Mamici de mai-iunie 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 30
angelica_g spune:
Vivighe imi pare atat de rau ca ai din nou probleme... as vrea sa se gaseasca o solutie ca "bilutele" acelea care se dezvolta in tine sa fie inlaturate pt totdeauna, sa te poti gandi si la al doilea bb...!!! Totusi, poate gasesti o posibilitate sa nu intrerupi lactatia: mulge si arunca atata timp cat faci tratamentul! Crede-ma ca daca nu incerci tot posibliul, mai tarziu (sau chiar mai devreme decat te-ai astepta) ai sa regreti nespus ca nu ai depus orice efort pt binele facut de laptele tau bb-shului (eu la bb2 am luat niste pastile cand el avea 8 luni si nu i-am mai dat sa suga; am plans nopti la randul gandindu-ma ca trebuia sa mai aman tratamentul meu ca el sa se mai bucure de binefacerea lapticului matern, dar nu m-am gandit ca as fi putut sa ma mulg si sa-l arunc, si dupa tratament si "perioada de gratie" sa-i dau din nou!). Incearca macar sa nu te mai simti vinovata ca nu ti-ai dat silinta, chiar daca iti va fi f f f greu! La multi ani pt luna implinita de printesa!
Multa, multa sanatate si pt tine, si pt Marycalu !!!
Irinel, Neda, Flory multa sanatate si putere puiutilor! Mai dati-ne vesti!
Pupici pt toti si toate!!! 
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
luc2 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns de ieri acasa, dar a fost o noapte tare grea, abia acum sunt mai odihnita si va scriu cu drag.
Am nascut pe 4 iunie, cezariana un bb tare simpatic(va pun poze disera, nu am descarcarcat inca camera),PETRU , 3200g, 52 cm, scor Apgar 8/9.
Din punctul meu de vedere nasterea a fost o minune, am facut rahi fata de data trecuta generala si am putut sa-mi pup si eu puiul imediat dupa aparitie.
E mancacios si suge cu mare"sete" ceea ce ma face sa nu fiu inca neviota sa folosesc pompa.
Voi pune si povestea nasterii si poze diseara, deocamdata ma duc la pagina 4 unde am ramas cand am plecat!
Luc2 mama lu' Petru de 5 zile
cristina1702 spune:
diana79 multumesc de grija! si iti inteleg nerabdarea...acum insa nu pot sa zic ca sunt nerabdatoare pt ca am o stare de epuizare si vreau sa ma refac...sa am forte pt bebe... nu vreau sa fiu o leguma cand vine...probabil ca o sa ma refac repede acum daca nu mai merg la job...dar tu chiar mai ai putin!!!! succes!
iulyp eu ma refac...nu sunt bolnava...multumesc oricum!
vivghe imi pare rau ca nu esti bine!!!!!! multa sanatate!
mai_iun2006 spune:
Fetelor, am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77894" target="_blank">CAPITOLUL 93.
Spor la scris!
Steluta
38s+.