Probleme feminine

Probleme feminine | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare la voi. Am incepat sa am probleme cu ciclul. Intii mi-a venit la 30 de zile, apoi acum e a doua oara cind vine la 21 de zile - fata de la 26 zile cum imi venea de obicei. Si la 30 de zile si la 20, m-a tinut doar 4 zile, fata de ~ 10 (nu pline, doar vreo 4 pline) cum ma tinea inainte inainte. Stiu ca in mod normal daca ciclul e intre 20-35 de zile e normal, deci presupun ca n-ar trebui sa-mi fac prea multe griji, dar totusi.
Probabil ca am sa ma duc si la dr., dar sint pacienta prof. Ancar si o programare la el dureaza 4 saptamini... Si mi-am facut in februarie un control complet, inclusiv PN si totul era OK, chiar mai OK decit de obicei.
Aveti ceva idei ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Am avut dintotdeauna un ciclu neregulat, am ovare polichistice. Am ramas insarcinata imediat, desi am auzit atatea din partea doctoreilor...
Oricum, numai doctorul poate sa-ti spuna, ce anume e in neregula cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai sunt si alti doctori buni.
Poate ca e doar o dereglare trecatoare sau un ciclu peste sarcina.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by asi

Mai sunt si alti doctori buni.
Poate ca e doar o dereglare trecatoare sau un ciclu peste sarcina.

Mai sint si alti doctori buni, stiu, dar eu merg la Ancar de 7 ani si datorita lui am mindretea de baiat de 3,5 ani.

Sper si eu sa fie o dereglare trecatoare, nicidecum o sarcina.
Chiar se poate sa fie hemoragie normala, ca la ciclu, peste sarcina ?

PS Am facut si un test de sarcina si nu e sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Dar de ce nu-l suni sa te duci la spital la el? E acolo aproape in fiecare dimineata. Da ca nu mai ai nr lui, da-mi un PM si ti-a dau eu. De fiecare data cand vreau sa ma vada il sun si in 2-3 zile ma duk la el la spital. Bine, daca-i plecat din tara ma vade cand vine, normal.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput