Fibrom uterin (14 )
Raspunsuri - Pagina 13
noela_carmen spune:

am plecaaaattttt!!!!!!!!!!!!!
adica...
viiiiiinnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si maine e o zi...
dj_mama spune:
Noela, acum esti tet-a -tet cu Badicu, iar intre voi borcanul din geanta, pe care desigur ca nu vei avea curaj sa-l scoti; sanchi, de fapt ti-e frica sa nu ti-l ia si sa nu mai ai ce admira in zilele lungi si ploioase pline de melancolie ![]()
te asteptam cu vesti de care-or fi; las' ca te resuscitam noi daca vii turtita; dar iti va trece repede dupa cum te stiu; oricum pasul trebuia facut demult;
baftooooi!!!!!!
arinna spune:
Noela Succes scumpa, poate la oara asta ai si scapat !
Didi, ne gandim la tine,probabil si tu deja ai intrat la treaba 
........................
Knowledge is power!
maryd spune:
FETELOR,
Dupa ce am terminat se pare stocul de teste de sarcina de la una dintre farmaciile din zona in care locuiesc(chiar daca am intrat
pe rand la mai multe...),vad ca la testul de dimineata care initial nu aparuse a doua liniuta,acum cand am venit si m-am uitat la el se vede ceva,o a doua dunguta,dar foarte pala...,nu stiu ce sa mai spun...,ma tot gandesc ca poate dunguta neaparand imediat este o indicatie falsa,poate este vreo dereglare,poate nu mi-am notat cu atentie ziua de incepere...,nu stiu ce sa mai zic.Am vrut sa ma duc la o policlinica langa mine si nu aveau eco.La ora 17 trebuie sa fiu la niste cursuri...,oricum la ecografie parca nu m-as mai duce.Mai astept doua zile si vad ce se intampla...

Ar fi atat de frumos sa fie adevarat...Nu mai rezist !Daca nu m-am inselat cand am notat,astazi ar fi Z31,iar eu ma incadrez la 28,29 sau 30.
Maryd
mioritaus spune:
NOELA...este 15,30 si nu dai nici o veste?oare de ce?
Sa stii ca nu m-am suparat deloc..de ce sa ma supar?sa nu te simti vinovata ca nu ai de ce...eu stiu ca ai dreptate in ceea ce priveste felul meu de a fi..si crede-ma ca imi place tare ca am 38 de ani si inca am in mine sinceritatea si nevinovatia uni copil.Asta sunt si alta mama numai face...si ma bucur tare ca v-am gasit
.Intru mai rar pt ca nu am timp...oricum sunt linistita ca stiu ca tot aici va gasesc...
ARRINAbineinteles ca am si din alea pe col....chisturi Naboth...cum sa n-am? dr. mi-a spus sa stau linistita ca nu au nici o importanta..spune si tu...pai de ce mai apar si astea? cu ce am mai gresit ? Stii, ma gandeam la chestiunile alea pe care le-ati eliminat , tu si cu Noela...pai niste cheaguri din astea am eliminat si eu in luna octombrie in timpul dusului de s-a infundat cada...dar a fost greu pt capul meu sa le analizez...asa ca le-am luat cu o mare greata si le-am aruncat fix in wc.Inainte de marea pierdere a cheagurilor , tocmai facusem o eco si banuiesc ca dr. le-a vazut in cavitatea uterina si m-a anuntat ca fac un pui.Pai ce sunt Fecioara Maria, i-am spus?Nu am cum, ca nu prestasem...pe urma am stat si m-am gandit ca daca am patit de data asta cum am patit cu baietelul ...ca am avut menstra peste sarcina?oricum dupa ce le-am eliminat am fost din nou la eco si cavitatea era curata....pe urma am luat Periodinul care m-a ajutat sa numai am cheaguri....
Ce vroiam sa va mai spun....aaaaaaaaaa....se pare ca am toate reactiile negative pe care le da Mirena...parul imi cade,spotinguri am, menstrautia de lunga durata a fost...mai ramane sa pice de acolo si am incheiat si capitolul cu steriletul asta ...LA 17 am programare la dr. si am sa o rog sa imi dea de facut o eco transvaginala sa vedem ce se mai petrece in interior...
Va pup si numai bine...
Mioritza
maryd spune:
Noela,miorita
Si eu am eliminat ciudatenii...,practic eu am eliminat un fibrom mare care statea cocotat pe uter...,daca va mai amintiti ce am scris mai demult, faptul ca la un moment dat fibromul a inceput sa comunice cu uterul,practic mi-a gaurit uterul si tot continutul fibromului s-a eliminat prin uter afara...Nu va spun cum am fost in acele perioade...Dr. care m-a operat de fibroame mi-a scos si sacul care ramasese in continuarea uterului, practic se comunica cu fibromul...,am vazut si eu pentru ca inainte de operatie cu putin timp am facut histeroscopie si am vazut si eu in ecran cum era pe dinauntru uterul,trompele si cum se comunica din uter in interiorul sacului de fibrom...
Cu cealalta problema sant disperata!Au venit rusii...
Era prea frumos sa fie adevarat!
![]()
Maryd
dj_mama spune:
Mioritza, Noela nu scrie pt ca este din Galati si dureaza pana ajunge acasa; daca tot se plimba fata prin Buc. poate ca ramane la o inghetata in Moll
kim spune:
...pfuai! Ce atmosfera misto pe aici si ce povesti aveti fetelor! Eu zic ca e de bine. Oricum va tin pumnii la toate!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
noela_carmen spune:
dragelor, scumpelor,
poate ca nu ma credeti, dar toata ziua m-am gandit la voi, la ce am sa va spun cand ma intorc...
in primul rand maryd...atat de rau imi pare, am tot sperat alaturi de tine...stiu ce simti, si vei fi asa inca cateva zile, poate pana vor trece uratii, si pe urma vei incepe din nou sa numeri si sa speri...asa si trebuie
eu sunt putin cam moale, gandesc incet, cred ca din cauza vitezei, ca a gonit nebunul asta al meu cu 140-160...am zis bogda -proste cand m-am vazut in fata casei.
hai sa incerc sa sintetizez impresiile pe ziua de azi:
in primul rand , COMPATIMESC fetele care stau in bucuresti.e un INFERN...am murit la cozile de la semafoare; desi stiam ce ma asteapta , avand in vedere ca am calarit bucurestiul vreo 10 ani...dar acum...e de groaza.dar gata, ma opresc ca n-as termina nici pana maine.am umblat de am facut basici in talpa, pentru ca nu m-am dus numai la dr.badea .am mai fost la medlife sa fac o eco si acolo, asa ca sa-mi completez dosarul...ca din bucuresti n-aveam nimic. la medlife aveam programare la ora 13 si la badea la ora 14.nu va pot spune in ce hal am calarit drumurile , pentru ca dr. nu mi-a dat corect adresa si...
uitati ce scrie pe rezultat:
uter;
pozitie: AVF(???!!!)
dimensiuni: 86/77/84-vedeti ce dihanie am, nu?
Miometru: nomogen, cu multipli noduli fibromatosi:
intramurali: fundic posterior 52 mm, istmic.lateral stg.56 mm. anterior istmic 12 mm
subseros: posterior 25mm
submucos posterior 23mm
endometru 15 mm (ziua22)
cavitate:virtuala(???!)
ovar drept: dimensiune 37/28
ecostructura:cu cativa foliculi cavitari periferici de 6-7 mm si imagine de corp galben de 17 mm(?????)
fund de sac posterior- lama fina de lichid(?????????)
col uterin 41/28
cam atat. poate ma mai lamuriti voi pe unde am pus "?"
de la medlife plec fuguta la nenea dr badea, si ajung la ora 14 fix( ca de, sa fiu punctuala, nu?
mai fetelor,nu va pot spune ce era acolo la ora 14!!! ia o pauzaretul de pe lume !!!
cu gandul ca toate avem programare, ca doar nu ne ducem asa ca oile, ma duc la mufa de la receptie, sa o anunt ca am venit...
'ei si ce' imi zice, 'sunteti a 5 care spune ca a vb. cu d-nul doctor, eu de unde sa stiu?' '
simplu, mergeti si-l intrebati'
'a, nu nu pot, eu trebuie sa respect programarile facute prin telefon'
' da' ce credeti ca eu m-am programat prin satelit!!!???
inutil sa va mai spun ca n-am avut sanse in fata scorpiei...era ca un buldog de paza la usa stapanului...pana la urma bravo ei, isi fac treaba, dar daca nu era sa am nevoie de medicul asta, asa o bagam eu undeva, ca nu prea-s dusa de multe ori la biserica, si cand ma apuca bazdacii fac urat... adica totul pana sa ma iei de proasta..da' nu putui...m-am abtinut si m-am dus intr-un colt cumintica sa astept, ca scaun...din parti. si uite asa fetelor, se face ora 16...au intrat si programate si neprogramate, cum a vrut scorpia...parca imi facea in ciuda... intre timp m-am delectat cu aierele unei" cucoane da bucuresti", vorba cantecului " aveai atatea fitze in cap, de nici nu puteai sa pasesti"...in sfarsit pe la 17 da Dumnezeu si ma striga! intru timida...buna ziua domn'doctor...eu ...de la galati... bun, am vorbit de una de alta (bineinteles ca uitai sa iau dihania de acasa!!!
) si ma invita domn' doctor pe masutza. hai sus piciorusele, bineinteles ca m-am "balbait" un pic cu ele, ca nu nimeream sa le asez unde trebuie ,zicandu-mi in gand: doamne, de ce m-ai facut femeie!!!
tragi-comica pozitia asta la ginecolog...eu cracita de mama focului, nenea dr. cu scaunelul la fundul meu, si eu care nu reusesc sa-i vad decat capul printre picioare...booon
el, o dulceata de om , bland si bun de sa-l pui pe rana...m-a pipait omul vreme de vrei 5 minute,m-a durut foarte putin, doar cand ajungea prin zona fibromului.ma asteptam la durere mai mare, ca asta din galati, care de altfel si el un om tare bun, ma apasat atat de tare pe dihanie , ca am zis ca l-a scos de acolo!!!
ma rog, concluzia nu e tocmai roz fetelor, omul nu-mi poate promite nimic. este poisibil ca fibroamele sa-mi obtureze trompele.asa ca la 2 zile dupa ce mi se va termina ciclul, (de n-ar mai veni}trebuie sa ma prezint la dansul la spital sa fac o histerosalpingografie, sau cum mama ei se mai numeste. daca ele sunt ok, scumpul meu sot nu scapa de spermograma.daca nu sunt ok, urmeaza treaba nasola: dipherelin(cred ca asa se numeste)cel putin 2 luni si pe urma zeama de cutit. eu speram sa mi le juganeasca acum, dar zice ca sunt prea mari, si nu vrea sa "ciumpavaiasca" uterul!!!
s-a uitat si pe eco, dar n-a comentat, de hiperplazie a zis ca-i vax albina si sa nu ma sperii.
tare bun om,si ce mult conteaza!!!ati avut toate dreptate! ca sa nu mai zic ca mi-a dat dimensiunile fibroamelor doar prin palpare...
in concluzie ..plecai bou si venii vaca, ca tot nu stiu ce sa fac.cu siguranta ca voi face histeros....dar ma tot gandesc la dipherelin-ul ala...voi ce ziceti...
sa nu uit!!!
nu i-am cerut permisiunea, dar nu cred ca se va supara pe mine...am vb. cu Diana, abia maine o opereaza. fibromul e intracavitar, si i se va face operatie clasica. am vrut sa-i fac surpriza si sa trec pe la ea sa o vad, dar mi-a fost imposibil, traficul e un infern!!!
mititica!!! daca ati sti ce curajoasasa este!!! mi-a dat si mie curaj...draga de ea. joi voi vb. cu ea din nou si am sa va anunt ce face. detaliile i le las ei!
multumesc pentru sustinere fetelor,poate a fost doar o iluzie, dar v-am simtit cu mine!!!
maine mai vin cu detalii, dar acum pic!!! nu mai pot, nici nu stiu daca am scris bine, coerent, dar ma intelegeti voi
va pup pi toati

si maine e o zi...
arinna spune:
Noela,![]()
...tare mai seamana situatia ta cu a mea...numai ca la mine nu obtureza trompele si am avut hemoragie mult timp...fibroamele mele sunt maimici acum,de 3 si 4, dar am multe altele minuscule...( inainte erau cam de 2 cele mAI MICI ACUM SUNT DE 7 mm, nu mai stiu ce sa mai cred...nimeni nu scrie corect pe eco cate sunt si ce dimensiuni si pozitie, scriu partial, asa incatnu poti compara evolutia fibroamelor de la o eco la alta...la medlife probabil te-a trimis la chitescu- alta nesuferita-astia si-au schimbat sediu de pe 1 mai pe grivitei am luat si eu plasa, am fost o data si a doua oara nici telefon nimic- m-am dus ca fraiera si am bantuit pe acolo cu hemoragii si sange curgand valuri...
Eu pot sa spun doar de lama de lichid, si eu am avut , probabil te-ai spalat acasa cu dusul sau irigatorul inainte, sau seara, eu de la asta am tres concluzia ca era...
Uterul meu e mult mai mare, 90-100
Endometrul variaza in f de ziua ciclului asa ca nu pot face o comparatie, in rest nu stiu, ce mai conteaza, important e ce a zis badea, bine ca nu e grav cu ce-ti imaginai cu endometrul ala...
Despre diphereline s-a mai vb aici, e scump, se fac injectii cateva luni, scad mult fibroamele dupa care imediat te opereaza- fara riscuri- daca nu te oprrezi fibroamle cresc la loc la intreruperea tratamentului, deci asta nbu se discuta, in plus intri la o menopauza fortata temporara pe timpul tratamentului cu stai destul de neplacute dar iti revii dupa aceea...cam atat despre diphe, eu am facut embolizare si m-am mai pus pe picioare, mi-a zissi mie de fiolele astea dar am ales emboliarea ca sa scap de operatie insa nu am scapat decat de hemoragii- tot e bine, pentreu ele se face mai mult dar si preoperator, ca si diphereline...
Spune-i Dianei multa sanatate si de la mine, imi pare rau ca nu am reusit sa vb pe mess, am fost prisa rau nu am fost acasa si apoi s-a internat de luni si n-am mai dat de ea...
Asa e, Bucurestiul era si inainte un cosmar, dar acum cand sunt lucrari peste tot...pana si noaptea sparg asfalt si lucreaza la strazi...
maryd, interesanta treaba cu fibromul, se pare ca liliecii astia n-au stare inauntru...ori ies ori fac pui ( ca la mine )
Imi pare rau ca inca nu e bb, o luam de la capat in curand...
Kimutza
blondutza, ce faci frumushika, esti foarte bine vad...
ma duc la culcare ca pic acu ca liliacu, am dormit 4 ore noaptea trecuta si acum e deja 2 si...
Ne auzim maine la o 

cu 3 linguritze...da sa nu ma treziti devreme ca eu ma culc noaptea dupa 2-3-4-5 depinde![]()

........................
Knowledge is power!