Mamici de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna burticilor!!!

Imi cer scuze ca nu am mai scris demult, insa am tot fost ocupata. Am inceput serviciul, pt ca am fost cateva zile libera si de aceea am avut o participare asa activa pe forum.

Ralucutza ca ai intrebat de mine. Am vazut si ce polemica ai starnit... Nu are rost sa mai redeschid subiectul si eu pt ca vad ca l-ati inchis...insa sunt de acord cu ELOISE. A pus punctul pe I.

Vauva este suuuper pachetelul acela, practic pt iesit din spital, nici nu ai nevoie de mai mult...

Pufymic pustiul tau e adorabil ce sa mai...O intrebare...Crema caramel este crema de zahar ars? Sau nu? Zi-ne cum o faci atunci.

Am fost ieri la KIDEX ...o mare dezamagire...incomparabil cu ce era la Babyexpo. Asa ca asteptam iar expozitia Babyexpo din toamna aug-sept daca nu o fi prea tarziu... In schimb fiind si TIBCO mi-am luat eu diverse...2 perechi de cercei, o geanta...am probat o rochita de la standul Indiei insa nu imi placea cum imi vine...ma rog... asa ar fi de vazut...mai este si targul covoarelor... pt o plimbare de dupa-amiaza nu strica sa iesiti.

Roxana, ti-am promis pozele alea...sa nu ma injuri ti le dau azi. Promis.

In rest noi suntem bine, bebelina parca noaptea e si mai activa. Azi-noapte imi tragea niste sutuletze pe care ziua nu prea le-am simtit asa de puternice...Cred ca am obosit-o mult ieri ...cat am umblat...

Va pup si va doresc un WE suuper

Itzy-Bitzy
24+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Monique eu n-am vrut sa te sperii dar eu am citit foarte mult despre acesti omega 3. Poti si tu sa dai pe Google si o sa gasesti o gramada de subiecte referitoare la acesti compusi. Uite am si eu un link:

http://www.lysi.is/lysi/is/newsdisplay_en/?cat_id=23099&ew_0_a_id=96878

Pupici,

Vauva 27+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Va multumesc pentru felicitari. O sa am o zi destul de cuminte alaturi de tatic. Si de bebe bineinteles.
Oricum consider ca cel mai frumos cadou l-am primit deja.

Va pup,

Ignatica

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ignatica iti doresc multa sanatate tie si bebelusului tau si sa ai parte de o sarcina usoara si sa fie asa cum ti-o doresti tu!

LA MULTI ANI!

Vauva 27+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Ignatica, La multi ani fericiti, sanatate si sa ai parte de tot ce iti doresti!
Pufymic, Alesio e un scump!
Sephora, pt avion uitate pe site-ul companiei cu care mergi sa vezi ce reguli au pt gravidutze sau suna-i si vorbesti direct cu ei! eu peste 2 saptamani merg cu avionul si cei la care am bilet mi-au zis ca daca sarcina este pana in 28 de saptamani nu am nevoie de nimic, dar intre 28-35 saptamani e nevoie de adeverintza de la doctor, iar dupa 35 de saptamani numai in cazuri speciale primesc gravidutze la bord! oricum, eu mi-am luat de la doctor o adeverintza ca am mai putin de 28 de spatamani in caz ca se leaga careva totusi de mine sa nu am probleme! iar despre mersul cu avionul doctorl a zis ca nu e absolut nici o problema!

pe mine m-au apucat insomniile! oricum, abia astept s aintru in concediu!

o duminica frumoasa tuturor,

Beatrix
21+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ignatica, si multa sanatate!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

IGNATICA, la multi ani, si tot ce iti doresti tu, sa se implineasca!

25+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

La multi ani, Ignatica!!!
Sa-ti fie intreaga viata la fel de frumoasa ca ziua de astazi si sa te simti mereu la fel de implinita!
Sarcina usoara si o nastere la fel!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

LA MULTI ANI IGNATICA!!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina super-usoara si o nastere la fel si un bb sanatos!

Tina zici ca te-ai molipsit de la mine cu gatitul?Deci reteta pe care o fac eu de dulceata e de 1 kg de zahar la 1 kg de fructe si nu am avut niciodata probleme sa nu stea peste iarna , sa se strice...Spor la bucatarit!

Itzy-bitzy da, crema caramel e crema de zahar ars. O fac asa: 1 cana de zahar, 4 oua si 500 ml lapte.Toate astea le amestec intr-un castron si apoi le torn in cratita pe care o bag in cuptor.In prealabil in cratita aia ard zahar si o rasucesc pana se intinde zaharul ala lichid pe toti peretii ei.
Cand am chef fac si un blat pandispan si il torn peste crema asta(cam cand e pe jumatate facuta crema), apoi scot din cuptor, intorc tortul(ca asta iese dc faci si blat) pe o tava cu pereti mai inalti sa nu curga din ea siropul si o las asa pana se raceste(siropul e absorbit de catre blat). Cand e rece fac frisca si il aocpar cu frisca si e gata tortul.E super rapid de facut!

Fug ca mi-e dulceata pe foc!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Multumesc ptr raspunsuri,am mai citit si pe la alte fete si am vazut ca e ok cu zborul,dar vroiam si confirmarile voastre.Asa ca URA am sa plec,cred la sf lui iunie inceputul lui august,Ste zicea sa mergem si pana la Ibizza la un prieten de a lui care tocmai s-a casatorit si ne-a invitat la el,dar ramane de vazut.Oricum m-a bucur super mult ca plec abea astept.

Insfarsit am reusit si eu sa obtin steluta aia,nu mai sunt nou venit ca imi suna asa neprimitor.

Am fost sa vad de patut,l-am gasit dar inca nu am dat aconto ca e gata intr-o saptamana si am zis ca o sa-l iau mai incolo.Am gasit un model care se pot tine capetele si ei adauga stinghiile pe laterale si se face pat normal,si culoarea pe care am vrut-o,costa 17.500 dar asta e.Are saltea medicinala,si pernutele alea care se pun pe margini si primul trusou ptr el,se da 3 trepte in jos salteaua,si poti da si partea din fata jos daca vrei.Un link daca vreti www.axmfurniture.ro al meu nu e pus ca e din colectia noua,dar sunt zdravene si din lemn masiv.

Am inceput sa beau si eu cate o cana de lapte (v-am zis ca mi-a adus sormea de ala inalta digeribilitate),nu mai vomit dar tot imi vine pe gat,dar bine macar ca pot sa-l tin sa-i dau si lui bebe nitel calciu natural.Voi aveti probleme de astea.

Pufymic esti o adevarata gospodina,nu o putoare ca mine.Nu stiu cum le faci pe toate,si bebe si Alessio si papa.Mama eroina.Eu zic ca-s o curca,am o dorinta sa fac de toate dar cum m-a apuc asa obosesc bai frate nu stiu daca e normal,dar asta e.Felicitari!

Io23+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput