Clubul Studentelor (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Nu am invatat nimic... am o stare super nasoala... nu am nici forta in degete sa tastez... de abia scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetelor..sa va zic ce patzii....ma duc eu azi fericita la obor la maria callas sa imi pui unghii! si cand ajung acolo....."aaaa...nu mai avem unghii false...vin pe la 15"! Si euma dusesem din Militari pana acolo ...era ora 10.....si mi se pare bataie de joc ca puteau sa dea un tel sa ma anunte.....si m-am dus la Plaza si mi-am facut programare la Perfect Nails...pentru joi la 15.......

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

bafta multa..tine-mi pumnii maine ca am un examen...pupici

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

bafta multa multa.
am venit de la ex. am avut multa bafta, am luat 8.
normal ca m-a intrebat proful daca eu am facut referatul, am recunoscut ca nu, ca eu nu lucrez in contabilitate si nu am timp sa ma duc sa fac practica intr-o firma, pt ca la locul de munca nu se pune problema sa dezvaluie fetele de la conta din informatiile serviciului lor, asa ca am vorbit despre ce lucrez eu, din manual despre bugete si i-a placut ce i-am spus si la sfarsit mi-a zis ca am luat ex in primul rand pt ca am fost sincera.

Cristina si Mihnea Stefan

in lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc... doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

felicitari...miris pt examenul luat...si mai ales ca profesorul a apreciat sinceritatea ta...eu daca ii ziceam asta lu profu de conta mai mult ca sigur ca ma pica si il durea undeva ca sunt sincera...dar ma bucur pt tine ...bravo tine-o tot asa...eu nu prea ma simt pregatita pt examenul de maine..o gramada de cursuri si abia am invatat asa ceva vreo 2 cursuri...dar daca e grila ma gandesc ca oi face si eu ceva ceva nu? va pup

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

saru'mana!
iti dai seama ca mi-a fost o rusine....
dar...asta e
sa stii ca mie imi place mai mult examenul pe calculator, grila. mi se pare mai simplu. sper sa fie si pt tine, maine

in lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc... doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

miris felicitari pentru examen
voicu_bebi bafta maine.
Gata eu am terminat de invatat pe ziua de azi.
Vreau sa apuc sa ma odihnesc un pic inainte de examenul de maine. Asa ca o inghetata si la somnic.
Pupicie dulci de la mine

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 21+ si Ruty 4,11 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865

Mergi la inceput

bafta, alexxia!
ca bine zici, o inghetata... un somn bun, ca si eu sunt rupta, m-am trezit la 4
eu mai am unul, pe 27 (ca la 3 nu ma voi duce, le las pe toamna), dar am sa mai lenevesc putin, ma apuc de invatat de sambata-duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

INGHETZATA???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by megbeng

INGHETZATA???

e cu caramel cumva??????

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna fetele, felicitari! eu nu am avut timp sa invat ma apuc de maine sau poate in seara asta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput