Bebelusi de iulie-august 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Fetelor,
va invit sa vedeti ce obosita a fost Paula dupa serbarea Iuliei:

ALBUMUL "LA SERBARE SI DUPA..."

ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si daca tot a dormit zana...am mesterit putin si am pus POZE NOI.Iata link-ul unde le gasiti.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoll_mada/album?.dir=/2246re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ella...ce obosita a fost Paula...pupe mama fetita adormita!Esti o mamica super norocoasa!!!Ai doua fete superbe!!!

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata,

Ingrid in sfarsit a mancat masa de fructe.Sper s-o tina.Nu am mai folosit blenderul, ci i le-am dat rase, pe partea aia mai mare si a mancat fara fitze.Sper sa fi fost asta,adica ca nu mai vrea pasat.La legume ii dau de multicel mai mare.

Fetele, va multumesc de urarile vostre.Si eu sper sa fie bine.Si sper sa gasesc bona mai curand..astia de la agentii ma omoara cu procedurile lor.

Nicoll mada, daca vremea e asa aman un pic marea>dar de dus ma duc, daca dr nu zice altfel.Am zis sa incerc sa fiu mai relaxata in sarcina asta...sper sa reusesc.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CU INTALNIREA eu zic asa, daca duminica asta e urat afara amanam.dar stii ce as zie eu? Haideti sa facem o regula s ane vedem in fiecare duminica...cine ajunge ajunge, cine nu, duminica viitoare, ce ziceti?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ella ce scufite rosii ai ... iti vine sa le manci cu cozonac cu tot Esti o mamica fericita cu asa minuni!

Nicoll-mada am vazut fetita frumoasa si zambareata Ce incantata e la iarba verde. Cat despre tel mobil... cred ca e ceva laptic in ele ca toti bebeii le cauta cu disperare

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Medeea, felicitari de dintisorul achizitionat!
Delia, pupici pentru Adi.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

ELLA, NICOLL-MADA, V-AM VAZUT POZICILE PRINTESELOR.

Ella, ce frumos stau ele pe bordura... Dar ce manca Paula, era de-adevaratelea, sau jucarie? Si de ce razi de fata? A obosit vorbind la telefon, crezi ca-i usor sa povesteasca toata serbarea?

Nicoll, vad ca nici a ta nu sta prea mult cu palaria pe cap... Ce se plimba ea cu tati... La baita vad ca-i place asa, cu cadita plina de apa...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata!

M-am delectat cu poze noi.

Nicoll_mada, Codruta e o scumpa, imi place muuuult poza "Ca un ingers" . Fii tare cu serviciul! Suntem langa tine .
P.S. Aici, cu faza zilei, era vorba de Iulia mea?

quote:
Delia felicitari si voua pt D3 si ma bucur ca Adi e mai bine!Vezi,tot mami stie ce e mai bine!chiar faza zilei!O poza ceva?Sigur nu ai mai avut timp in graba de a o spala!!!

Daca da, inseamna ca i-ar ai incurcat borcanele, se pare ca vrei sa ma vezi si cu baiat in curand , dar Dede a zis ca nu mi-l da, asa ca trebuie sa-mi fac singura . Multi pupici!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ella, am vazut printesele, una Scufita, alta Ciresica . Mi-a placut mult cum are Iulia grija de Paula . Iti vine sa le mananci, nu altceva.
A, inca ceva: tare cocheta este domnisoara Iulia, numai picior peste picior sta .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput