Mamici de sept-oct 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
katia spune:
Floricika, si mie mi-a placut mult terasa....mai ales ca saltelutele alea erau chiar curate :)
Ramomar multumim de compliment!
Apropo de saltele pentru bb - si eu am auzit de salteluta care la un moment dat a facut gandacei.....a patit-o o colega de-a mea de la servici....dar uitasem sa va zic ca e posibil si asa ceva. Acum nu stiu daca salteaua cu pricina era tot din iarba de mare :)
pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Roxana01 spune:
Buna burticutze!
Din pacate nu am avut timp sa va citesc, promit ca o fac mai tarziu. Dar acum am o rugaminte mare: SAMBATA MI-AM INVITAT NASII, FINII SI INCA UN CUPLU DE PRIETENI IN NOUL NOSTRU APARTAMENT. ASA CA TREBUIE SA MA PREGATESC. 

ce se prepara cu astfel de ocazii?

fetelor, tineti cont ca nu sunt nici pe departe o gospodina si pentru mine bucataria inseamna tot ce se prepara repede. Asa ca va rog, dati-mi ceva idei. Nu vreau sa intind masa mare, dar niste aperitive, ceva, nu stiu nimic ce as putea lua (ma gandesc sa le cumpar, nu sa le fac...).
Ah, si am pus niste poze noi la capitolul "burta de 7 luni) in albumul meu. Am fost si eu la o nunta sambata![]()
Va pup si astept sugestiile voastre!
Roxana +28 sapt cu Daria Elena
http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos
katia spune:
Pufy sa stii ca mi-a mai zis astazi cineva ca radiez...exact asa ca si tine s-a exprimat dupa ce a vazut pozele...iar coincidenta e si mai mare cu cat e vorba de o mamica din grupul in care esti si tu cu alesio - lilia toma. Eu o cunosc pe lili mai demult si stiu de problemuta cu Amelia, m-am bucurat enorm sa stiu ca in sfarsit s-a eliberat saracuta! Asa ca va mai citesc si pe voi mamicile de la The best.... Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
ramomar spune:
pufymic abia la ora 17 trebuie sa fiu la medic, deci pe seara o sa va dau vestile. 
fetelor groaznice saltelele cu gandaci. sper sa nu am ghinionul sa iau si eu asa ceva, desi eu vreau patut textil si acela are deja salteluta, sper ca nu e de aceea.
roxana01 cel mai bine e sa faci un bufet suedez. pui acolo pe cateva platouri: sunculita, ceva salam bun, branza, rosii, masline, snitele, chitelute sau orice altceva iti place tie si le aranjezi tu frumos. Poti sa cumperi niste umbrelute sau alte cele de disgn si eu zic ca ai rezolvat ![]()
pupici!
23+ 
POZE
mai avem un pic...
inni spune:
Roxana01...niste mezeluri feliate, masline, branzica..taiata felii, cascaval..la fel ..feliute...castraveti, rosii..asta la aperitive.
Mai departe, daca invitatii sunt adepti pizza...poti comanda pizza, daca nu... e mai complicat...ca tr sa prepari ceva, noi faceam intr-un timp o salata maaare din paste (spiralate) amestecate cu sunca, ardei gras, masline, rosii bucatele,cascaval bucatele, sare, piper...iesea o bunatate si ...era si satioasa.
Mai poti face ceva la cuptor...cartofi + carnita...ca merge mai repede si cu salata de varza alba, sau de rosii cu ardei gras...
Si la desert...ai mai multe variante..inghetata, salata de fructe, capsuni cu frisca,..sau prajituri cumparate, tort...
Hai ca imi ploua in gura...

Inni
27+
osna spune:
fetelor multumesc mult de urari.pentru mine mutatul este un stres,dar avem noroc ca am gasit apartament tot in blocul in care stau,chiar si pe acelasi etaj deci nu am prea multe de impachetat.
leliutza iti dau adresa mea de mail sa-mi lasi un nr de telefon ceva,in resitza vom sta la parinti cateva zile apoi plecam sa vedem restul de rude.cred cain cele 14 zile cat stam vom fi pe drumuri mai mult.dar oricum ne vedem.eu stau in moroasa,tu?
va pup si ma duc sa-mi intind hainele ca a iesit soarele si sper sa se usuce mai repede.
sa aveti o zi minunata fetelor!
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Inni, nasoala treaba cu medicul tau de familie. Iti tin pumnii sa rezolvi repede si bine! Eu am noroc cu o doctorita de familie tare de treaba...
Microbu, multumesc pt. lamuriri. Te mia bat un pic la cap: imi poti spune si mie te rog, daca stii, cine plateste cei 85%? Firma sau CAS-ul? Pura curiozitate...Multumesc mult 
Pufymic, am luat si eu ceva pt. bebe de la bazar si mai vreau sa iau ceva. Chiar ma bucur ca pot lua de acolo cateva lucrusoare.
Ralu si pufymic, noroc cu voi cu compotul. Mi-am adus aminte ca am acasa in frigider niste rabarbara, sa fac compot. Sper sa n-o fi aruncat soacra-mea ca ea nu stie ce e aia si...Mmm, abia astept sa fac compotul, uitasem complet de rabarbara aia...deh, memorie de gravida...
25+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
cri19 spune:
Buna mandrelor!
Sunt in continuare super ocupata cu terasa;asa se explica lipsa mea de participare.Dar zau ca mi-e dor de voi.
N-am timp sa citesc acum din urma,dar sper ca sunteti toate bine.
Ieri am fost la eco si ...,de unde eu credeam ca bebelina mea e micuta,pt. ca la 19 sapt. si doua zile avea 282g,am aflat ca am o ditai' fetita de 850g(la 25 de sapt. fix).Dr. a spus ca e un bebe mare si ca daca o sa creasca tot in ritmul asta n-am nici o sansa sa nasc normal.De asemenea bebe e in pozitie transversala si daca nu se va muta in curand,probabil ca tot cezariana ma paste.Nu ma pricep care din masuratorile care mi le-a scris se refera la lungimea bebelusului;vi le transcriu si voua,poate reusiti sa ma lamuriti,ca tare sunt curiosa la ce lungime are greutatea asta:DBP=65mm, PC=226mm,CA=211mm,HL=41mm,FL=47mm.
In rest dr. e cam ingrijorat de cresterea mea in greutate,respectiv retentia mare de apa si m-a pus sa-mi iau tensiunea zilnic,iar in caz de :crestere tensiune,dureri de cap,stare de lesin,ameteli,sa ma duc de urgenta la spital,chiar daca el nu e acolo.Asa ca banuiesc ca se asteapta sa fac preeclampsie;n-a zis,dar toate simptomele care m-a pus sa le urmaresc imi indica treaba asta.Asa ca sunt putin cam speriata,n-am putut sa dorm nici 5 min azi noapte;toate grozaviile imi treceau prin cap.Si a mai zis ca daca o sa retin la fel apa pana in sapt. 30 o sa se consulte cu un cardiolog si o sa-mi dea ceva care sa ma ajute s-o mai elimin.
Imi cer scuze ca v-am facut capul mare cu problemele mele si ce ati scris voi inca nu am citit.Sper sa reusesc sa ajung la zi si cu cititul.
Vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au dat informatii despre acte necesare pt. casatorie.Trebuie sa va spun ca m-am razgandit si nu mai vreau sa ma casatoresc acum.Am fost sa-mi caut ceva dragut de imbracat pt. cununie,dar la cat sunt de mare nimic nu mi-a placut cum imi venea,asa ca ne-am hotarat s-o amanam pana dupa ce se va naste bebe;adevarul e ca vreau sa ma simt frumoasa in ziua casatoriei,iar acum ,in afara de burtica (de care mi-e un drag de nu mai pot) nimic din aspectul meu general nu ma incanta,chiar ma aflu la polul opus:ma simt grasa si urata si nu vreau sa ma marit asa.
Va pup pe toate si poate cineva se va pricepe sa ma lamureasca si pe mine ce lungime are bebita mea.
Sa auzim numai de bine.
25+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn