ceva, veti fi primele care vor sti. Ma rog sa fie totul bine!

Simona 12+ si Ruxi

Mergi la inceput