In aceeasi casa...si totusi straini?

Avem 12 ani de casnicie si nimic nu mai merge bine, nu pot sa-l mai suport, nu mai facem s.., cu nimic nu-mi intra in voie. Nu ne-am casatorit din dragoste, dar ne-am tolerat reciproc, avem 2 copii, am crezut ca o sa ne lege casnicia, ce am de nu ma inteleg cu el? Cum sa ma schimb? Nu suport de ceva timp nici sa ma atinga, pot fi frigida?
Raspunsuri

ymcar spune:
Hm... stiu bine sentimentul. Mai sunt si altii in aceeasi situatie. Din pacate solutii n-am, ca daca as avea le-as fi aplicat demult!
Life stinks

nicoll_mada spune:
In afara de hartia care va leaga ( certif de casatorie ) si cei doi copii se pare ca voi nu aveti nimic.Ma intelegi,e vorba de sentimente.Tu vorbesti de toleranta pana acum...Ti-ai pus problema ca poate in timp dispare toleranta?Dar daca va apare acel EL care sa inspire sentimente?
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

iren spune:
Hm, daca-n 12 ani n-atzi descoperit impreuna iubirea, greu s-o mai facetzi d-aci incolo! De ce mai arzi gazu de pomana shi nu vrei sa fii sincera cu tine insutzi?
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Adrianai spune:
Nu am copii dar nu cred ca un copil poate lega o casnicie.
Poate ca a venit timpul sa ai parte si tu de putina fericire?
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

NinaR spune:
"Nu ne-am casatorit din dragoste....."
Dragostea se estompeaza in timp, la voi nici macar nu a existat. Cred ca aceasta casnicie era sortita esecului inca de la inceput.
Nina

Adria_ spune:
Pai cum sa faci "s.." cu cineva pe care nu-l suporti? Ai vrea asta? Dupa mine asta ar insemna cam viol...

Elise spune:
pai... cred ca trebuie sa te uiti bine in jur si sa descoperi daca nu-l vrei pe el, sau nu vrei pe nimeni si pur si simplu te-ai detasat de ideea ca esti femeie, ai sentimente si necesitati fiziologice...
Elise

voicu_bebi spune:
ce as putea sa iti zic...in primul rand tu ai zis ca "nu ne-am casatorit din dragoste,dar ne-am tolerat reciproc" , asta ar insemna dupa mine ca din moment ce nu v-ati iubit cand v-ati luat exista slabe sanse ca acum sa existe vreun pic de iubire...ai crezut ca avand doi copii va lega in vreun fel casnicia ...dar mai mult v-ati distantat cred eu...un copil nu poate lega ceva ce nu era de la bun inceput intre voi. bmagdaro,cred ca e timpul sa iti cauti fericirea langa alt barbat care este capabil sa iti ofere iubirea de care nu ai avut parte in acesti 12 ani de casnice si sa stie sa te aprecieze ca femeie...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

amarantina spune:
quote:
Initial creeata de bmagdaro
Nu ne-am casatorit din dragoste, dar ne-am tolerat reciproc.
mămică stresată cu doi pitici
Inteleg 1,2,3 ani, dar 12 ani de tolerat reciproc???????
Nici el nu te-a iubit niciodata?
Helloooo! Doar o viata avem!