Simptome de sarcina! - 19

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

sweetkarina ,se poate sa ramai insarcinata in timp ce iei AC dar mai rar!insa nu e exclus!testul de sange e in jur de 50 RON(500.000) din cate stiam eu,sper sa nu fi spus ceva gresit!
Totusi,tu cum ti-ai dat seama ca colul(scuzati cacafonia )e inchis la culoare,moale si intors??

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Mada: sigur esti gravida! de cate ori sa-ti mai spun???!!! scurgerea roz si cea ca albusul e semn de sarcina fa-ti odata un test ca ma tii pe jar!

Claudia: poti face testul! tinem pumnii

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!
Va urmaresc de cateva zile. Am si eu o intrebare pentru voi. De 2 zile am niste pete de sange de dimineata si seara. Si cred ca ar trebui sa vina ciclu, care este neregulat din cauza ca inca alaptez. Si luna trecuta am facu un tratament pentru rana de col, care sa vindecat complet. Intrebare este urmatoare: sunt insarcinata sau e din cauza tratamentului am dereglare?

Multumesc mult.

P.S: am facut test azi dimineata si a fost negativ. Si acuma am aflat ca in caz de implantare, trebuie sa astept vreo 5-6 zile pana fac un test.
mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

galaxy, eu cred ca e din cauza tratamentului,dar daca vrei sa ai un raspuns concret,poti face un test peste cateva zile!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Bubuleana esti o scumpa. Mi-am facut testul ieri cand trebuiau sa vina rushii si a fost cat se poate de negativ. Acum de aseara am o f usoara scurgere ca albusul, rozie si uneori cu usoare urme de sange. Burta nu ma doare ca la ciclu. Nu prea mai sper dar...totusi nu am mai avut asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica333ro spune:

Eu, ziua 16 de la ovulatie, temp a scazut de la 37 la 36,8 si am deja o secretie maronie care de obicei mie imi apare la inceputul ciclului.N-a fost sa fie nici luna asta.Cred ca ma opresc din sperat.Am obosit.Il las pe DD sa isi faca voia. Va pup si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

PamElla,pai nah oare cum am putut realiza...bagi... si observi.de cand am inceput sa iau anti am verificat fiecare etapa cum e inainte sa vina,cum e dupa si de data asta era sus abia ajungeam la el si inchis nu la culoare ci strans si mic,plus k nush "taietura" era intr-o parte...acuma ce sa zic nu ma pricep la termeni medicali asa k sorry dak nu se intelege tot ce vroiam sa zic.Surpriza dupa ce am scris mesajul se pare ca mi-a venit.."fericirea lunara" si a venit f abundenta si e rosie ...dar pana nu imi fac un test si unu de sange si ma mai duc si la medicul meu nu ma linistesc.Plus ca e suspecta sangerarea avuta sapt trecuta si mie frica sa nu fie ciclu peste sarcina mai ales ca a intarziat.
Mersi mult de info si pt voi toate pt k sunteti o familie minunata si multa sanatate la -dute.sanatosi si voiosi si pt cele care nu au reusit inca :CAPUL SUS ca Cineva acolo Sus e alaturi de voi,va spun eu asta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

PamELLA, mersi pentru raspuns. Am vorbit cu dr acuma, ca nu am rezistat. Si a spus ca nu se poate sa fie de la tratament, ca nu au fost hormonale. S-ar putea sa fiu gravida zisa la sfarsit. Acuma, sper ca asa e, si o sa incerc peste cateva zile testul.

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Din aceasta luna iau duphaston 1 pe zi si sunt in ziua 20 si am acel "albus" pe care l-am avut si in zilele de "maxima"fertilitate.Credeti ca poate fi un semn de sarcina sau din cauza medicamentului.Multumesc si va urmaresc zilnic.

Mergi la inceput

sweetkarina , merci de raspuns! si iti tin pumnii sa vina cat mai curand si sa-i fugarim mai repede pe rusi!
galaxy ,cu placere si sper sa fie bebel!!

Mergi la inceput