Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
cristinamh spune:
anka, sasha a pus restrictie de varsta... nu intri decat daca esti deja logat cu id-ul tau... la mine a mers... vazui piticul...![]()
la fel si nisipurile minunate... of of, romania... mie mi-a placut de raduc
, baiat mare!!!
hai sa va zic de ce nu dorm eu la ora asta! 

fix cand sa dau stingerea, deh, copilu' rebel, sa mai dea o fuga prin casa... mai si se impiedica, cade si-si sparge capul de calorifer...
sa descriu ce-am simtit cand l-am vazut curgandu-i sange de la ureche pe gat?! io sigur mi-am gresit meseria... zau asa, ca intre prim ajutor si telefon mi-au iesit imediat... si sa-mi traiasca vecina asistenta, ca fara ea ma opream direct la spital cu 2 plozi in brate... asa ca acum am una bucata copil cu frezura facuta praf, ras cam cat un ou, cu o copca smechera... pe care trb s-o lase lipita 7 zile. mai greu a fost sa-l asteptam sa adoarma, ca nu voia sa stea si pace. dar acum e pansat si e ok. si stau 3 zile cu ochii pe el, ca la orice lovitura la cap...
exact ce-mi lipsea!! multumesc ca n-a fost mai rau, ca nu stiu cum ajungeam eu a urgenta singura cu amandoi!
in rest, ma bucur ca e concurenta la categoria "cine mai e", si mai aflam vesti despre puiuti!!
si nb!
incerc sa dorm si eu nitel... desi nu cred sa reusesc, ca abia acum am inceput sa tremur nasol de tot.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Sasha.p spune:
Am scos restrictia de varsta de la album si am pus si o poza de la mare.
Sper ca acum puteti intra sa vedeti piticul si costumul.
Cristina - mai, chiar ca ai noroc cu vecina ta ca e asistenta, ca nu stiu ce faceai ... ca nici carnet nu ai inca sa te fi dus la spital !
Danat - am fost si noi duminica pana in "Nisipuri" e foarte misto, dar in Albena mi se pare mai linistit si mai putina lume pe plaja, cel putin cat am vazut eu.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
ankalaura spune:
AncaSasha - acuma am vazut si eu pozele. Super costumul, iar Sasha e un frumos! Felicitari pentru serbarea reusita!
De fapt, pentru a nu stiu cata oara, ca avem in gasca niste copii tare frumosi. Ma uitam si la pozele DaneiT si par atat de mari si de seriosi, zau, altii parca sunt inca bebelusi!
Cris - de voi nu ma mir... La noi ar fi fost un jap-jap-duba-duba la poponel, si n-ar mai fi alergat prin casa... Speram sa nu ii ramana semn. Pentru a nu stiu cata oara ma conving ca n-am nevoie inca de al doilea copil, cand eu abia ma descurc cu unul singur!!!
Noi avem serbare abia pe 7 iulie. Dupa care o trimit pe Eliza la mama. Gradi functioneaza pana pe 1 august, dar cred ca o voi trimite mai devreme pentru ca am foarte mult de lucru la birou, si poate mai respiram si noi putin, sa plecam in concediu relaxati.
Si acuma, mica veste: plecare in concediu este conditionata de data la care voi primi masina (Doamne ajuta sa imi aprobe dosarul! - asta aflu vineri sau luni) - sa recapitulez: am depus azi dosarul si am facut rezervare la
Chevrolet Aveo in 5 usi, motor de 1.2, evident benzina, servodirectie, inchidere centralizata pe telecomanda, alarma, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite, air bag (asta numa' pe fata, dublu), scaun sofer reglabil pe inaltime, aer conditionat. Cam asta m-a interesat la masinuta asta. Zice ca consumul e de 6.5 mixt (8% parca in oras), portbagajul nu e foarte mare, 220 de l, dar bancheta spate e fractionata, deci pot merge pana la vreo 600 de l pastrand un loc. N-am nevoie de atata... Mie imi convine asa. Aaa, si va fi argintiu metalizat Doamne ajuta sa imi aprobe astia dosarul!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
mihaela_s spune:
anka, tinem pumnii! 
cristina, pupam "buba" lui andrei! Eu am patit-o cu Diana la fel cand avea 2 ani jumate, s-a impiedicat de un cablu si direct cu capul in calorifer! Era dimineata, mergeam la seviciu si ea la cresa...a ramas cu un semn frumos in frunte, noroc ccc ca poarta breton.
danat am vazut pozele, faina statiune! si voi la fel. pupam raduc 
noi am fost acum 2 saptamani la moneasa si ne-am oprit la intoarcere la deva, a fost frumos dar totul s-a terminat nasol pentru ca de luni silvia s-a imbolnavit, asta a fost saptamana trecuta...a luat un virus la camin, am aflat abia marti la sedinta cu parintii cand s-au revoltat cateva mamici ca sunt adusi copiii bolnavi desi in contract e stipulat ca e interzis asa ceva. In fine, silvia si-a revenit, desi a fost cea mai nasoala boala de pana acum, cu tuse, voma, febra...tot tacamul. De azi a mers iar la camin, a fost tare fericita.
Si noi avem serbare saptamana viitoare, sa vad cum se va comporta, dar n-am mari sperante ca va spune ceva, e tare rusinoasa in prezenta adultilor, de ce trebuie sa faca sau sa spuna ceva, de aceea NU!
Diana e in vacanta deja, e la mama, asa ca mai respiram putin, in iulie probabil o duc si pe silvia o saptamana, apoi in august vom fi in concediu.
Avem cateva poze noi de la moneasa.
O saptamana frumoasa va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mireaf spune:
salutare fetele!
eh, veni vara, vacantze, asa un dor mi se face...mai ales ca v-am vazut pozele de la mare. Frumos, curat, civilizat si super ieftin!!! Ma bate gandul sa ne repezim si noi un wkd pe litoralul bulagaresc, sa las piticii la maica-mea, ar fi o idee.
Mai, si io ma minunez ce au crescut si s-au inaltat piticii. De mutrite serioase nu mai vorbim. Mai ales Sasha, care si-a luat rolul in serios se pare. 
Pupam si baiatul cucuiatul si nazdravanul de Andrei.
Apropos de asta si Gabita a intrat cu capul in calorifer, da a scapat cu cateva vanatai.
Anka, ca era sa uit: MULTA,MULTA BAFTA! Asteptam poze cu viitoarea achizitie.
Eu n-am inca un raspuns de la interviu si stau ca pe ace. Mi-am cam pus sperante si nu-mi place, parca nu-mi iese din cap.
In rest noi suntem binisor, suntem plini de energie si de idei care mai de care. Umbla pe unde nu-ti trece prin cap, e imposibil sa nu gaseasca ei ceva. Da e frumos, parca e din ce in ce mai frumos. Am multe filmulete de descarcat si sper sa le vedeti in curand.
Oana apropos unde sunt pozele promise?![]()
De Dana_ene ce mai stiti? N-a mai dat nici un semn de viata
Va lasam ca e tarziu si-a ajuns si tati
Va pupam si s-auzim numai de bine
Flori, fetita Alexandra(22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel(28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05
iuliana spune:
Dragele mele, nu scriu mult ca nu am cine stie ce timp. Am un gust mai mult decit amar in legatura cu vacanta mea. Emma are diaree de 5 zile, nici una din fete nu maninca nimic, le e cald, sint transpirate tot timpul, Diana e lac de transpiratie. Sint pur si simplu disperata. Eu m-am certat cu maica-mea si mi-a zis ca e casa ei si sa plec daca nu imi convine, asa ca am plecat la frate-miu. Azi i-am dat tel. lui Alex si i-am zis sa imi schimbe biletul ca vreau sa ma car acasa inapoi. Nu mai rezist. Deci, e posibil ca sa nu mai fiu aici pe 2 iulie. Daca isi gaseste Alex sa isi schimbe biletul si sa plece luni, mai rezist 3 zile, dar o saptamina nu mai rezist. Si cind te gindeam ca cochetam cu ideea sa ne intoarcem in Romania. Acum nici nu poate fi vorba. Mi-e lehamite de tot si nu zic asta ca am fite, dar, pe bune, imi place linistea de acasa la mine si faptul ca nu ma freaca nimeni la icre si nu imi da nimeni sfaturi cum sa imi cresc copiii sau sa imping la un carut pe strada.Ce sa mai zic, aerul conditionat e mana cereasca. Are si frate-miu si, cu toate ca i-am zis ca ii platesc eu curentul, vad ca nu vrea sa dea drumul decit citeva minute pe zi.
Cu maica-mea am terminat orice relatie de acum incolo. Ea este tot timpul in competitie cu mine la dragostea copiilor mei si la cine, vezi doamne, e cea mai tare in crescutul copiilor. I-am si zis ca nu are dreptul sa zica nici un cuvint in legatura cum imi cresc eu copiii ca nu m-a ajutat niciodata cu nimic.
Va pup si va mai dau eu de stire zilele astea cum sta situatia.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
mihaela_s spune:
iuliana, imi pare rau de ceea ce citesc...
stiu de ideea voastra, ca doar am discutat-o si cand ne-am vazut, eu am fost foarte surprinsa, si nu pot sa ma abtin sa-ti spun ca ma bucur de hotararea de acum
.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
danat spune:
Doamne fereste Iuliana, nici sa nu-ti mai treaca prin cap sa va intoarceti aici
! Noi am pleca si maine daca am avea ocazia si un viitor cat de cat cert...in tara asta nu este locul sa-ti cresti un copil in siguranta si liniste! Cu cat trecea vremea, eu sper sa se schimbe in bine ceva dar vad ca oamenii si intamplarile sunt din ce in ce mai rele
.
Imi pare tare rau ca ai ajuns in asa hal cu mama ta, teoretic ar fi trebuit sa nu stie ce sa va mai faca sa va fie bine nu sa concureze cu tine. Nu stiu, a innebunit lumea, totul e numai orgoliu si rautate, parca le-a luat Dumnezeu mintile si logica tuturor. Exact cei de la care ai avea pretentii...
Iar despre fratele tau, ce sa zic, am dat-o-n ras cand am auzit faza cu aerul conditionat, are dar sta si sufera de caldura
Asta e din ciclul celor cu masini noi care umbla cu plasticele pe scaune pina ajung alea sa se rupa de la sine
Sper sa nu jignesc pe nimeni!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ankalaura spune:
:)) Subscriu la faza cu plasticele (noi le zicem "nailoane") ![]()
Iuliana - asemenea > nici sa nu va treaca prin minte sa reveniti! Daca veniti, anuntati-ma ca merg eu in locul vostru! Sper sa fii la intalnire pe 2 iulie (sincer, eu pentru voi am zis ca vin ;) )
Si vestea!
GATA! Facut contract, platit avans, astept masina!
Din pacate, vine abia pe 15 iulie, cam asa, dar asta e de-acuma.
Concediul oricum l-am amanat pt august (mi se aduna neamurile de peste hotare, si am zis sa ne intalnim si noi la mare...)
Hai va pup
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
cristinamh spune:
aoleu, iuliana... sorry ca a iesit chiar atat de nasol!! da' cu mama... io ce sa comentez, ca e la mine!! si cand nu te intelegi, ti-ai lua campii, nu alta...

poate totusi sunteti aici pe 2! si io vreau sa vad fetele...
si ca organizare. la ce ora ne vedem?!?!
anka, felicitari mai pt masina, ca stiu cat de mult ti-o doreai!
danat,
buna aia cu scaunele...
noi suntem ok. adica andrei nu umbla la lipitura, e cuminte. pare sa se vindece, ca toata dracia e transparenta si se vede. speram sa nu ramana nici semn...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003