Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)
Raspunsuri - Pagina 7
malla spune:
Unde-i sunu?
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Hai ca mai e putin si vine.
Io fac curse pana in dormitor si inapoi .Nu mai vreau sa dau drumul la TV.Sa vedem in cat timp adoarme.
Si acu sa le felicit si io pe studentele noastre care au luat examenul si sa le urez bafta celor care mai au.
Restul gastii...ca nu va mai numesc ca sunteti multe...unde umblati?
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
eu invat... am azi la 16.30 un examen la care e ft posibil sa fiu doar eu si proful. ca data trecuta cine s-a dus l-a luat, s-a copiat pe rupte! eu n-am putut sa ajung... asta este! acum trag ponoasele.
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by addinel
eu invat... am azi la 16.30 un examen la care e ft posibil sa fiu doar eu si proful. ca data trecuta cine s-a dus l-a luat, s-a copiat pe rupte! eu n-am putut sa ajung... asta este! acum trag ponoasele.
pupici pe botici
"Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna"
Bafta multa
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
addinel spune:
clacasii erau impartiti in:
- frunatsi- aveau 4 boi si o vaca
- mijlocasi- 2 boi si o vaca
- pamasii- o vaca
mai vreti???
daniela_daneza spune:
AdinaBAFTA MAXIMA !
P.S. Chatonel s-a reintors de mult de la socri , dar are multa treaba in aceasta perioada!
Pot sa va spuns ca mi-e dor de OM....atat de tare incat l-am sunat doar ca sa il aud ....vai de capul meu ..sunt dusa rau , nu?
Pupici de la o
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
AdinaBAFTA MAXIMA !
P.S. Chatonel s-a reintors de mult de la socri , dar are multa treaba in aceasta perioada!
Pot sa va spuns ca mi-e dor de OM....atat de tare incat l-am sunat doar ca sa il aud ....vai de capul meu ..sunt dusa rau , nu?
Pupici de la o
Dany
Ahaaam....Esti, esti...
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Ce sa zic ....sunt ...parca voi nu ati fost asa ?
Dany
addinel spune:
eu sunt mereu asa...
oooooffff, viata meaaaaaaa! incepe sa-mi placa melodia asta termin cu clacasii si maine am ex la statistica...
pupici pe botici