Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hai ca am mai pus un film cu Tibi!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Depresate mai sunteti! Hai ca pe March o inteleg, dar Maraki, tu?

March Cred ca tie greu. Vrei sa ma urc in Matizel si sa vin cu Tiberica pan' la tine? Las' ca timpul trece repede, uita-te la mica Ioana cum creste ca din apa.

Bai fetelor: Io sunt grasa si frumoasa! Na!

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bai fetelor, pan' mi se face budinca mea de cartofi, mor de foameeeeeeeeeee!

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor! Ce mai faceti fetelor?Am inteles ca Anasebe face mancarica buna, in rest...cam bantuie depresia prin zona. Teolinda, cate kg ai draguto de zici ca esti grasa?In poze nu pari deloc asa. Eu ma apuc din nou de dieta de luni, ca am pus iarasi un kg si nu ma las. Alain e mai bine dar il necajesc dintisorii, i-am dat 2 ml de nurofen ca am inetles ca mege f bine in situatiile astea. Deja se vede un dintisor, asteptam sa iasa o data sa scape saracutul... A baut suculet si chiar apapat ceva piure de pere de la Hipp. Nicolas al tau?
March scumpi desigur ca e buna, eu am cerut Vit C fara sa specific o firma anune, pune-o in ceiut si da-i sa bea.
Cata pupici la Bia, asteptam sa ne poti scrie.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki, nu te mai necajii, lasa o dam pe salate si slabim noi...eu tot ma infometez si slabesc, mai pap si eu ceva si pun la loc....dar nu ma las, pana in septembrie trebuie sa fac 57 kg
Monica imi pare rau de Dienutza, poate sunt dintisorii, sa speram ca nu e altceva.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
Pana acum am citit ce ati scris aseara.
IRINA, pune filmuletul cu gogosarul ca ne-a facut MONI curioase.
MONI, sanatate Dianei! Daca papa si face aerobic e ok, stai linistita. De la dinti s-ar putea sa fie temperatura.
MARCH, te inteleg ca ti-e greu. Dar sa vezi tu ce repede trec lunile astea si vine Robert. Si ce fete frumoase gaseste el acasa!CATA, rezolva cu tastatura ca nu am inteles mai nimic din ce ai postat.
TEOLINDA, asa e, arati bine in poze. Le-ai trucat?
ANASEBE, acum ma uit la filmuletul cu Tibi.
Asa cum ma asteptam, Ayan nu vrea sa stea in centrul de activitate decat daca intru si eu acolo cu el. Evident ca imi incape doar capul, dar Ayan e tare fericit. Ieri a papat supa, i-a placut foarte mult, desi mie mi se pare cam naspa la gust. Cand vroiam sa ii dau si eu portocala a inceput sa faca kk bine, asa ca inca nu ii dau.
Gabi e la servici, abia astept sa vina sa iesim pe undeva, sa ne plimbam, ca vad ca azi e frumos afara, numai ca eu am caruciorul la Gabi in portbagaj.
Am vazut ieri la stiri cu rapirile de copii, cica ar fi doar niste zvonuri. Asa sa fie, dar nu inteleg de ce a venit politia prin scoli.
MARAKI, eu te inteleg ca vrei sa il controlezi pe Robert, dar cred ca e cam greu. Imi amintesc ce o fentam si eu pe mama.
ANABORDEA, marfa poza cu berea!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anasebe!!! acum m-am prins ca e cantec din epoca de aur ghici de ce?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

6 zile lucratoare

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANASEBE, ce misto e cantecelul! Si ce ii place lui Tibi!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

fetelor pé mine prestatul tot nu ma atrage inca....daca doarme Angelo trebuie sa nu fie zgomot in camera,daca este treaz nici atat de prestat...deci....pauza
Alina nu e greu sa il urmaresc pe Robert, unde se duce sant multe cluburi pe o parte si pe alta dar e o singura intrare pe strada pot sa stau in masina si cand apare il urmaresc Mai devreme a venit socroseniu sa aduca ce trebuie pt. Angelo( pampers, borcanase, crema fund, piept pui, legume, lapte praf,cereale )socrosenia este gripata deci pauza vizita Eu chiar sant grasa si urata, astazi trebuie sa ma vopsesc aici este frig, a plouat....timp de kko...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput