Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

wooooowwwwwwwwww!!!!!
eu am latzit pagina in halul asta???
pai ce sa fac sa o micsorez???

si maine e o zi...

Mergi la inceput

gata , rezolvai...bine ca nu m-a "vazut" nimeni...

mai da' ce-mi place de mine cum vorbesc singurica pe aici...

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

noela vezi daca nu se compenseaza diphereline
vb cu med de fam
trebuie sa se compenseze

Mergi la inceput

mami, m-am gandit si la asta, dar nu cred, am mai intrebat in dreapta , in stanga...sa vad daca reusesc vreo "jmecherie"...

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Noela,
Incearca sa gasesti o FUNDATIE care te poate ajuta cu achizitionarea unui astfel de medicament.Stiu ca exista exista fundatii care te pot ajuta pentru achizitionarea la pret redus a unor astfel de medicamente(scumpe) precum si a nu platii anumite analize foarte scumpe.Dar stiu ca exista niste conditii...,salariul stiu ca trebuie sa fie mic...Mai incearca si la casa de sanatate de care apartii cu o intrebare in acest sens.Anul trecut am incercat sa ajut o angajata de unde lucram atunci si am aflat ca sant medicamente pe o lista care,in urma unui dosar la casa de sanatate,poti platii mai putin.Dar trebuie sa vezi care este solutia mai avantajoasa.Chiar si cu dosarul sant mai multe posibilitati.Nu stiu cat duraza.Colega pentru care am facut investigatii parca tot diferilin trebuia sa procure.Atunci nu era pe lista, dar era vorba sa se introduca.Acest lucru mi l-a spus mamica acelei angajate, care in urma investigatiilor mele a mers la casa de sanatate.Tot pe acelas sistem se achizitioneaza si diverse dispozitive medicale.
Succes!
Maryd

Mergi la inceput

maryd

la varianta asta chiar nu m-am gandit...
sper sa o rezolv cumva, pentru ca mi se pare enorm de scump...si asa sunt in ceata, nu stiu daca fac bine daca-l iau sau nu...in plus badea nu mi-a pomenit de o operatie laparoscopica...daca tot iau diphereline mai bine fac laparoscopica...

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Noela, laparoscopica face Tutunaru, si tot dupa diphereline,am si nr lui parca, daca vrei sa ajungi...ma programasem si ma-m razgandit.

va pup sunt grabita !

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

arinna
n-ar fi rau nr. de tel. a lui tutunaru, macar ca alternativa, cine stie...
sper sa ies cumva la liman...ca acu' iar ma pocni melancolia...m-am cam saturat...o fi de la hormoni, se chinuie rusii sa ma cucereasca si am o stare...
m-am impuns azi cu toata lumea

si mi-e un somnnnnn

diana
ce-i cu tine fetita, hai ca ma sperii...

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

La raport cu mine, cum am promis!
Am fost ieri la dr. si mi-am vazut odrasla la ecograf. E taaaaare mititel, dar ce e important e ca s-a 'cuibarit' exact unde trebuie, dupa spusele dr. mele. Si tati e tare incantat , de mami ce sa mai vorbim...
M-a chemat din nou peste 2 saptamani (poate intre timp incepe sa-i bata si inimioara ).
Va tin la curent.

Pana atunci va pe toate si fruntea sus! Noela, nu te lasa dusa de depresie ca mananci bataitza!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

mcbeal, spune-i lu' tati sa pupe burtica si din partea mea ehee, uite acu' ii bate inimioara si apoi incepe sa creasca ca un cozonacel

ati vazut filmuletzele?

Mergi la inceput