Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

la treaba ...asa ca sunt motivata ...revin mai pe dupa-masa sau diseara !

Spor la treburi, servici usor , bafta la examene, spor la invatat si plimbare plakuta ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Spor la treba... si sa treaca durerea de gat... nu pot sa inteleg cu naibii ai intrat cu el in birou

Nu l-ai convins nici pana acum pe iubi tau... io vorbesc... ca si noi avem aceesi problema

quote:
Originally posted by krelia

neatza fetele!!!

Eu am atata treaba...ca nu-mi vad capu' ...si ma mai doare si gatu' ca intri ca proasta cu el in coltu' biroului..ca era sa cad de pe scaun...

si inca sunt disperata ca al meu e claustrofob si n-a zburat neam cu avionu' si acum suntem in testari de sedative ..saptamana trecuta a luat xanax..n-a avut nici pe dracu..acu' il trec pe stilnox..poate-mi doarme in timpul nuntii de sambata...de fapt, i-l dau duminica, sa fiu mai sigura ...daca nici la asta nu reactioneaza...autocaru' ma paste fratilor...o sa iau forma scaunului .... sau ma duc la neptun in luna de miere ....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Hai ca pe voi nu v-am azi:) Si va urez toate cele bune, dar mai ales multa caldura, ca la noi parca nici n-ar fi vara:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor.
va tin pumnii celor cu examene. bafta multaaaaaa!
cori, esti bine?
noi pina acu' o juma de ora am fost in plimbarici, e asa cald si frumos afara!
am treaba, da' mai stau putin pe aici si apoi fug.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

Spor la treba... si sa treaca durerea de gat... nu pot sa inteleg cu naibii ai intrat cu el in birou

Sa-ti explic....m-am aplecat dupa pix (noroc ca nu era niemni in spatele meu ..si am alunecat de pe scaun ... si coltul stang al biroului mi-a intrat direct in gat ...sexi, nu?

quote:
Nu l-ai convins nici pana acum pe iubi tau... io vorbesc... ca si noi avem aceesi problema

Mah, l-am convins si nu prea....in sensul ca el saracu' vrea sa mearga cu avuionul, ca e constient de avantajele sale...dar...in acelasi timp ii este frica...la atatia metri inaltime, intr-o cutie..sfidand moartea...
in fine..sa vedem ce-om rezolva in week-endu' asta cu pastiloiu'...daca nu..autocaru' ma mananca..sau...plecma impreuna si ne intoarcem separat...ce naiba sa facem, nu?
e totusi luna de miere, nu de cosmar

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am venit de-afara...E asa cald si frumos...Auzisi Flaviaaaa

Krelia si io sa treaca gatul.Cat despre iubi al tau, io-l inteleg.Ca si io as muri de frica.Dar vorba ta tre sa fie si pt el luna de miere nu luna de cosmar.Poate reusesti pana la urma.Tin pumnii.

Corinaaa tip dupa tine pana vii si ne zici ca esti bine.

Danezo te dadusi dupa copac, ca ai treaba...Veni seful sa iti vada decolteul????

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

luati de aici
stiti voi de ce:)

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Sunule, bine ai venit!!!
Bafta fetelor la examene si vacanta placuta celor care au! Io-s ca de obi, in criza de timp!!
Va pupacesc!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Daaaa... foarte sexi... numai tu cred ca puteai reusi performantza asta...

sa treaca cat mai repede...

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by andreea_trend

Sa-ti explic....m-am aplecat dupa pix (noroc ca nu era niemni in spatele meu ..si am alunecat de pe scaun ... si coltul stang al biroului mi-a intrat direct in gat ...sexi, nu?

Mergi la inceput