Bebelusi de iulie-august 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Albinutzaa, eu zic sa vezi partea plina a paharului, mai stai cateva zile cu Luca. El sigur e tare bucuros ca nu mai pleci la servici!
Si ne semnam virtual pe gipsul tau, desenam si floricele...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Si sa va spun si despre noi, de bine. A inceput sa se impinga in picioare, si daca o tin calare pe piciorul meu, se ridica in picioare, sta ceva secunde, fericita, si apoi ii cade fundul, ca daca e cam greu... Noi mai greut, dar daca si dr ei si ortopedul imi spun de fiecare data s-o las pe ea sa se ridice singura, nu fortam deloc copilul. Avem rabdare, unde am asteptat-o vreo 6 ani, mai asteptam putin cu mersul...

Pupici,

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Cu mancarea de borcanele, ca va ziceam acu 3 saptamani ca o incerc... A mancat, nu cu maxima placere, dar a mancat, Hipp de vitel cu morcovi si orez, Nestle jambon cu morcovi si orez si Pui cu rosii si cartofi. Curcanul cu dovlecei si orez de la nestle si puiul cu porumb si cartofi, parca, de la hipp, au adus-o intr-o stare de voma, doar ii duceam lingurita la gura si incerca sa vomite, dar n-avea ce... Mai avem de incercat puiul cu mazare, si cele cu paste, ca acum, dupa 10 luni, ne-a dat liber la gluten, dar tare mi-e teama ca...

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Am pus si eu poze in albumul 11 luni, e acolo o surpriza... Iar la linkul cu filme am descarcat si o gramada de poze, ca acolo se pun mai repede, si nu prea ma lasa fata sa respir...

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by brianamica

, voi de unde ati luat tricicleta ? Ca sincer, ma batea gandul de Cora....

Sunt proaste, nici nu cred ca mai au. Nasa noastra a luat-o de la Vitan-Barzesti. Chiar langa targul de masini, e unu cu triciclete pana la biciclete, pe linia lui 102. Acolo sunt mai bune

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Caterina, ti-am admirat papusa dintosel pupicios ! Super ! Si aveti niste ochi albastriii .!!!!!!!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mi-a mai ramas peste cu andive de sambata, e facut.POT SA-I DAU??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele,

m-am intors si eu acasa dupa o saptamana de absenta. Papusile mele s-au bucurat tare mult, evident ca Miruna a vrut sa desfacem imediat bagajul sa vada ce i-am adus. Cristina m-a intampinat cu chiote de bucurie.
Sunt tare scumpe amandoua.

Intre timp (cred ca de cand nu m-am mai laudat la voi) Cristina are 7 dinti (4 sus si 3 jos-inclusiv lateral dreapta) face Ham Ham cand vede catei, face din gura caracteristic cand o intrebi de calut, arata cat de mare creste ea, bate din palme cand vrea sa fie laudata sau ii place ceva, merge tinuta de o manuta si e taaaare scumpa.

Pupici,

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by anis

Mi-a mai ramas peste cu andive de sambata, e facut.POT SA-I DAU??

Anis, eu sincer nu i-as mai da, mai ales ca este peste (usor alterabil). Daca nu ai de ales, gusta-l si tu si vezi daca e chiar OK. .

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by mitub
Intre timp (cred ca de cand nu m-am mai laudat la voi) Cristina are 7 dinti (4 sus si 3 jos-inclusiv lateral dreapta) face Ham Ham cand vede catei, face din gura caracteristic cand o intrebi de calut, arata cat de mare creste ea, bate din palme cand vrea sa fie laudata sau ii place ceva, merge tinuta de o manuta si e taaaare scumpa.

Felicitari! Ce fata desteapta are mama!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput