Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

'Neata dragelor, am ajuns la birou si io ca omu'.

Vale, nu stiu ce este normoponderolul dar suna bine. O sa trag un ochi sa aflu ce este. Ceva rezultate dupa el?

pup toate frumoasele

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lauriciu,abia de vreo saptamana iau,sper sa se vada ceva.
Ma duc la munca,scriu mai pe seara!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Laurici am auzit de cura asat dar n-am folosit-o niciodata.O sa incerc acum.Eu am folosi capsule de otet de mere si crom facute de parapharm srl si au dat rezultate bune.Conditia era sa beau multa apa.

Vale iti multumesc.E cel mai frumos compliment pe care l-am primit Normoponderol am folosit si eu in studentie dar nu a prea dat rezultate.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele, bucurie mare!!! Ieri a nascut Mishi un baietel. Dupa o sarcina obtinuta la al doilea FIV si sustinuta greu, cu spitalizare de luni de zile, in sfirsit sint bine amindoi!!!

Asa ca, curaj tuturor si nu dati inapoi de la nimic pt a va vedea visul cu okii! Uite ca se poate.

Va pup!

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Neata dragele mele aspirante,scuze de lipsa mea din ultimul timp dar treaba multa multa la scirbici.este o agitatie continua pe aici,nu ma mai vad de chestionare.Sper ca ma primiti si pe mine aici printre voi ca nu vreau in alta parte,aici am multe prietene cu care sincer chiar daca nu m-am vazut niciodata le consider niste fete dragi si vorbim prin e-mail,YM.Laurici pup fata draga chiar imi era dor de tine,sorinuta draga mea chiar si de tine imi este chiar tare dor si nu am mai vorbit de foarte foarte mult timp.Ma pregatesc sa plec si eu in concediu pe 7 august 10zile.O sa vin super relaxata,so paote si cu vesti mai bune.ici la fete dragi si sper sa ne auzim mai curind.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

G'morning !

intr-adevar super vesti, ma bucur din inima, felicitari pentru Mishi, sa le traiasca baietelul, sa se bucure de el si sa fie sanatosi !!!
Mihaelutza si mie imi este dor de tine, dar as usual nebunie la servici, iti doresc concediu placut si fructuos, oricum mai vorbim pana atunci.
Vale, chiar ma intrebam si eu de unde vrea Asi sa mai slabeasca ! tu cum mai stai cu progesteronul ? ca stiu ca ala ne "durea" pe noi.
Relya, sa fie dupa cum vrea inimioara ta, eu iti tin pumnii !
Lauriciule dragutz, ce mai fac don'sorii tai ?
Dandanutza pe unde este, imediat vine bebele, asa-i ? Tin pumnii !!! Madynutza, e mare burtica ? io imi amintesc cu drag ca eram cu burtica studenta si stateam in mijloc in amfiteatru, se ridicau toti pana intram eu si burta...
Mirela, tu ce mai zici ? Gogosico, tu ?
Nemtoaica de Tumpilina, wie geht's ?
Aime, si daca intri mai rar, tare frumos le zici !
va pup pe toate si o zi super sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele

Avand in vedere ca discutati acum de cure de slabire vreau sa va intreb daca ati luat cumva heritage elite? eu sunt pe punctul de a lua, sunt destul de scumpe dupa mine si as vrea sa stiu daca merita sau nu investitia
Concret ati luat cumva si s au vazut efectele sau e una din multele produse de pe piata care nu prea merita
Am vazut ca ati scris de normoponderol, eu am luat inainte de 89 si am slabit ce i drept dar am si pus la loc. Sincer nu l recomand, dar sigur e alegerea fiecareia.
Va doresc sanatate la toate si sa auzim nu mai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete dragi.
Eu sunt bine, la serviciu cu munci din greu...
Deocamdata nu ma prea gandesc la bb, pt ca VREAU SA TERMIN CU CASA.Am inceput sa ma satur.Asa e cand stai dupa meseriasi, si vin cand.....sa nu mai zic.
Din octombrie, incep iar actiunea bb.Pana atunci...concedii, plimbari si sper relaxare.
Pup dulce si eu fetele frumoase.PE TOATE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele frumoase, va citesc de dimineata dar acum am putin timp sa raspund. Sper sa ajunga in timp util mesajul la voi, poate ma iarta si pe mine moderatorii de cartonasul galben in final...

Mercedes, eu iau! sper ca este bun, in combinatie cu toate cele de mai sus cred ca a dat rezultate.

Vale, spor la treaba!

Anca Wish, pe unde esti? da si tu un telefon (sau bip cel putzin) doar asa sa te aud. Mi-e dor de tine ...

gogosarel, mirelaV, tumpi, Sorinache, Tmihaela, multi pupici, si pentru restul de fete!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Sorinache, da e mare burtik. De la spate nici nu zici ca sint gravi, dar din profil .... e ditamai pepenoiul. Si in rest eu sint la fel de slaba (grasa) ca inainte.

Pup si io toate gagicoasele!

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput