Bebelusi de iulie-august 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 10
sorel spune:
Anis, multe felicitari. Eu doar m-am anuntat ca trec la treaba pt. bb2 si tu mi-ai luat-o inainte!!!!!!!!!! Dar sper sa te prind din urma. Sa ai o sarcina cat mai usoara, sa treci cu bine peste lunile cu greturi si asteptam sa ne anunti sexul bebelusului. Multa bafta si sarcina linistita.
Fetelor, copilului meu i-au iesit incisivi de jos in loc sa inceapa cu cei de sus. Oare e vreo problema. Va ca la voi majoritatea au iesit cei de sus intai. Cei de sus cred ca acum urmeaza ca se vad in gingie si Radu a inceput sa-si bage si manecile bluzelor in gurita. Pana in prezent avem 6 dintisori, ieri am facut 11 luni. La multi ani copilasilor care au facut in we 11 luni.
Hristina, inca mai astept vesti despre vopsitul rochiei. Ai vb cu prietena ta?
Sambata am fost la nunta, sambata voi fi iar la nunta si apoi concediu ..... litoral venim.
anis spune:
Sorel, mitub..va multumesc de urari.Eu de abia ma obisnuiesc cu ideea.
Sorel, lui Ingrid i-au iesit intai incisivii de jos, asa ca nu vad vreo problema.Si multa bafta....chiar eu iti uram tie..sa vina bb2 cat mai repede si habar n-aveam de mine ![]()
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Hristina vazut Victorita scumpa si <casuta>
.
imi pare tare rau da lasa ca te faci tu bine, oricum vad ca esti bine cu moralul, te invidiez tare pentru asta ca eu sunt tare plangacioasa.
Ella si tu ai un stil unic de a povesti nazbatiile fetelor.
Atata timp cat totul se termina fara urmari (parul creste la loc) e misto ca o sa aiba fetele de ce se distra cand o sa le povestesti ce au facut ele cand erau mici.
Giana succes la scoala de soferi.
Briana Adi are 5 ani si nu se trezeste decat foarte rar mai tarziu de ora 7.

Am fost la Bistrita si s-a trezit la 6.30 desi se culcase la 23. Si zice <hai sa mergem afara>
. Cu greu l-a lamurit sotul meu sa mai stea in camera pana la 7,30 sa nu trezeasca gazdele. Medeea s-a trezit rezonabil, la 7.45.
Anis iüai curatat ciresele de coaja? Amestecul respectiv l-ai dat la blender sau zdrobit?
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Svety bravo Dany!
Pisicut am vazut umblaretul!
Mitub felicitari si voua pentru progrese!
PUPICI LA TOTI COPIII HARNICI!
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
delia grozav spune:
Emaimee multa sanatate Oanei. Eu zic sa ii faci niste investigatii mai amanuntite nu de alta dar eu nu sunt de acord sa sperie medicii parintii cu diagnostice ca astm fara o baza solida de investigatii. e o idee foarte buna sa va duceti la un alergolog bun.
Poze
Dianami spune:
Salutare si de la noi.
Intru doar o fuga, poate reusesc mai pe seara.
Am slabit pana acum 6 kg, am trecut de ziua cea mai grea. Brianamica si Andre_ea, dupa asta tin 2-3 saptamani ceva gen Monti si apoi ma bag la Scarsdale. Va tin pumnii! Eu as da orice sa mananc niste fructe acum
, voi va vaitati
. In cura mea nu prea sunt fructe...
.
Cati, am vazut surpriza
, cred ca este poza cu tine la 1 an, asa-i? Chiar ca seamana frumoasa cu tine
.
Am mai vazut filmuletele cu Bondarasul
si pisoiul lui Pisicut
. Sa va traiasca, niste frumosi! 
Acusor si Palmyrah, felicitari pt. examene! Sa treaca repede! Acusor, ai grija cu agatatul, mai ales din partea sotului ![]()
![]()
.
Va pupam si o zi buna va dorim!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
brianamica spune:
Diana, scuza-mi indiscretia, dar cate kg vrei tu sa dai jos. Si pe urma trebuie sa ai mare grija. Eu am facut treaba asta cu slabitul ani la rand, iar cand am ramas insarcinata cu Ana aveam anemie severa !
Te rog sa ai mare grija ! Mai ales tu ca ai toate datele problemei (medical vorbind
)
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos
caterina71 spune:
Brianamica, Andre_ea, Diana, multumesc de aprecierile la adresa zgatiei. Intr-adevar, surpriza era poza mea de la 1 an si jumate.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
anis spune:
Diana-Mirela..FELICITARI pt kg! Super!!
Dede , nu le-am curatat ciresele.I le-am dat cu coaja si le-am bagat in blender.E a doua oara acnd ii dau.
AniS
si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Yasmari spune:
Salutare fetele, doarme Dragostina, sper sa apuc sa scriu un mesaj.
Taman la aniversarea a 10 luni saracutza iar a fost napadita de muci, trecusera 3 zile fara si eram asa usurata, minune scurta....iar mofturi, nervi, iritatie la nasuc de atita sters!!! Mare mila mi-era de gaza, plus munstrari de constiinta personale, nu mai stiu nene cum s-o imbrac, vremea asta e asa instabila, am ajuns sa-i pun caciula, jacheta si alte porcarii cand ceilalti copii sint in tricou, suflu in iaurt cu mare teama!
De vreo 3 zile tot ne muncim, acum e spre bine, desi tuseste sec uneori.
Cu mincarea tot balci, sare cu multa dezinvoltura peste micul dejun, am aruncat borcanase incalzite si refuzate, am abdicat la toscait.Cand are chef serveste, preferata e fasolea verde cu usturoi si carne de vita.
Eu imi ziceam ca fac un bilant de 10 luni sa-i prezint indeletnicirile dar n-am mai avut mood corespunzator.
Au venit si rusii, drept plocon niste bijuterii de cosuri in barbie, as fi putut face averi de-ar mai fi fost fo Eurovision![]()
. Capac, m-am mai si tuns, io cu minuta mea, mai ceva ca Iulia Elei...anuntati va rog Suie Paparude, o punem de-un video.
Felicitari Cristina si Acusor pt examene! Joker eu stiu ca invata cu mult sarg, intreba cineva de ea.
Diana esti tare curajoasa, ai grija, parca prea brusc ai slabit!
Felicitari bebelusilor ce fac sa bata tare inima parintilor cu noi performante, i-am admirat cu drag!
Sar si eu c-o intrebare: fata mea nu mai creste nici un dinte, a ramas tot cu cei 2 din ianuarie, sfirsit. N-are nici o relevanta raportat la vreo lipsa de calciu, asa-i?
You may be powerless, but in your imagination you can transform the world