Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

MI,LMA cu intarziere(stiu,n-am nici o scuza,doar mintea mea inceata)sa ai parte numai de fericire si de perechea potrivita!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mai sa fie,dar tare liniste e pe aici.cand poat intru sa mai citesc ce scrieti,dar din pacate destul de rar fiinca nu prea am nici timp si nici conectia la net nu-i f buna si pana se descarca o pg trece jum de ora.anca unde esti?ai initiat sobektul si ai disparut?
Tare mult mi-ar fi placut sa ne mai vedem ca in vremurile buna cu toate fetele mele dragi.
Eu sunt bine, in ciuda caldurii care ma termina,
sper cand mai intru sa vad mai multe fete active, va pe toate fara vreo deosebire.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Anca frumoasa si modesta noastra ne-a sedus si ne-a abandonat! Pai e corekt asa ?!

Vale cine nu te vrea fata mea? Hai ca te vreau io .... la mamici .... sa dea Domnul sa faci FIV-ul ala si sa-ti si reuseasca!

Pup toate fetele dragi!

34+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata la fete dragi,azi sunt deja topita de caldura.Aseara au inceput petele mici dar dimineata m-am trezit cu invazia uratilor peste mine.pe caldura asta simt ca ma scurg toata,nu a fost sa fie nici luna asta.Vad ca au inaceput usurel,usurel sa apara fetle pe aici ceea ce ma bucura.ici ca ma apuc de lucru(dar mai arunc eu un ochi pe aici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si io...
liniste pe aici. de cand cu bulibaseala asta cu subiecte multe..nici nu mai stii unde si ce sa scrii...eu prefer sa ma cam abtin...
vale..sar'na de urari.
tumpi...sa pui alea pe net k n-am apucat sa vad decat cateva..
ma intorc la munci..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele,

noi suntem bine, se pare ca mai avem de asteptat si tare bine imi pare!

vale, unde nu e voie?

va pup

dandana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

vale, chiar asa, unde nu-i voie?
aici e voie de toate pt toti, asa ca.......
mi, cand reusesc sa le descarc le pun, macar alea cu mine, ca am facut in ziua aia 250 de poze

pup fetele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sal'tare fetele mele dragi.Ce mai faceti???
Eu, relativ mai bine, am observat citind din urma ca sunteti cateva din voi cazute in butoiul cu melancolie.NU e bine......
Eu mi-am mai revenit, si asa ca acu o sa casun pe voi sa mai intrati pe aici sa salutati macar.
Va pup dulce, ca mi-e un somn.....si ma duc sa ma bag langa sotul meu in pat sa vad cat reusesc sa vizionez din meci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si eu prezent dar lesinata de caldura si cu o maimutza urlatoare pe langa mine.

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fetelor.
Vreau sa va spun ca sunt cam trista.Precum vad , nu mai aveti chef deloc de scris,si uitandu-ma acum, la ''Asteptand un ingeras...'', la aspirante optimiste, am observat ca subiectul nostru a disparut.Au aparut, niste aspirante>20, aspirante>30.......Pe mine m-a intristat.Observ ca acest subiect despre aspirante deja, cel putin pentru mine acum nu mai reprezinta nimic, nici macar acel suport pentru a putea merge mai departe.
Asa, ca eu cred ca nu voi mai scrie, voi emigra catre alte subiecte ale sitului.
Va pup dulce, si sper sa aud numai veste bune.

Mergi la inceput