Mamici de sept-oct 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fusca spune:

buna burticutelor!iertati-ma ca nu am mai dat nici un semn de viata dar am avut niste probleme cu netu,dar sa stiti ca am citit tot ce a-ti scris in ultimele zile .sa stiti ca am aflat si de mica voastra intilnire si mi pare rau ca nu am participat si eu dar sper ca o sa mai fie ocazii.
acum sa va mai spun cite ceva despre noi .... eu si bebita mea suntem bine crestem mari ..si eu si eaacum avem 27 saptamini si tot mai crestem .nu cred ca am apucat sa va spun dar am cazut de comun acord cu nasica bebitei sa o botezam Giulia Maria. Apropo nasica bebitei o sa fie floricika
Am citit mai sus ca unele dintre voi aveti probleme cu concediu prenatal si postnatal , sa stiti eu am intrat acum in concediu prenatal si m am interesat si eu inainte ,avem voie la concediu 126 de zile impartite in 63 zile prenatal si 63 zile postnatal.daca vrei sa ti maresti perioada prenatala poti sa faci acest lucru cu conditia ca concediul postnatal sa nu fie mai mic de 45 zile .eu asa mi am luat si nimeni nu a zis nimic . iar medicu de familie e obligat sa ti dea concediu .....
leliutza bine ai venit ,sa ai un bebe sanatos.
roxana01 amvazut ca o sa ai niste musafiri ,sa stii ca ideea cu aperitivele este f buna si iti mai recomand salata de ciuperci care se face f simplu cu ciuperci din conserva le toci marunt si le pui putina maioneza si usturoi si e numai buna si salata de peste afumat din comert care se face la fel de simplu il tai marunt ,pui ceapa marunta si morcav ras pe razatoare,adaugi putin otet si te lingi pe degete .parca imi vine si mie sa-mi fac
as minca si eu ceva dulce cine imi da si mie o reteta de prajituri buna?
as dori si eu lista de preturi la mobilier pt bebe.
aaaaa era sa uit saltelele cu fibra de cocos am auzit ca sunt cele mai bune.
fetelor va pup si ne auzim curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Try da sotul stie ca il insel cu epilatul si nu prea ii place ideea, ii place mai mult cand creste ceva acolo jos. Zice ca asa seamana a pasarica cu ceva pe ea. Eu stau un pic cu si dupa aceea fug la epilat, m-am obisnuit sa fiu cheala.
Ma duc sa ma fac frumoasa ce tati ne duce la film si papa la Mall

23 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

fetelor eu ma epilez cu crema este vreo problema????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Tasia & Leliuta ma tem ca intamplarile de genul asta nu sunt la final ci abia incep pentru ca mai e vreme lunga pana in octombrie cand nasc

poze

Mergi la inceput

buna fetelor din nou ....
m-am masurat si eu si vreau sa va spun ca am 98 la burtica si 100cm la sini .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cri, intr-adevar, trebuie sa ai mare grija cu pre-eclampsia. Si pe mine tot asta ma paste, din pacate. Mie cardiologul mi-a prescris jumatate de pastila de Furosemid la 2-3 zile. Eu deocamdata nu retin apa vizibil adica n-am mainile si picioarele umflate, insa am tensiunea mare, cu toate ca iau tratament sustinut ptr asta. Nu te ingrijora, ideal ar fi sa nu iti creasca tensiunea. Cum deocamdata nu e cazul la tine, nu iti face griji inutil.

Tasia, ne luam de mana la capitolul epilat. Idem si io. De ani de zile. Acu sufar ca nu ma mai pot face singura, ca ma deranjeaza burta. A devenit la fel de rutina ca spalatul pe dinti, durerea nu ma deranjeaza deloc.

Try si eu is adepta nasterii naturale, cat mai naturala. Cine ma aude ca-s ofticata ca de data asta nu mai pot zice ca-s nebuna. Chiar sufar in barba ca nu mai am posibilitatea unei nasteri naturale din cauza problemei mele cu hipertensiunea de sarcina, dar macar stiu cum e.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Leliutza ti-am trimis parola!Activeaza-ti PM-ul cand ai timp ca ne e mai usor asa sa ne contactam intre noi!(din stanga la meniu, gasesti mesaje private, iar acolo intri la options).

Try si eu sunt pro nastere naturala si alaptat....dar eu n-am trecut prin experienta aceasta unica(nasterea naturala) fiindca nu s-a putut...dar de alaptat am facut-o cu varf si indesat!
Mor de nervi cand aud mame care opresc alaptatul pe motiv ca "nu au lapte"!Imi vine sa le strang de gat! Sau cand le mai aud pe altele ca "nu e bun laptele meu"!!!
Pai asa as fi putut si eu sa zic din moment ce in primele 3 luni Alesio sugea la distanta de 1:30-maxim 2 ore intre mese....dar am perseverat si a fost totul ok, copilul a crescut f bine, si a papat laptic made in mami pana la 1 an si 2 luni(cand am simtit eu ca e momentul sa ne oprim....)...
Hai ca nu ma mai intind.
Si mie imi plac postarile tale fiindca sunt f la obiect, chiar dc nu sunt de acord intotdeauna cu tine(ex. epilat-eu sunt fan fara par)!

MamiLili bine ai revenit din lume!!!Cum ai calatorit?Cum te-ai distrat?

Mini_me mi se par atat de ciudate relatarile tale despre doctoritele musulmane de acolo....e alta lume...tu cum te-ai obisnuit?

Ignatica !

Tina somn usor!

Tasia vizionare placuta(la film)!

Ramomar nu ne zici cum a fost la dr?

Ma duc sa ma intind si eu putin ca mi-e cam greata....

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

burtici!
Am vazut cat ati scris si sincer va admir,nu stiu cum va descurcati si cu servici si cu copii si mai aveti timp si pt. scris.
Astazi a fost si la mine ultima zi de curs si sincer sunt terminata.Deh, daca mi-a trebuit a 2-a facult. acum trebuie sa trag.Maine am examenul final si gata.
Haide sa va povestesc ce am patit la curs.Statea linistita pe scaun si ascultam ce povesteau cei din jurul meu si deodata simt o tensiune la nivelul sanilor. Cand ma uit pe camasa mea era o pata mare de lapte.
M-am schimbat la fata, dar cred ca am reusit sa trec neobservata. M-am dus la toaleta si am sters-o.Norocul meu ca era cald, iar camasa subtirica si s-a uscat repede.Asta e riscurile "meseriei" de mama.
In rest noi suntem bine in afara contractiilor care sunt la ordinea zilei si a unei crize de hipoglicemie la care nu stiu inca cauza.Joi mergem la doctor si sper sa aflu si eu in sfarsit daca e fetita/baiat.
Sper ca voi sunteti bine, v-am simtit lipsa, iar acum fug sa citesc din urma ca am restante mari.
si toate cele bune!
24+Diana(8.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MamiLili bine ai revenit printre noi!

Eloise 21 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufymic drum bun maine, sa aveti grija de voi.

Noapte buna burtici

Ignatica

28 fix

Mergi la inceput