Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

bubuleana,au fost maro inchis spre negru,nu chiar abundente dar ca la ciclu!dureri am avut doar la inceput putine,m-a tinut 6 zile dar vad ca acuma iar m-au luat durerile ca si cum mi-ar veni!am mai spus ca durerea coboara usor spre picioare!ma inteapa si un ovar,iar spatele ma doar jos usor!SUNT FOARTE SPERIATA!!chiar si azi,ziua 8 mai am o scurgere ca la ovulatie maro deschis!toate sase zilele scurgerea a fost groasa ca la ovulatie,deloc lichid,dar nu cheaguri,secretia aceea doar ca mai abundenta si o culoare foarte inchisa!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

PamELLA: eu cred ca e sarcina dar trebuie sa mergi la dr sa vezi ca e totul in regula cu bebe... dar daca nu a fost absolut deloc roshu nu e vorba despre pierderea de sarcina...stai linistita!
CE TEST AI FACUT? in cat timp a iesit a doua liniuta?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

PamELLA si eu cred ca e sarcina, iar atata timp cat culoarea secretiei nu e rosu aprins sunt sanse ca totul sa fie bine. Sunt multe gravidutze la care asa se manifesta prima perioada, cu scurgeri maronii in zilele in care ar trebui sa vina menstruatia.
Mai incearca un test, nu fa efort in perioada asta, daca e sarcina e posibil sa ti se dea preventiv si un tratament se sustinere. Eu iti tin pumnii.

Ignatica

PS Eu sunt binisor, bb creste frumos, dar suntem tintuiti la pat din cauza placentei care e foarte foarte jos. Ultimul trimestu va fi deci o odisee la orizontala.

pentru toate fetele de la Simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

bubuleana,Igantica , multumesc pentru raspunsuri,sper sa fie totul bine!am sa mai fac un test dupa care voi merge la doctor!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

Pamella sa fie bb.Dak voi ziceti k la mine nu e cum va explicati ca azi dim nu am avut nici o sangerare si dupa curge sange inauntru?Sa fi fost menstruatia aia si sa nu fii trecut?Da asa putin sa fi venit?!Ii prima data de cand iau anti dar sangerarea umplea un panty liner in zilele putine si cate un tampon normal in 2 zile...ciudat..eu sunt in ceata...ma duc eu sa imi fac un test de sange k mai bun k ala nu este

Roxana

Mergi la inceput

sweetkarina: si poate ar fi bine sa faci o vizita si la doctoras

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

La mine rushii nu si-au facut aparitia. Inca mai sper...

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

la mine au venit mai devreme cu 2 zile

gabi

Mergi la inceput

mormelvio: si io sper pt tine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

o sa fac cand o sa am resurse ca pana atunci stau cu indoiala in suflet.Mi s-a facut un rau in seara asta,aveam o stare de rau si ma doare capul ingrozitor de rau.....sangerarea persista si au aparut mini cheguletze...astept pana vineri ca atunci am zis ca repet testul si daca e tot negativ dau neaparat o fuga la doctor de urgenta ca ceva nu e in regual.poate e din cauza la A/C sau de la streptococul meu ca asa s-a manifestat si anul trecut si am crezut ca sunt insarcinata si s-a descoperit dupa 6 luni ca defapt d aceea vomam si ma durea capul si altele..PamElla asa am avut si eu scurgerile maro inchis 2 zile rosu apoi iar si nu erau lichide ci mai degraba vascoase...Du-te la medic ca poate e bb pt toate

Roxana

Mergi la inceput