Rahova sau apropiere..... (18)
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
eu nu-sh ce am ca iar m-am trezit cu noaptea-n cap
eu nu stiu inca cum a evoluat tusea ruxandrei de aseara si pana acum...ea a dormti la mama si eu acasa si acum este mult pre de dim ca sa sun sa intreb
cristina eu stiu asa ca lui alex i-am dat ketof pana i s-a "rupt" tusea si apoi i-am dat ketof si ambroxol impreuna vreo 5 zile ca mai apoi sa ramana iar pe ketof(care poate fi administrat pe o per mai lunga de timp)...zau ca nu stiu ce sa zic...totusi parca mai bine continui cu stodalul decat sa-i dai paxeladine...of Doamne numai despre copilashi bolnaviori aud peste totdar ea asa se simte ? ai mei chiar daca erau raciti, totusi se comportau normal si eu daca eram bolnava nu mai puteam sa ma tin dupa ei
pupici la amandoua si sa va faceti bine cat mai repede
anculinadistractie placuta in concediu
dory, bafta cu actele
hai ca ma duc sa ma pregatesc ca doar sunt mama imparatului si trebuie sa arat bine
va pup pe toate
monica
Dory232002 spune:
Neata !
Monica, sa fie!
Anculina, concediu placut
Aissa, multa , multa sanatata, eu nu vreau sa te sperii prea tare, dar si eu am patit tot cam asa cu Alexa , atunci cand am vb. cu tine pe mess., iar cand am fost la dr. Stanciu ne-a pus diagnosticul de RINOFARINGITA, dupa tratamentul prescris de dansul , ne-a trecut intr-o saptamana,acum nu trebuie sa fie si la Ale obiligatoriu ce a fost la Alexa, dar imi sunau asa de cunoscute simtomele incat nu ma-m putut abtine sa nu-ti spun.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
aissa spune:
Pai nu ai cu ce sa ma sperii, ma speriai daca era ceva pulmonar ca rinofaringita are si ea. Atat doar ca imi pare ca nu raspunde, sau nus tiu cum sa spun...nu e caz de antibiotic dar nici nu se face bine odata.
Monica - Stodal i-am dat pana la urma, tuseste sec de multe ori pana se rupe....off....
Mama si i se umple nasul asta intr-un ritm....
Cristina si Ale (30.09.2004)
anangel_lexi spune:
Neata fetelor. Vad ca multe dintre voi vorbesc de concediu. Si eu tot numai la asta ma gandesc. Pana pe 1 august cand voi intra in prenatal (abia astept!), o sa am si 2 sapt. de concediu de odihna in iulie. Off, nu mai am rabdare. Nu ne vom aventura noi prea departe, pana la Brasov la bunicii mei, pana la mare, pana la tara la bunica sotului...dar oricum cred ca o sa fie tare frumos.
27
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Briantis spune:
Aissa ,scuza-ma ca ca ma bag ,dar stodalul ala cam nu e bun de nimic .Cel putin eu de cate ori i-am dat lui Andrei nu am vazut nici un fel de efect. Daca tusea tinde sa devina productiva si vezi ca se chinuie sa rupa mai bine ii dai Ambroxol sau N-acc .
Mama lui Andreiutzu
aissa spune:
Briantis nu te vad on line ca te agatam pe acolo.
Sa mor de mai stiu ce sa fac. Lucrurile decurg cam asa: uite chiar acum doarme foarte bine, nici nu i se aude respiratia. Asa era si acum juma de ora si dintr-o data a luat-o tusea, seaca, si tuseste de se ineaca pentru ca nasul in momentul ala era total blocat de secretii ffff cleioase. I-am tras cu pompita putin, aceeasi tuse seaca apare si cand trag cu pompa (de unde deduc ca tuseste de fapt cand i se desprind mucii de pe unde sunt lipiti). Abia dupa ce tuseste de zor 1 minut-2...se aud ceva secretii. Deci nu stiu sa spun daca e productiva tusea sau nu. Mai ales ca 2 medici, vizitati cam la 3 zile timp de 2 saptamani sustin ca plamanii sunt curati si ma tin pe antialergic (unu imi da aerius, unu zyrtec - eu ii dau zyrtec), nurofen, picaturi de nas si atat. Dr de la spital cand am sunat luni sa-i zic ca tuseste si ca a inceput sa curga nasul (dupa 2 sapt. de infundat uscat) a zis sa ii dau paxeladine. Iar cand am mers marti la asta de familie si cand a vomitat chiar acolo la cabinet din cat tusise (tot secretii erau) a zis ca totusi plimba ceva secretii si sa ii dau Stodal.
Credeti-ma ca m-am tampit, chiar nu mai stiu ce gresesc, ce sa fac...
Cristina si Ale (30.09.2004)
Dory232002 spune:
Fetelor, azi am fost gospodina - bubulina, am facut compot pt. iarma de caise si piersici, doar cateva borcanele, dar este un inceput, vara de-abia incepe, nu?Le-am facut cu fructoza in loc de zahar sa-i pot da si Alexei linistita la iarna.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
monica-elizabet spune:
serbarea a iesit super...maine urmeaza petrecerea de sf de an la gradintiza,am pregatit un tortuletz pentru alex si 2 sticle de sampanie...fiecare aduce ce vrea si uite-asa mana de la mana iese petrecerea
mi-a placut de alex ca si-a interpretat roul ca un adevarat actor...era mandru ca este imparat
am fost la cumparaturi si sunt franta de piciaore...va pup si mai vb maine...ma duc sa ma pregatesc pentru serbarile de maine de la gradinitele mele
noapte buna si sa va doarma copilashii bine
monica
andre_ea spune:
Azi am iesit afara si m-am simtit super dupa atatea zile inchisa in casa cu Tudor. Insa n-a fost nimeni din gasca. Pe unde ati umblat fetelor?
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Cristina, de ce nu pui fata in scaun cand mergeti cu masina? Ma uitam pe subiectul de la Parintii... si am vazut ca nu pui fata in scaun. Ai facut ceva drumuri prin oras. Eu zic ca trebuia sa o pui deja acolo. Si Tony langa ea, eventual si el cu centura sa vada fata ca asa se sta. Eu zic ca e bine sa o testati in masina la un drum mai scurt inainte sa plecati la mare.
Eu foarte rar am tinut copilul in brate in masina. Doar cand mergeam in parc si aveam caruciorul mare ca nu mai aveam loc si pentru scoica. Caruciorul ala nu incapea nici in portbagaj, nici in locul din fata. De aia m-am straduit sa iau un carucior sport care sa incapa in portbagaj la Matiz, ca sa nu mai fac compromisuri la scaun.
Sambata vrem sa incercam scaunul nou de 9-18 kg. S-a lungit baiatul si nu mai are loc in scoica.
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE