Mamici aspirante din nou - 18

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Maria ingeras scump!Azi implinesti 2 luni.
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa treci peste incercarile grele.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

sim sa-ti traiasca samburelul si sa fie sanatos doamne ce emotie, parca simt furnicaturi in burta si eu....
la multi ani maria pt cele 2 luni de viata, multe inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mariuca, la cat mai multe lunisoare papusa noastra mica si scumpa! Sanatate multa si putere sa depasesti perioada asta grea peste care treci!

Sim, m-ai dat gata cu samburiciul tau mic! Ce frumos trebuie sa fi fost! Maine ma duc si eu la Medicover la eco si sunt asa nerabdatoare sa vad ce-mi zice de bb, cate sapt are (dupa dr meu ar trebui sa aiba 7 sapt maine...sa vedem ce zic si cei de la Medicover).

Delfinas, bine ai venit si sedere cat mai scurta aici! De dependenta nu-mi spune...ca eu mai am putin si visez si noaptea ca citesc DC!

Ioanatugs, cine stie de unde sare iepurele...asa ca nu rata nici luna asta!

Zozela, multumesc mult de urari si sper sa ti le intorc in curand!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici si aspirante!!
Sim draga, ce frumoasa prima poza de album, s-o pastrezi, mi-au dat lacrimile iubita! Abia astept sa se faca mare, sa ne intalnim si sa-i spun: stii ca eu te cunosc de cand erai un bebe mic de cativa milimetri?? Sa creasca bebe2 mare si sanatos, ca frumos sigur va fi cu o asa mamica si-un tatic la fel. Va pup si va urez la toti 4 : noapte buna!!
Roandre multumesc iubita, ca esti increzatoare, dar eu nu sper nimic luna asta, poate cealalta! Cand ne arati si tu o poza ca a lui Sim?? Abia astept sa-l vad pe bebe2 al tau!!
MARIA puiut de IRINEL multi ani traiasca!!!!
Asi multa sanatate, i-mi pare rau ca te-ai dereglat de la laparo!
Delfinas eu ti-am raspuns si la endometrioza, asta doar tu poti hotari, sunt medici care vor sa faci neaparat tratament dupa laparo si altii nu. Depinde ce medic ai nimerit tu, parerea mea ar fi sa mai mergi si pe la alti medici sa intrebi si parerile altora. Daca focarul de endometrioza a fost mic, in mod normal nu ar mai trebui sa iei nimic, sa astepti cateva luni sa ramai insarcinata si pe urma sa iei o decizie, eu asta fac. Cati ani ai? Conteaza si varsta ta si medicul care ti-a spus diagnosticul, nu trebuie sa te sperii! Multe femei s-au confruntat cu asa ceva si acum au nu unul, ci doi copii, asa ca tebuie sa speri si sa te rogi la Dumnezeu. Eu i-ti doresc sa ajungi cat mai repede sa tii in brate un puiut!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Sim, mersi pentru urarea de bun venit si felicitari pentru samburelul ala mic, cred ca e un sentiment extraordinar sa sti ca e acolo.
Beatriskiki, scuze daca nu am scris corect, mersi si tie.
Ioana, eu am 27 de ani, si am mai fost odata graviduta in 2002, dar se pare ca nu puteam tine sarcina si mi s-a facut chiuretaj, pt ca intrasem in avort spontan. De aceea sunt sigura ca o sa raman din nou si beau ceai de naprasnic si cretisoara zilnic, am zis macar 3 saptamnani sa ma tin de ele cu strictete.
Luna viitoare sper sa fiu.
Succes la toate in continuare si sunt cu ochii pe voi.

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
De azi intr-o saptamana imi fac bagajele pentru mare.Abia astept.
Mai fetelor care ati mai fost plecate cu copii vreau sa va intreb ceva.Razvan doarme singur in cametra de pe la 7 luni.Nu e obisnuit sa doarme cu noi in camera si sotul meu sforaie tare.Oare cum va reactiona?Si mai am o intrebare delicata voi ati cu copilul in camera?Noi da dar cand era bebe.
Ei ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multi ani Mariuca, mica luptatoare!

Delfinas bine ai sosit la noi! Iti doresc implinirea visului cit mai curind!

Simona mi-au dat lacrimile cind am deschis poza cu ecografia! Sa creasca mare si sanato(a)s(a) simburelul(simburica)!
Daaaa, gravidele au intr-adevar un sistem inmunitar mai slab de aceea...paza buna trece primejdia rea.Ce bine ca nu ai febra! Inanatosire rapida!

Ioana Doamne ajuta ca ai dat peste un doctor bun!
Mi se pare ca situatia ta e buna si important ca ai totusi ambele trompe.Analizele si ele suna foarte incurajator, dupa parerea mea. Aici la inseminare, se face in general stimulare in prealabil,dar nu peste tot.Zic ei,ca sa fie mai siguri de rezultate.Sorei mele i s-a recomandat asa ceva cu mai multi ani in urma dar...dupa ce si-a rezolvat prolactina a ramas natural de 2 ori.
Eu am sperante mari in ceea ce te priveste.

Asi, se poate sa te doara sanii in primele 1-3 zile ale menstrei din cauza modificarilor hormonale.E foarte bine ca te vei duce la doctor dupa ce va intoarceti.
Da, noi am prestat cu copii in camera, dar noaptea tirziu cind ei dormeau demult.Citisem undeva ca parintii se pot duce impreuna "la dus" cind copilul doarme dupa amiaza sau noaptea.Sper sa nu ma ia acusi fetele de nebuna ca-ti dau asemenea idei!Vacanta placuta!!!

Lory tinem pumnii sa fie cu noroc luna asta!

Roandre sigur ca vei face fata greturilor si de data aceasta. Doctorul ti-a recomandat ceva impotriva lor? Trebuie sa existe ceva care sa te ajute macar un timp...

Eu sunt in ziua 26 dar nu am nici o presimtire deosebita.(nici de ciclu da´ nici de bebe)Va tin la curent in continuare.
Despre capitolul nou, eu cred ca nu sunt cea potrivita, as prefera s-o faca Ioana sau oricare dintre noi care isi doreste bebe de mai mult timp.Eu sunt deja la prima incercare dupa cezariana si nu stiu de ce, mi-e greu sa cred ca vom reusi din prima.

Intru ceva mai rar pt.ca am oaspeti din tara 2 saptamini si nr. copilasilor din locuinta noastra a crescut cu 2.
(dar asta nu inseamna ca n-o sa va scriu si n-o sa pindesc in continuare vesti bune de la voi!)

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele
Eu azi am avut o stare ciudata, de fapt o nestare sa zic asa, de s-ar termina odata programul asta...
asi draga iti urez un concediu excelent, s-ar putea sa nu-i placa lui bebe sa doarma cu voi , dar se va obisnui , mai greu e prima seara. Fetita mea nu a dormit niciodata cu noi si la mare a dormit, n-am avut probleme cu ea, acum cu chestiunea aia , cam greu, noi gaseam timp cand dormea ea la amiaza sa facem un dus impreuna ...acum cred ca o sa descurcati voi, in camera cu ea doar cand era bebe si asta pana pe la cateva luni, apoi numai puteam...iti urez succes si poate iesiti la o plimbare pe plaja pe diguri unde nu e nimeni si poate sa fie palpitant si excitant
dragele mele voi ce faceti?plecati in concediu?
eu nu pup concediu la mare nici anul asta, anul trecut nu am fost si anul asta facem casa si sarim concediul dar poate la anul ..
va pe toate!
cu drag,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by beatriskiki

...iti urez succes si poate iesiti la o plimbare pe plaja pe diguri unde nu e nimeni si poate sa fie palpitant si excitant

Lory & Beatrice (11 aprilie 1999)
http://site.neogen.ro/beatris1999
http://pg.photos.yahoo.com/ph/jitariu_loredana/detail?.dir=/bdb9scd&.dnm=82efscd.jpg&.src=ph

Buna idee dar ce fac cu Razvan ?Nu pot sa il incui in camera si sa plec nu?

Mariana sper sa doarma adancca in rest ne descurcam noi cu "dushul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Cornelia sa-ti traiasca puiul mare! LA MULTI ANI, EDI!!! Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata! Uite un pupic de la carliontata de Ruxi, care tot azi implineste ...aaa... fix 4 ani si jumatate.

Lory multumesc mult! Inca putin si o sa simti si tu! SIGUR!!!

Roandre astept vesti! Acum se vede inimioara... abia astept sa ne povestesti!

Ioana draga mea cred ca o sa facem asta reciproc, pentru ca eu n-am uitat de plimbarica promisa cu bebeii prin parc: si ai tai si ai mei.

Vad ca raceala incepe sa-mi cam dea pace si multumesc lui Dumnezeu, in afara de greturi (care si alea tin maxim pana pe la ora 11 dimineatza) ma simt minunat. Daca va spun ca acum mananc pufuleti (din aia buni, fragezi si un pic sarati) sigur o sa radeti de mine, dar in sfarsit dau de gustul mancarii...si ma bucur. Cred ca pana la sfarsitul sarcinii o sa ma fac maaaare si nu numai din cauza de pui mic...dar dau eu jos, nu-mi fac griji.

Va pup, sa aveti o zi linistita!

Simona 9+ si Ruxi

Mergi la inceput