Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor???
Eduard e bine acum, am scapat in cele din urma de afte cu o solutie de la plafar, PLANTGINGIVAL(se si aplica usor la bebei, are o pensulita ca aia de oja). Dar a slabit si mai tare, abia de ieri mananca si el normal.
Eu am fost ieri la control, bebe e bine si cicatricea e inca ok. Daca nu intervine nimic ma duc din nou joia viitoare pe 6 iul. Daca e intinsa la maxim ma internez pt cezariana. Daca totusi mai merge ma mai lasa cateva zile. Ideea dr si a mea e sa-l lasam sa stea cat mai mult in burtica. Joia viitoare ar avea 38 de sapt si 2 zile. Eu tare mi-as dori sa ajung 39 de sapt.
Va pup pe toate si va multumesc pt gandurile voastre bune si pentru grija.
sim, bine ca macar aveti aer conditionat, noi abia acum vrem sa luam un ventilator! Si Eduard a stat acasa dar mi-a fost destul de greu singura cu el.

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 37+ Eric
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cornelia_laura stai linistita, ca incizia uterina ar trebui sa fie okay dupa 2 ani...Daca Doamne fereste are tendinta sa se "intinda" sau sa se desfaca, are loc incomplet in general si asta doar la contractii puternice, si nu imediat...Dupa cum stii probabil, desfacerea incompleta nu e periculoasa...Am impresia ca in Romania nu se prea vorbeste de asa ceva?Aici e obiceiul sa se incerce nastere vaginala dupa cezariana,asa ca iti dai seama...
Vecina mea cu 5 cezariene le-a avut programate pe toate in sapt. a 39 a si a fost totul okay.
Hai nu te ingrijora, tin pumnii sa fie bine.

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi!
Sim eu ma simt mai bine, multumesc de intrebare, de cand am scos ghipsul, dau cu un gel si m-au mai lasat durerile!! Felicitari pentru cele 10 saptamani, frumoasa semnatura ai!!! Pupici pentru Ruxi si restul membrilor familiei
Cornelia_Laura tin pumnii sa ajungi la 39 saptamani cum i-ti doresti! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa ajungi sa-ti cunosti minunea cat mai repede!!
Pupici si o seara racoroasa va doresc la toate.......

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Multa sanatate,noroc si tot ce este mai bine micutei Raluca-Ioana!
Felicitari parintiilor!

Mariana

Mergi la inceput

Buma mamici dragi!
Mariana_1976 in ultimul timp am postat amandoua aproape in acelasi timp. Cum te mai simti, ai mai fost la dr. pentru confirmare? O zi buna i-ti doresc!!
Multa sanatate fetitei Raluca Ioana, sa creasca mare si cuminte, iar parintii sa se bucure de ea!!!

Mergi la inceput

Ioana, ce mai face "aripioara" ranita? Sper ca mult mai bine.

O sa zici ca suedezii astia sunt cam ciudati, dar nici nu se uita la mine la stat pina in sapt. a 8-a sau a 9-a, daca nu am antecedente care sa le sara lor in ochi.
Daca faceam inseminare, sau tratamente, aveam extrauterine, avorturi repatate sau infectii atunci ar fi fost mai atenti...Asa e aici, din pacate...
La particular ma voi duce in sapt a 7 a ,adica peste 2 sapt.

Un weekend placut in continuare tuturor aspirantelor, mamicilor, bebeilor sicopilasilor

Mariana

Mergi la inceput

Mariana_1976 multumesc de intrebare, mana e mai bine, de cand am scos-o din ghips si-i dau cu gel Diclofenac. Ciudati suedezii astia, cum adica nu se fac ecografii, pina in saptamana a 9a ?? Bafta peste doua saptamani la intalnirea cu bebe nr.4. Cred ca nu mai poti de nerabdare sa stii ca totul e in regula. I-ti tin pumnii sa fie o intalnire cat mai placuta!
Irinel ce mai face Mariuca noastra luptatoare??
Mamici dragi ce mai faceti???

Mergi la inceput

Ioana vad ca noi doua am "acaparat" pagina asta!
Si eu ma intreb unde-or fi celelate aspirante si mamici...Sper ca se distreaza bine in weekend!

Bravo pentru scos "aripioara" din captivitate!

Da, aici la stat nu se prea fac decit max. 3 eco pe tot parcursul sacinii daca pacienta nu are antecedente sau boli cronice...Asta fiindca investigatiile facute la stat sunt gratuite...Adica ei fac economie la analize si restul investigatiilor in ciuda taxelor enorme pe care le platim din salarii ca tot poporul indif. de venituri sa beneficieze de monitorizarea sarcinii gratuit.Se pare ca au rezultate f. bune pe plan mondial,desi nu ni se fac nici jumatate din "onorurile" pt. gravide din Romania de la clinicile particulare...

Un weekend super iti doresc

Mariana

Mergi la inceput

Da, ai dreptate Mariana, cred ca mamicile se distreaza prin concedii, numai noi bantuim pe aici. De Asi stiu ca a ajuns cu bine la mare, am vorbit ieri cu ea la telefon. A fost si in Bucuresti, dar din pacate, nu ne-am putut intalni. Nu i-a placut Bucuresti-ul aglomerat, cred ca in Cluj e foarte frumos, am auzit ca e inconjurat de dealuri. Visez si eu la o vacanta, dar cred ca voi ajunge doar la mama la Braila pe la jumatatea lunii iulie, sa fac si eu o baie in Dunare si una in Lacul Sarat, care e bun si pentru fertilitate . Voi pe unde va distrati in Canada?? Cred ca e o tara foarte frumoasa si sotul meu are un frate care locuieste acolo, de multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna dimineata,
ce mai faceti, noi ne distram pe acasa ca e tare urat afara si imi este inca teama sa il scot pe vant dupa operatie
concediul nici nu l-am planificat inca asa ca nu lipsesc de pe baricade prea curand, deocamdata sper ca luna asta sa vad cela 2 liniute rosii

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput