Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap3.
Raspunsuri - Pagina 2
MADYN spune:
Bebelicul e destul de cumintel. De fapt a fost de la inceput, in sensul ca nu mi-a creat absolut nici un discomfort. Nici macar pofte nu am avut! Sa vedem cum o fi cind o ajunge de virsta "BB-ului" tau
!
30+
meu drag
Bebelica
flori76 spune:
Sorina
.Intr-adevar,am votat si noi,dar..nu numai noi.Cred ca toti romanii din Islanda au votat pt Romania si,iti spun sincer,ca daca in alti ani am votat din patriotism indiferent de melodie,anul asta ne-a placut tare si melodia.
Te-am mai intrebat,insa cred ca ti-a scapat:cum te mai simti cu genunchiul?E ok acum?
Madyn
.Tu esti o draguta si ti-am mai zis asta.Te pup dulce pe burtica.
Anca nu fii suparata!In urma discutiilor probabil ca unele dintre noi au vrut sa clarifice treburile(la fel si eu).Va multumesc pt ca ma considerati parte din gasca voastra,va iubesc mult pe toate,absolut toate.
Vale 

Flori
Noi
Anca Wish spune:
Am uitat ceva importsnt (deh...culoarea parului isi spune cuvantul
).
Anis, felicitari, mami, din tot sufletul. Sarcina usoara, un bebe sanatos. Esti un exemplu pentru noi toate si Doamne-Doamne te iubeste.
Adar, sa-ti traiasca puiul. Sa creasca mare si sanatoasa.
Ne-ati facut partase la stradaniile voastre si acum si la implinirea visului.
Bravo voua!
anca...SIGUR intr-o zi

flori76 spune:
Fetele,eu va zic noapte buna,chiar daca la noi e inca soare
(aseara am stat cu prietenii nostri la discutii pana la 4 dimineata si nici nu am realizat cat era ora,afara era lumina ca la 4 dupa-amiaza
)
Pupici si pe maine 
Flori
Noi
Sorina7 spune:
Floricel, scuze, si mersi de intrebare, genunchiul e ok momentan, sper sa ramana si asa si sa scap de operatie.
sa aveti o duminica frumoasa !
lauricipani spune:
Dragele mele frumoase, mi-am gasit si eu un pic de timp sa mai intru...
Ancule, nu stiu ce sa spun despre singura trompa ramasa!!! Asta este, nu trece prin ea lichidul de contrast si nu cred ca mai am ce sa fac. Doar asa sa sper ca proasta ca altceva...oricum sunt si eu intr-un moment nasol! Zilele astea ar fi trebuit sa nasc daca nu ar fi fost extrauterina, Delia deja a nascut! Are doua gogoloase frumoase si sanatoase. Tocmai ce am vorbit cu ea la telefon si ma balacarea ca i-am cumparat tot magazinul.
Am avut asa senzatii contradictorii cand alegeam lucrusoarele....
pup toate frumoasele cu mare drag si...mai lasati prostiile in puii mei ca prea multe rele sunt pe lume ca sa ne mai ciondanim si noi!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
tumpi spune:
hmm, ce vad eu pe aici?vreti bataita?din pacate eu nu pot intra asa des pe aici sa am grija de voi
, asa ca ia incercati voi sa fit cumintele ca ma supar.
Va pupici si va urez o zi buna si insorita.LA mine azi a iesit soarele putin, ca in rest frig,chiar a nins,dar din fericire nu aici ci pe munte:
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
flori76 spune:
Am trecut si eu pe aici,sa va salut si sa va doresc o duminica frumoasa.
Sorinush ma bucur din suflet ca te simti bine si ca genunchiul nu-ti mai face probleme 
Laurici,Tumpilina si restul fetelor,va pupic dulce 
Flori
Noi
gogosar spune:
Buna seara la sf.de we dragi fete.
va pup dulce, dulce.....

ca oricum vad ca sunt cam singurica pe aici.....
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
valentinag spune:
Desi am zis ca nu mai,ca dovada ca nici nu am mai citit pana acum,azi mi-am revenit si am hotarat sa va citesc macar,dupa atatea mesaje de sustinere,nu puteam sa fiu nesimtita si sa nu va scriu!Va multumesc!
Anca,nu e lasitate,e doar lehamite de atatea discutii discutatoarea ca sa zic asa,mi s-a luat!Stii foarte bine cum e!
Azi am smotocit-o pe nasi-mea,de nu i-am frecat burta,poate poate s-o prinde si la mine
Ca atunci cand i-am zis consortului ca nasa e gravida a facut okii mari
si cica:cum au facut ma,sa ne spuna si noua,ca poate nu facem ceva bine
![]()
Va pupa fata
"La vita e bella"
poze