Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
brianamica spune:
Delia, pupam galusca Medeea !!!!
Mai fete, tare sufera copilasii astia ai nostri cu dintisorii !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
brianamica spune:
Am ajuns pe pagina 2 !!!
Unde sunteti fetele ??? La meci ?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
Laura25 spune:

Rares are 5 dinti!!! A iesit azi dimineata D5, sus , in stanga.
STEAUA E CAMPIOANA!!!!STEAUA E CAMPIOANA!!!!

Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Dianami spune:
Buna seara si de la noi!
Felicitam toti sarbatoritii acestor zile, nu am mai avut timp de intrat prea mult! Sa traiti si sa fiti sanatosi! 
Avem si noi vesti bune: i-am dat Iuliei iaurt din lapte de vaca, l-a tolerat f. bine! Am gasit iaurt-crema de la Milli, cutiuta de 200 g, cu 6 % grasime, e delicios. Ar fi in stare sa manance 2 cutii la o masa
. Si il vrea simplu, cu fructe nu prea ii place. O sa mai incerc cu mamaliguta
.
Ne-am imbogatit meniul si cu cirese, le mananca bucatele, sferturi, cu tot cu coaja.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Si faza zilei
: am fost sa-i cumpar legume pt. supa si le-am pus pe balcon, pt. ca ma grabeam sa-i dau gustarea de dupa-amiaza, lasand usa deschisa.
Merg in bucatarie si peste vreo 5 minute o aud pe mandra plescaind pe balcon, asa cum face atunci cand ii place ceva.
Fug la ea si ce credeti ca facea? Avea intr-o mana o gulie, plina de pamant, cum o luasem din piata si ea musca de zor din gulie
, cu o pofta...a inceput sa planga cand i-am luat-o
.
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Andre_ea si Brianamica, va tin pumnii la slabit! 
Brianamica, ai facut sirop? Al meu arata super, abia astept sa-l gust
. Azi am facut si dulceata de cirese
.
Albinutzza, refacere rapida si tie si puiului siliconat
.
Dianami spune:
Cami, am admirat fetita cu 3 dintisori
, imi place ultima poza
.
Laura, pupici lui Rares cel dintos
!
Dede, ma bucur ca isi revine Adi. Felicitari pt. dimensiunile Medeei si pt. surpriza facuta
! 
Dianami spune:
Bogdana, are dimensiuni bune frumoasa
! Si surioara la fel de draguta este
, o sa ai de furca atunci cand vor fi mari
.
Anis, te simti mai bine? Cum te descurci cu Ingrid? 
Brianamica, nu e voie miere pana la un an. Mai bine nu risti, este unul din alimentele puse la "panou", ca sa zic asa.
Dianami spune:
Vad ca vorbesc singura
.
Nu stiu cum sa fac cu intalnirea, vin bunicii pe la noi si nu stiu daca pleaca pana la 16:00, mai vad, ca tare mult vreau sa ne intalnim
.
anis spune:
Diana , saru-mana de intrebare.Nu ma simt f bine.Cred ca de la consult, dar ma cam inteapa spatele si burtica.Sper sa fie ok.
Fetele cu intalnirea, sper sa ajungeti..si o conditie esentiala ar fi sa fie frumos afara, ca daca nu saptamana viitoare fac iar convocarea...dar de scapat nu scapati de intalnire ![]()
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."