Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nu mai vreau bey...Ii raman fidea lu' Addinelu .Mai ales ca pleaca pupicu si e pe liber.
Si mie mi-a facut mama dulceatza de capsuni .Aia mai lipsea sa fac si dulceturi... ca n-am destule pe cap, cu fi-mea, cu DC-ul...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

dupa ce ca am o snumita stare ...ma enerva si seful............de aiurea ....am furat-o nevinovata ....stiti ce mi-a zis "ca are impresia ca imi bag picioarele " ...era vb. de intarzierea unui produs de la un an . furnizor , dar cu care eu tinusem legatura si anutasem si clientul ...care nu era al meu...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

dany, sa treaca supararea:(

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

dany, sa treaca supararea:(

alexa

Mersi Alinutza!

Imi trece sigur ....ca mie drag...dar ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

salutate la fetele optimiste dimineata nu mi-a mers netu asa ca nu am putut intra sa va salut.
Daniela o sa treci si peste problemele pe care le ai si peste ranile care inca nu s-au vindecat si care iti sunt inca proaspete in memorie.
georgi vreau si eu vreo 2 clatite nu mai mult ca pe urma ma ingras mai mult.
Sun o adevarata poveste de dragoste ai trait in creta ma bucur pt tine si de acum incolo sa ai parte numai de asemenea surprize placute

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

salutare la optimiste

iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Danezoooo vezi ca e un proverb...Cine se iubeste, se tachineaza.Asa ca ia baga-ti tu pe bune picioarele si nu mai pune suflet.

Teodora ia la mama 3 clatite.Noroc ca mai pitii din ele ca le mancau fetele astea pe toate...

Iri tot in ceata sunt cu examenul ala la engleza..

Va pup si ma gandesc ce sa fac... sa ies sau nu afara... ca bate vantul cam nashpa...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Sunt in trecere mareeee si uite aflu ca aveti clatite ...imi faceti pofta dar cred ca nu mai are si pt. mine :)
mai aflai ca Flavia are ochii verzi, asta da surpriza :) Pai de ce nu spui ma, asa? Mie mi-ar fii placut sa ii am verzi... Andrei al meu i-a avut vreo cateva luni verzi, da un verde f. frumos, acu i-au revenit la normal :)
Daniela, las ca trece, baga o discutie cu seful frumoasa si blanda cu seful sa vada ca esti fata de treaba :)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Georgi, pe bune ca mi-era rau cand ascultam manele, am si ramas cu ceva de la sarcina, nu suport mirosul de vanilie cu toate ca imi place mult vanilia in dulciuri, insa daca e parfum de vanilie imi vine rau.
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Am aparut si eu... dupa lungi plimbari prin oras sa caut un cadou pt o persoana foarte draga mie.
M-a prins si ploaia...

Mami si Kreliutz... am de voi pana acum... sa mai treaca din sechele...

Pliciule... mai traiesti... sau te-au sechestrat muncitorii aia ... las ca pun eu pe ei...

Georgi... a mai ramas si la copilu mic si cuminte o clatita

Addinelu... ... am auzit ca s-a lamarit problemu'... sa stii ca astept cursurile alea la statistica.... si eu am vazut pozici cu ea

Revin un pic mai tarziu ca nu ma lasa Tara pana n-o duc afara

Mergi la inceput